08.11.19
07:46
Здравейте, на 20 години съм, 74кг. и 179см. височина. Занимавам се професионално с футбол. Целта, която искам да постигна е много добре изразен и дълбок релеф и процент на мазнините под 8%. Бих искал да ми препоръчате подходящ продукт, чрез който ще постигна видим резултат.
Очаквам мнения и благодаря предварително!!! 😁
08.11.19
09:23
Тази работа става в кухнята (разбирай - с подходящо за целта хранене) и в залата (разбирай - с подходящи за целта тренировки), не с добавки. Добре си помисли дали това, което целиш, е съвместимо с кондицията, която ти е нужна за твоя спорт.
Толкова нисък % мазнини и професионален спорт са несъвместими понятия, освен ако не си на зоб.
08.11.19
09:52
За Кристиано Роналдо се тръби, че пада до 7%.
Толкова нисък процент мазнини не съм сигурен, че е здравословно. За да го постигнеш трябва да си на брутален хранителен режим с много малко мазнини и въглехидрати и едва ли не почти всяко хранене на ти се състои от нискомаслена извара, белтъци пилешко филе на скара и тем подобни неща. Добавки като fat burner, който освен да забързва метаболизма трябва и да извежда излишната вода от организма. Това е много трудна цел за натурално трениращ човек и моя съвет е да не гониш тази цел, защото при този процент мазнини и многото тичане няма да ти се отрази добре.