Kreatina i Izpolzvaneto Mu

Темата е заключена.
PA

31.07.04
09:49

Awe si4ki mi umuvate po vaprosa s kreatina na4i vi6te sq vazno za mene e da znam kak to4no se pie toq kreatin za6toto kakto vijdam ne se pie prosto taka a na nqkolko etapa ili ne6to takova ade ako nqkoi znae kak to4no se prai i siguren da mi pi6e :wink: aaa da i ne mi kazvaite po 10-20 grama dnevno a kak to4no na kakvi priemi po koe vreme i po kolko grama na doza

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:52.

Що не си питал там, откъдето си го взел ?
Според мен:
Раздели дневната си доза на два приема, раздалечени - единият примерно да е сутрин а другият - половин час след тренировка.
Но изчакай, тук има и по - компетенти от мен, могат да кажат нещо друго.
И пиши на кирилица :)

31.07.04
14:54

Два приема по 2.5гр, като вторият прием е след тренировката. Приема се с напитка богата на въглехидрати, например натурален сок. Кафе не се пие заедно или в близост на времето в което приемаш и креатина. Пие се (и се пик*е) много вода!  Зареждащ период по-добре не го прави.. вече се разгорещява спор за вредата на зареждащият период и още повече е ясна и вредата на самият креатин. За него се знае че е токсичен, като дори и 5гр. на ден е сериозно количество, но няма да ти чета лекция.. имаш глава на раменете  8)

31.07.04
16:48

Защо въобще отговаряте на темата?
Вижте колко такива теми има !

А ти Павка ПРОЧЕТЕ ЛИ ПРАВИЛАТА?

vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1