01.02.06
14:02
Значи взимам много креатин,гейнър и високопроцентен протейн след тренировките,ям по 4-5 пъти на ден,докъто не започне да ми се гади.Тремирам три пъти в седмицата само гръб,рамене,гърди и крака
Значи,взех си метан(нямам възможност да си взема нещо инжекцион) ,обаче го пия вече почти седмица и не съм мръднал от килограмите си :( ... не знам какво пропускам,та искам да ви питам може ли да взимам по половин хапче през 4 часа (през четири,защото толкова е полу-живота на метана в кръвта) ?
Друг въпрос :Кажете някакъв протектор за бъбреците,не че имам проблеми с тях,просто не искам да имам и за в бъдеще.
Моля само за компетентни и сериозни отговори.
Благодаря предварително. :wink:
бабреците не се оврейдат толкова много.ама кажи си системата мойе да е някаква не6тожна затова да няма ефект .апак до колкото кога да го взима6 за6то да не го взима6 през 4 часа(няма проблем стига да има резултат).хубаво е да го взимаш и сутрин на гладно.
01.02.06
15:50
Системата ми е :
1-10(само дето аз първата,т.е тази в момента взимам по 15 мг)
2-20
3-30
4-35
5-35
6-30
7-20
8-10
споко системата е добра .трябва да има ефект .взимаи протеинче.ако имаш кинти си земи триабестан или нешто от тоя вид взимаи и нолввадекс и карзил.
по-здрави :o
01.02.06
20:33
вместо нолвадекс си вземи Тамоксифен.. ако го има в аптеките (защото вчера гледах репортаж по БТВ че нямало лекарства в аптеките и тва било едно от лекарствата които били на минус и някви такиа други глупости) защото е доста по евтин от нолвадекса а пък са горе долу едно и също лекарство само дето го правят тука в БГ 8)
01.02.06
20:35
Просто разпределяй хаповете равномерно. Ако си на три хапа на ден (15мг) ги взимай по едно сутрин, обед и вечер. Като стигнеш на 4 и 5 хапа на ден вече е лесно, през 3-4 часа по хапче. И това е още едно доказателство, че 10 мг на ден Метан си е чисто губене на време. За това още не си мръднал, като влезнеш в 20 мграмовата доза ще гръмнеш изведнъж, преди това само ще ти идва сила.
За бъбреците пий много вода, така ги прочистваш естествено. От 8 седмици Метан нищо няма да им стане, не ти е тежък цикала или пък с много големи дози
Успех
П.С. А също така, как ще зобиш и ще тренираш само три пъти :?: :roll: И от това което си написал излиза че не тренираш бицепс и трицепс, така ли? Стига не се излагай, на зоб мускулите възтановяват толкова бързо и поемат такова натоварване, че ако не тренираш 4-5 дена в седмицата не извличаш оптималното от химията :wink:
до 20-30 мг метанът е по-добре да се взима наведнъж или на 2 пъти, ако дозата се дели на равномерни приеми на хапче през няколко часа по-голяма част от веществото ще се загуби при обработката в черния дроб
02.02.06
13:34
[quote author=“VEZERIS”]Значи взимам,.....
това което си описал е доста несериозно
02.02.06
19:40
да не мааш ментак метанче ?И кво го пиеш тоя креатин с метан?
02.02.06
20:05
приятелю ефекта на метана и повечето стеройди почва да се усеща чак след 2-3 седмица и продължава около 1/5 след спирането така че ти е рано още да искаш ефект не мислиш ли ??
02.02.06
21:17
Мммммммммм даааааа, така е да знаеш. :roll: Защо хвърляш хората към неща които не мога да ги опиша какви са, че DJGiorgo-Astor ще ме банне?
От кой чу, че Метан 20-30 мг се взима наведнъж???? Мале мила! Да, по-голяма част от веществото се губи при минаването през черния дроб, и за това хаповете са по 5 мг, защото всъщност на тялото му трябва доста по-малко от 5 мг, ще се отнася до това вещество.
Метан се разпределя равномерно за да се поддържа постоянна концентрация в кръвта поради краткият му активен живот. Ако вземеш всичко наведнъж, нали се сещаш че тези 20-30 мг след 4 часа нема да ги има в кръвта ти
[quote author=“HomeBoy Recz”]
От кой чу, че Метан 20-30 мг се взима наведнъж???? Мале мила! Да, по-голяма част от веществото се губи при минаването през черния дроб, и за това хаповете са по 5 мг, защото всъщност на тялото му трябва доста по-малко от 5 мг, ще се отнася до това вещество.
