Бокс и фитнес мога ли да ги съчетая

Темата е заключена.

18.03.06
21:34

Искам да попитам мога ли да съчетая бокс с фитнес да речем
Понеделник-фитнес
Вторник-бокс
Сряда-фитнес
Четвъртък-бокс
Петък-фитнес
Събота-бокс
Неделя-почивка
Или пък фитнеса да правя след бокса,но се чудя дали направо да не спра фитнеса докато не стана на 15 до тогава ще тренирам бокс пък после като стана на 15 ще спра бокса и ще почна фитнеса сега съм на 14години без 2 месеца тоест 13 и 10 месеца.

SO

18.03.06
22:20

Може да ги съчетаеш обаче ще претренраш доста особенно ако тренировките по бокс са тежки,но все пак това зависи и от храната и съня  :)

18.03.06
22:21

Може естествено. Да не говорим че това е обсъждано хилядократно

27.03.06
10:28

Според мене по-добре да започнеш да тренираш бокс, аз ако бях на твойте години нямаше да го мисля ми направо в залата. По бокс тренировките са много по-сериозни отколкото фитнеса, последното е сравнително мързелива работа, може чат пат като искаш да качиш още сила да ходиш и на фитнес, но тая програма която си изкарал за твойте години нищо няма да стане!

27.03.06
23:19

според мене кат почнеш бокса си остани на бокса кви такива схеми правиш ще почваш бокс-ще спираш бокс,ще почваш фитнес,ще спираш фитнес...за фитнеса аз поне мога да го приема да го спреш но бокса не

28.03.06
13:27

Аз съм на 14 год. (почти сам ги зажаршил) 1 год. съм тренирал фитнес и от толкожа не съм спрял да чета разни списания книги и тем подобни сега започнах да тренирам бокс и реших да жзимам клембутерол (не съм зарязал фитнеса на пално) жзимах го от начало 1седмица- 1;2-2;3-3(понеделник сряда и петак) знам че дозите са много малки но помага за издражливост доста може ли да ми навреди, може ли да го ужелича малко (да стане 4 делнични дни) с колко жреме мога да го пия така ж тези дози (само че имаите предвид че сам 60кг.) и не смея да земам по големи дози.

28.03.06
13:29

извинете но на места са разменени “ж” и “в”

28.03.06
18:08

[quote author=“va1en7in”]Аз съм на 14 год. (почти сам ги зажаршил) 1 год. съм тренирал фитнес и от толкожа не съм спрял да чета разни списания книги и тем подобни сега започнах да тренирам бокс и реших да жзимам клембутерол (не съм зарязал фитнеса на пално) жзимах го от начало 1седмица- 1;2-2;3-3(понеделник сряда и петак) знам че дозите са много малки но помага за издражливост доста може ли да ми навреди, може ли да го ужелича малко (да стане 4 делнични дни) с колко жреме мога да го пия така ж тези дози (само че имаите предвид че сам 60кг.) и не смея да земам по големи дози.

Какви кленбутероли взимаш ти още не си за добавки пък вече почна с зоба квито и да са дозите ако ще почти да няма си е вредно,но както си решиш.

28.03.06
18:58

Тренирай примерно 3 месеца бокс, 3 месеца фитнес, като през вторите 3 месеца ходи и на бокс отвреме навреме.

SO

28.03.06
21:14

Това е глупаво 1во за 3 месеца бокс едва ли ще постигнеш нещо и като го оставиш за още 3 докато ходиш на фитнес все едно изобщо не си тренирал.По добре едновременно , просто яж повече , гледай да си почиваш повече и така ще постигнеш оптимални резултати и в 2те неща.Иначе ако тренираш бокс и после го спреш за да тренираш фитнес нищо няма да стане.

28.03.06
21:30

Нямам предвид да го спира, а да го намали от 5 тренировки на 2. Примерно.

SO

28.03.06
21:34

Така по може  :wink: Най добре 3дни бокс и 3дни фитнес

28.03.06
22:24

човек само ще ти кажа почнеш ли да се занимаваш с бойно искуство тренирай сериозно поне година и половина - две ако искаш да станеш добър...ако не само ще си въобразяваш че си научил нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1