Спортна гривна

10.01.20
09:13

Коя спортна гривна да си закупя, така че тя да измерва точно крачки и калории? ☺ Моля за вашите мнения.

Темата беше редактирана от Кико Сан на 10.01.20 09:14.

Barberian

10.01.20
09:32

За триене.

Мнението беше редактирано от Barberian на 10.01.20 13:08.

Bart Simpson

10.01.20
09:36

Не пита дали трябва или не, а каква да си вземе.
Аз ползвам fitbit charge.
Вече поостарял модел и ако си я намериш ще е евтинка.
Имам я от три години и не е дала дефект.
Мери ли вярно, един Бог знае.

Barberian

10.01.20
09:42

казано от Bart Simpson на 10.01.20, 09:36:

Не пита дали трябва или не, а каква да си вземе.
Аз ползвам fitbit charge.
Вече поостарял модел и ако си я намериш ще е евтинка.
Имам я от три години и не е дала дефект.
Мери ли вярно, един Бог знае.

Всъщност пита коя мери точно 🙂

Т. Тодорова

10.01.20
09:48

Аз имам Fitbit Charge 3 и много си я харесвам. Garmin Vivosmart 4 също не е хич лоша джаджа, доколкото чувам.

Моята пулс мери добре, за крачките и съня имам някои съмнения, но и да съм права, отклоненията не са драматични.

Като цяло е добър ориентир за това как са нивата на активност, което е по-важно от това дали днес си направила ТОЧНО 15000 крачки или 14500.

Софтуерът за фитбита също е симпатичен, има и женски календар, който е супер удобен и умен. 🙂

Можеш да минеш и без такъв аксесоар, да, никой не е умрял от нямане на гривна, но е добър мотиватор, прави информативни статистики на дневен, седмичен и май месечен принцип, а и изглежда добре на ръката. 🙂

И последно - не разчитай на нито една такава джаджа да ти мери съвсем точно, особено пък по-специфичните неща - имаш там поле за килограми, възраст, имаш възможност да си избираш вида на активността, то през това време ти засича нонстоп пулса и си смята, и така нататък, но освен за ориентир, за друго не става. Което пък е съвсем достатъчно. Според мен. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.01.20 09:54.

Bart Simpson

10.01.20
09:51

Както много пъти съм казвал, дори и да е грешно е еднакво грешно всеки ден иможеш да си сравняваш днешния с вчерашния ден.

10.01.20
19:27

Благодаря на всички много за мненията, вкл. и на Barberian преди да го изтрие. 
В най-скоро време мисля да си взема такава спортна гривна. По принцип и аз досега бях скептична, но искам да пробвам някой модел, който е кадърен и да ползвам това като мотиватор ☺
Ценя много получените мнения 👍🌺

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1