American Muscle

24.03.06
13:26

Кажете добра ли е тая марка,и по-точно креатина, защото ми изглежда много евтин-28лв за 0.5кг

24.03.06
13:36

Пфу!Де го видя това.В Бургас ли.Някакъв линк можеш ли да дадеш ако има?

24.03.06
13:43

и аз сам от бургас и си го взех за 28 лв.ти каде си го видял за 25 лв.аз си гозех от магазина зад старата поща.сега сам на края на парвия цикал и ми дава много сила и много те втвардява имам чувство че бицепса ще се прасне като го стегна

ME

24.03.06
17:06

Нз е хора на мен тва мноо мноо не ми вдъхва доверие щото едно аверче зимаше и нали си тренираше.
Обаче след 2-3 месеца са разболя тежко и лекарите казаха че не трябва да се взима постоянно(креатина им) щото организма са пристрастявал и ако се забави дозата дори и само за 3 дни организма започва да изхвърля това което е поел (възможни били и всякакви видове трески както неговата)

24.03.06
17:19

Ае стига глупости, тва си си го измислил 100%.
Ми в единия магазин до джъмбото се продава за 25лв 0.5кг.  ето линк http://www.americanmuscle-supplements.com/creatins.html този долу.

RE

24.03.06
17:32

Да ви кажа той креатина си се  продава в хранителнни супермаркети
като Блла примерно и се води хр.добавка .Ако беше препарат
с  сериозно странични действия би тябвало да го има само в аптеките най-много.

24.03.06
18:48

[quote author=“realityman”]Да ви кажа той креатина си се  продава в хранителнни супермаркети

Този има ли го в била ? Аз онзи ден като ги гледах ми заболя главата. Протиини от сорта на 5-6 лева  :lol:  . Ако си го виждал в била кажи  :wink:

24.03.06
19:32

[quote author=“ludia”]и аз сам от бургас и си го взех за 28 лв.ти каде си го видял за 25 лв.аз си гозех от магазина зад старата поща.сега сам на края на парвия цикал и ми дава много сила и много те втвардява имам чувство че бицепса ще се прасне като го стегна

опси, объркал съм се, не е 25лв, 28лв  беше май

[quote author=“s1d3fa”][quote author=“realityman”]Да ви кажа той креатина си се  продава в хранителнни супермаркети

Този има ли го в била ? Аз онзи ден като ги гледах ми заболя главата. Протиини от сорта на 5-6 лева  :lol:  . Ако си го виждал в била кажи  :wink:

Не бих си взел никакви хранителни добавки от Билла,всичко е с надценка,иначе като слушам мненията предполагам че креатина е добър,макар че изпих 5кг геинър на Американ Мъсл и не качих 1кг :)

EN

24.03.06
21:01

Само мога да кажа че гейнерите на тази фирма за МЕН са уникални!

AL

24.03.06
23:06

energymax я кажи пари за гейнърите им ?http://www.americanmuscle-supplements.com/mass.html 2-тория ми харесва ама на какви пари е?

28.03.06
15:53

deleted

Мнението беше редактирано от FITNESS MAFIA на 19.02.10 19:34.

28.03.06
18:43

абе да питам след трен мога ли да пия заедно протеина с креатина или трябва да има разтояние между джата приема

EN

28.03.06
18:48

[quote author=“Aleksandr0v”]energymax я кажи пари за гейнърите им ?http://www.americanmuscle-supplements.com/mass.html 2-тория ми харесва ама на какви пари е?

Към 60-70лв за 4,5кг!Мисля че беше 64лв,но несъм сигурен аз не ползвам гейнери,един приетел го пи,и за общо учудване качи чисто,ама той е с уникално бърз метаболизъм!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1