Болка в десния лакът.

09.06.19
21:59

Здравейте ! От близо 3 месеца не съм тренирал поради контузия на десният лакът. Китката ми пука както и при стягане на бицепса и лакътя и рамото ми. Пробвах с различни подходи:почивка,хапчета,мазила,тренировки с леки тежести - никакъв ефект. Болката е сравнително по-малка отколкото в началото,но аз искам да изчезне изцяло,не частично. Дайте съвети и споделете вашият опит с подобна контузия. Надявам се някой да ми помогне. П.С Лакътя ми е също така значително по-червен от левият.

Темата беше редактирана от Emil Tomov на 09.06.19 22:01.

ДЕ

09.06.19
22:52

казано от Emil Tomov на 09.06.19, 21:59:

Дайте съвети

Каквито и съвети да се дадат, най-правилното решение е: ОТИДИ НА ЛЕКАР!!!!!

10.06.19
12:19

казано от Деян на 09.06.19, 22:52:

казано от Emil Tomov на 09.06.19, 21:59:

Дайте съвети

Каквито и съвети да се дадат, най-правилното решение е: ОТИДИ НА ЛЕКАР!!!!!

Ако не бях ходил на лекар нямаше изобщо да пиша статия проблема не от ден , два той е от цели 3 месеца ходил съм 5 пъти на травматолог вече той дори не знае как се лекува самата травма , предлага ми обичайните мехлеми и хапчета нищо друго и почивка. Почивам 3 м.

10.06.19
13:43

Значи смени лекаря. Ако проблема продължава трябва да се докаже от къде е. Това става с образни изследвания - снимка, скенер, ЯМР. Всичко друго са общи приказки и чесане на езици.

10.06.19
14:23

Одидина специалист по горен крайник,по възможност .
Три месеца нищо не са.
Аз съм пример до къде може да доведе твърдоглавие и висок праг на болка,точно с лакът.

21.08.19
15:47

Абсолютно нищо. Ходих на рентген човека ми каза ,че имам оплътняване на белите тъкани на лакътната става (подуване). Имам същото зачервяване около лакътя,не съм тренирал от 7-8 месеца никаква промяна.. Някой с опит и съвет?

21.08.19
16:02

А защо си мислиш, че болките и проблема може да са само от тренировките?

Може нещо в ежедневието ти да е истинската причина, а тренировките само да са допринесли за обостранято и излизането на проблема наяве.

Може да е свързано с работата ти, примерно.

21.08.19
17:03

казано от Emil Tomov на 21.08.19, 15:47:

Абсолютно нищо. Ходих на рентген човека ми каза ,че имам оплътняване на белите тъкани на лакътната става (подуване). Имам същото зачервяване около лакътя,не съм тренирал от 7-8 месеца никаква промяна.. Някой с опит и съвет?

Това звучи като хронично възпаление. Както ти е писал колегата, помисли за някакви повтарящи се дейности които извършваш и могат да допринесат. Също така иди на спортен рехабилитатор или кинезитерапевт, да ти даде комплекс от упражнения и постепенно натоварване. Хубаво е да разбира от рамена и тн ..

Мнението беше редактирано от kaloyan на 21.08.19 17:03.

15.10.19
16:49

На 16 съм не вярвам да е от работа .

25.11.19
19:10

Здравейте отново,исках да направя ъпдейт на темата.От някъде седмица правя упражнения за лакътя и има подобрение ако има човек с подобна травма и може да помогне да пише в темата. Не съм тренирал от март 2019 , а искам да тренирам не ми се стои на едно място(без развитие). Съвети?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1