26.03.06
11:58
Нека най-накрая да изясним какви са разликите между протеините на Scitec Nutrition.
Имаме:
100% WHEY Protein
100% WHEY Delite
100% WHEY Isolate
Protein Delite
Това са 4-те суроватки на Сайтек. Някой ще изясни ли разликите? Може и цените да напишем.
П.П. Ако 100% WHEY Protein е концентрат, а 100% WHEY Isolate е изолат, то какви са Delite и 100%WHEY Delite?
П.П. Може и на ЛС да ми го обясните, не е проблем.
ivaivalito, на теб разчитам :D
26.03.06
12:16
първо забравил си ANABOLIC WHEY a протеин DELITE той е концентрат и има и казеин .Разликата е че е съдържа аминоген който е специално засекретен от Скайтек.Виж сега той по принцип е за жени не че и мъжеъте не могат да го пият но е прекрасен на вкус заради което жените повече им допада.А и няма почти мазнини.Виж сега който да избереш няма да збъркаш тва са все протейни пии ги всичките или си ги избирай аз лично бих те посъветвал .Делите сутрин преди тренировка анаболик ъеи след тренировка изолата и вечер концентрата или делите .Ся ще кажеш мале колко много протейн .Кат си вземеш по една кофичка поне 2-3 месеца ше изкараш.
26.03.06
12:22
еми добре аз ся имам около 60 лв какво да си взема а?(пия и креатин на ВИДЕР)
26.03.06
14:04
2 кила ще купувам. Въпросът е кои точно?
Дадоха ми следните цени: 2кг - 109лв. изолат, 2кг - 115лв. уей дилайт
то май са 2 350гр, но това не е от такова значение.
100% WHEY Protein - концентрат
100% WHEY Delite - същия, но с някои по-екзотични вкусове
100% WHEY Isolate - изолат
Protein Delite - смесени протеинови източници
ANABOLIC WHEY - според мен, най-добрия, смес от суроватки, получени по различна технология (микоро-ултрафилтриран концентрат, микро-ултрафилтриран изолат, йонно-обменен изолат, хидролизирани сурватъчни пептиди)
[quote author=“manson”]2 кила ще купувам. Въпросът е кои точно?
Дадоха ми следните цени: 2кг - 109лв. изолат, 2кг - 115лв. уей дилайт
то май са 2 350гр, но това не е от такова значение.
Изолата е 2кг, а уей делайта е 2,35кг!
26.03.06
21:33
1.А с цените мамят ли ме?
2.Мисля Уей Дилайт да взема. Ще съм на НВД с това + Сайтек Реформ. Правилно ли съм се насочил?
3.Казваш, че има добри отзиви за Реформ. А ако има само Термо-Х - впечатления от него имаш ли? Става ли?
4.Пил съм вкус “кисело мляко малина” и ми хареса. Другите добри ли са? Да не взема нещо тип мега масс ванилия или ОН Уей бисквити .. блях :evil:
[quote author=“manson”]1.А с цените мамят ли ме?
2.Мисля Уей Дилайт да взема. Ще съм на НВД с това + Сайтек Реформ. Правилно ли съм се насочил?
3.Казваш, че има добри отзиви за Реформ. А ако има само Термо-Х - впечатления от него имаш ли? Става ли?
4.Пил съм вкус “кисело мляко малина” и ми хареса. Другите добри ли са? Да не взема нещо тип мега масс ванилия или ОН Уей бисквити .. блях :evil:
Цените са долу-горе нормални!
Само в/у Термо-Х нямам наблюдения! Повечето ми клиенти ползват или само Реформ или Реформ+Термо-Х!
Вкусовете на сайтек съм ги пробвал всички - нямат нито един лош! Серията Делайт са по-екзотични, като например ананас, боровинка+ванилия, кисело мляко+малина... абе много са яки, но там вече опира до личен вкус! Аз например имам клиенти, които пият само шоколад и не признават нищо друго! Други пък харесват само плодовите вкусове! Абе хора всякакви!
26.03.06
23:10
Колко струва Сайтек Анаболик уей.Гледам в сп.Мускули и фитнес че вече има и големи разфасовки,за тях се интересувам знае ли някой.
26.03.06
23:22
можете ли да ми кажете на кой сайт да намеря продуктите на скайтек но да пише на български а също кое е по добре концентрат или изолат
малко оффтопик,сорри:аиде някои да сподели как са другите вкусове на 100Уеи на Оптимум(бисквити ужасен) ???
27.03.06
14:00
Изолат. Има една тема и пише UNIVERSALс главни букви. Там превеждах една статия. Намери си я :wink:
27.03.06
19:17
ok благодааря за отговорите
[quote author=“Kang”]малко оффтопик,сорри:аиде някои да сподели как са другите вкусове на 100Уеи на Оптимум(бисквити ужасен) ???
Според мен всички останали вкусове са добри... ягодата си е класика - много добър вкус, ванилията, шоколада и ментовият шоколад са според личните предпочитания, но са готини...
от новите пунша не ме кефи много но се пие...
спомням си навремето когато за пръв път пих 100% уей ягодата ме подлудяваше... сега съм изпил над 20 кила и ми е писнала но си става добре с прясно мляко...
общо взето само бисквитите са гадни - имат вкус на БГ протеин...
28.03.06
01:29
от оптимум за мен вкус шоколоад после ванилия и накрая ягода дори ягодата ми е противна .Но скайтек вкусовете са светлинни години напред било то ягода шоколад или кисело мляко.А сега по темата на мансон .Мансон препоръчвам ти да си вземеш Анаболик Ъей на Скайтек или Протеин делите
28.03.06
10:18
а аз какво да си зема за тия пари 60 лв
28.03.06
10:41
aми по нагоре са цените избери си вземи си не 2 кила едно кило за 40-50 лева.
28.03.06
16:00
Нямаше Реформ. Взех друго. Иначе си поръчах УЕЙ Делайт за 115 лв - 2,35кг и каза, че от сега нататък вече ще струва 127 лева - т.е. 8 лева по-малко от ОН :shock: :evil:
и аз си мисля че Уей Делайт е много добър избор.
Някой може ли да ми каже ориентировъчно цената на Анаболик Уей?
28.03.06
18:04
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607 - много време изгубих за тая тема, наглеждайте я поне :wink: