Медикаменти за отслабване

Темата е заключена.

28.03.06
23:01

Първо да кажа че съм на 17 (май ставам на 18) и съм доста пълничък( поне аз така си мисля) 182см 83 кг и ми се ще да сваля някое килце. Имам стаж 1 година и от доста време си чета по форума без да се регистрирам. Едни приятели ме светнаха за кленбутерола и аз реших да го потърся и чак сега забелявам тоя раздел. Та така по темата : Четох доста за кленбутерол и Л-карнитин реших да ги съчетая да 1 месец някъде началото на май  , сега от първи почвам хранителен режим ( спирам сладкото най вече с него прелявам) + кардио тичане 4 пъти в седмицата когато не съм на тренирвка(пон,сряда и петък съм на тренировка). Сега за клена- проччетох за лошите ефекти и смятам че ще ги издържа , мисля че разбрах какво не трябва да пия докато го приемам него ( лекарства и алкохол), Мисля да стигна до макс 8 хапа на ден без кетотифен( след 2 седмици почвам по схемата 2 пия 2 почивам). За Карнитина дозировки и цени не съм гледал  ако може да ме упътите и да кажете колко време горе долу да тичам и кога е най добре? А и ако сменя програма ти се за орелефяване ще загубя ли маса ако си тичам и пия клена+карнитин ?

ПП: съжелявам за големия пост но се старах да включа всичко в него което може да е от полза за да ми отговорите по добре . Мерси предварително!

29.03.06
12:31

Един приятел го използваше и му повлия добре свали доста килца и махна биреното коремче , ма беше на зверска диета . Каза че само първите 2-3 дни се чувствал гадно от клена после му минало . Иначе тои тичаше сутрин и вечер по около час.

HE

29.03.06
13:40

Екипът на bb-team не толерира използването на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1