Метан се разпределя равномерно за да се поддържа постоянна концентрация в кръвта поради краткият му активен живот. Ако вземеш всичко наведнъж, нали се сещаш че тези 20-30 мг след 4 часа нема да ги има в кръвта ти
Всичко това по-долу е от bodybuilding.com и не ми се превежда, но определено има някои логични моменти, върху които може да се помисли. И аз съм вземал метан през 4-5 часа, но съм говорил с хора, навътре в материята и родни профита, които са на обратното мнение.
A few notes there need to be made however. Not everyone should try and spread their doses out over multiple servings. First of all there is a slightly lower efficacy to take into account here as well due to two characteristics. The first being that you feed the total amount to the liver in smaller portions, yet the liver still manages to metabolize the same amount. Percentage wise that means less methandienone would make it through totally. The second would be that the peak levels aren’t quite as high since no large doses are taken all at once. These two facts make it hard to recommend that just anyone take multiple doses. People who take moderate to low doses of ONLY methandrostenolone should probably opt for a single morning dose. This delivers a higher peak level and more survival of your only steroid. It also, due to the short half-life, makes the drug clear the body before the body produces its largest dose of natural testosterone, the early hours of sleep. Combined with the already mild effect at the AR, you could keep a good amount of your gains when using clomid or Nolvadex post-cycle. For those using it in conjunction with other, mostly injectable steroids, two doses seems to be the better choice, if you are taking in excess of 40 mg a day perhaps even three doses.
03.02.06
22:10
Благодаря ви за съветите.Сега пак започвам бачкане,и минавам на втората седмица от цикъла.Понеже метана ми е на по 10мг ще го разделям на половинки и ще го пия през равни интервали.
Колкото до качеството на метана мога да кажа че никак не бих се очудил ако е фалшив,приятели ми казват че напоследък са се навъдили доста фалшификати...какво да се прави - сътба.
Train HARD ! :wink:
04.02.06
17:42
Съдба няма,ментета има :) Ето малко за сравнение http://anabolex.ru/forum/index.php?showtopic=25
27.02.06
14:26
е хубаво ама тия вариянти какви са...в смисъл качествени ли са или ментета...че руския въобще не го чаткам..(-_-)...
27.02.06
14:35
Откровени ментета са :)
QUOTE (maxxx @ Oct 22 2004, 12:52 PM)
QUOTE (vladimir @ Oct 20 2004, 04:12 PM)
Не знаю, не знаю, может что-то подходящее по форме, типа глюконат кальция, или ище что-нибудь.
То есть.какой глюк.кальция? Табы настоящего метана в порошок а наполнитель чего нибудь традиционное (типа лактозы).
согласен, потому как у этого есть что-то внутри - я по запаху и вкусу могу сказать, но совсем не так, как это было у меня лет 6 назад - в лучшем случае процов 30 кладут - не больше, как по ощущениям
Присоединённое изображение (Нажмите для увеличения)
http://anabolex.ru/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=1281
у нас имам точно такъв като от Линк-а!И незнам ко пише щото руския ми е зле!Но поне при мене не даде никъв ефект маи е менте!
28.02.06
08:08
Ми казват че слагат лактоза и калциев глюконат.А в най-добрия случай слагат 30% от тези 5 мг metandienon в таблетка.
28.02.06
17:09
добре и в крайна сметка не разбрах метана на един път ли да го пия или на 2 пъти....шото аз го пия сутрин на гладно ама ако тва е вярно и полуживота му е 4 часа...аз тренирам в 6…така че няма ли да е по-добре да го пия половината сутрин и половината например 2-3 часа преди тренировката....?иначе го пия така.....20 30 40 50 50 40 30 20….сега съм втората седмица....пия по 6 хапчета....та според вас не е ли по-добре 3 сутрин и три в 4-2 часа преди тренировката???
значи казвам си личното мнение:
взимай половината сутрин на гладно
другата половина след около 6,7 часа
което ще рече примерно:
ако взимаш 0,020мг- 0,010мг сутрин и 0,010мг след 6,7 часа
ако взимаш примерно о,025мг- 0,015мг сутрин и 0,010мг пак след 6,7 часа
айде леко зобене:)
28.03.06
20:52
Незнам акакв ефект ама едно аверче е на метан и за 2 сдмици първите две качи 3 кг и 3 санта нараката , трнеира яко яде много здраво дозите за първите му две семдици бяха 5 мг и 10 мг ...