Препоръчаите ми!

Темата е заключена.
PR

25.03.06
23:50

Искам съвет значи аз съм Самбист ( руски боен спорт ) и ми трябва препарат които да ми даде сила и в същото време да не кача килограми от него защото искам да зи запазя категорията... какво ще препоръчате ?!

26.03.06
00:48

СПАМ
DJGorgio-Astor

26.03.06
08:05

на колко си години ?? от колко време тренираш ?

PR

26.03.06
23:33

На 18 години 6 години стаж. Искам прапарат които ще ми даде сила без да покачвам килограми наи много 1-2 кг. щото пазя категория и немога да си позволя да кача. препоръчаха ми Дека... но немога да намеря информация за тоя препарат... Помагаите!

27.03.06
01:48

анавар
за друго не се сещам

27.03.06
08:02

[quote author=“protein”]На 18 години 6 години стаж. Искам прапарат които ще ми даде сила без да покачвам килограми наи много 1-2 кг. щото пазя категория и немога да си позволя да кача. препоръчаха ми Дека... но немога да намеря информация за тоя препарат... Помагаите!

дали ще качиш или не зависи основно от храненето ти и на второ място от водната задръжка. Станозололът е добър вариант като цена/ефект, анаварът е класика, но прекалено скъп ако няма да си изкарваш парите със спорт.
Всичко с кратък полуживот, което задържа минимални количества вода ще ти свърши добра работа - тренболон, примоболан.
Ако търсиш сила и водната задръжка не те притеснява най-добрите варианти са чистия тестостерон (воден разтвор) и пропионовия естер.

ST

27.03.06
21:05

стромбата ше ти помогне
а и не се открива дълго вреем на допинг ако ходиш по састезаниая на които има такова

27.03.06
21:56

Може да продваш с Парабол на Бодиресърч ,вдига доста силата и поддаржа масата дори при нискокалорична диета,също така е доста ефективен при бокс,борба и тн,тъй като повишава много агресивноста.

PR

29.03.06
23:00

Понеже не сикам да пускам нова тема направо ще пиша тука...
Даите ми някакви примерни схеми за приемане на следните медикаменти.
1 Парабол 
2 Анавар 
3 Дека-Дураболин 
Не искам да ги комбинирам трябват ми примерни схеми за приемането им за да си сметна кое ще ми е наи добре да си купа! Пишете кои за което има Мерси отново!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1