Рецепти съдържащи най-вече белтъци

18.03.06
16:32

Сега съм на една НВД, обаче свалям и доста мускулна маса.Реших да вдигна малко калориите и да приемам повече белтъци дневно(по съвет на DJ Georgio Astor).Всеки ден ям около 250 грама пилешко телешко или риба + яйца-2-3(ям самп 2 жълтъка и белтъците)Кажете какво мога да ям още което да включва белтъци пък да не е много калорично.Ако ми кажете някои рецепти!Видях другите подобни теми,рецептите там имат майонези и т.н. които са доста калорични!

18.03.06
17:21

Още толкова пилешко, извара, още яйца, риба тон, скумрия, телешко и други меса и т.н.

MI

23.03.06
23:20

Аз ще  предложа нещо със страх че ще ме оплюят.Аз също ще почвам НВД (надявам се скоро) и доста се чудих с какво да запълня необходимото количество белтъци.И точно тогава сестра ми домъкна отнякъде половин кило соев протеин кой я знае защо и трябваше.Гледам аз на етикета пише че има 90 гр. протеин на 100 грама прах и 400 ккал.,Цената чак фантастична - 4 и нещо за половин кило.Соята била адски полезна, и затва си викам защо пък не, и бавно да се усвоява пак необходимото дневно количество протеин ще го имам, аз и без това не съм се психясал на тема добавки.Сега знам следващия удар - прекалено евтин бил тоя протеин и значи бил абсолютен боклук и направо нямало протеин в него.Евтин е щото суровината е адски евтина, все пак е некъв си боб не е месо.И друго нещо, вчера опитах да си направа шейк от него ама само с вода, та му усетих пълния вкус и мирис, който хич не е приятен, но какво  ми направи впечатление, на село бабката гледа бройлери - онези пилета дето за два месеца се превръщат от сладки малки пиленца в чудовища абе направо като Колман са.За да станат толкова големи те се хранят със специални стартерни смески, които скъпи и не са ментета защото от опит знам че без тях пиленцата изобщо не растат.Та соевия протеин миришеше точно на тези смески, явно блъскат здраво от него за да трупат пилчоците месо.Та според мен пич ако не си се психясал на тема химични процеси в тялото и какъв точно протеин в колко часа и кой за колко милисекунди се усвоява от организма, мисля че соята е безумно евтина алтернатива за набавяне на протеини.

25.03.06
00:15

Соята е непълноценна откъм незаменимите аминокиселини, затова не е подходяща като единствен източник на протеин

MI

26.03.06
20:05

Е да де не може само с прахчета да се живее, аз опитах ама още първия ден се отказах.Може ли например само половината от дневните нужди да са от соев протеин, а другата половина от извара, месо и т.н.Мен специално изварата много ме кефи щото вечер с тва НВД съм изгладнял и си права 500гр. извара и почвам да я тъпча ама нали се яде трудно и тъпкането с нея ти създава чувство за ситост без реално да си погълнал кой знае колко калории.Pablo ,ти откъде реши че гориш мускули?Чисто визуално ли го усещаш или ти спада силата, силата е нормално да спада все пак си намалил драстично бензина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1