25.03.06
23:50
Искам съвет значи аз съм Самбист ( руски боен спорт ) и ми трябва препарат които да ми даде сила и в същото време да не кача килограми от него защото искам да зи запазя категорията... какво ще препоръчате ?!
26.03.06
23:33
На 18 години 6 години стаж. Искам прапарат които ще ми даде сила без да покачвам килограми наи много 1-2 кг. щото пазя категория и немога да си позволя да кача. препоръчаха ми Дека... но немога да намеря информация за тоя препарат... Помагаите!
дали ще качиш или не зависи основно от храненето ти и на второ място от водната задръжка. Станозололът е добър вариант като цена/ефект, анаварът е класика, но прекалено скъп ако няма да си изкарваш парите със спорт.
Всичко с кратък полуживот, което задържа минимални количества вода ще ти свърши добра работа - тренболон, примоболан.
Ако търсиш сила и водната задръжка не те притеснява най-добрите варианти са чистия тестостерон (воден разтвор) и пропионовия естер.
27.03.06
21:05
стромбата ше ти помогне
а и не се открива дълго вреем на допинг ако ходиш по састезаниая на които има такова
Може да продваш с Парабол на Бодиресърч ,вдига доста силата и поддаржа масата дори при нискокалорична диета,също така е доста ефективен при бокс,борба и тн,тъй като повишава много агресивноста.
29.03.06
23:00
Понеже не сикам да пускам нова тема направо ще пиша тука...
Даите ми някакви примерни схеми за приемане на следните медикаменти.
1 Парабол
2 Анавар
3 Дека-Дураболин
Не искам да ги комбинирам трябват ми примерни схеми за приемането им за да си сметна кое ще ми е наи добре да си купа! Пишете кои за което има Мерси отново!