Genesis

20.03.06
19:41

знаете ли на какви цени са горе - долу протеините на Genesis? И къде се продават в пловдив? аз съм виждал само аминокиселини и витамини, протен не съм виждал, но има.

Млечно-яйчен - 624 гр/20 дози/42 лева

20.03.06
21:40

[quote author=“manson”]Млечно-яйчен - 624 гр/20 дози/42 лева

за тея пари аз ще си купя още една кутия Scietec 100%whey за същите пари само че 920гр и ще си го правя с кисело мляко и пак се получава бавен протеин.Поправете ме ако греша

20.03.06
23:17

Аве няма ли  ,  някои по ефтин протеин за през ноща ве , до преди 2 седмици бях на про 90, но всъщност като се оказа про 47 и сега се чудя  какъв протеин да пия през ноща ,  мислих си за тоя на Дженезис но тои мноо скъпп ?

RE

21.03.06
00:46

[quote author=“Kang”]Аве няма ли  ,  някои по ефтин протеин за през ноща ве , до преди 2 седмици бях на про 90, но всъщност като се оказа про 47 и сега се чудя  какъв протеин да пия през ноща ,  мислих си за тоя на Дженезис но тои мноо скъпп ?

Има -на Bio Tech-млечно-яйчен 0.500 кг=26 лв.някъде, е пак не е много евтин ама алтернативите не са много.

21.03.06
10:48

[quote author=“ridddick”]
за тея пари аз ще си купя още една кутия Scietec 100%whey за същите пари само че 920гр и ще си го правя с кисело мляко и пак се получава бавен протеин.Поправете ме ако греша

Хитро :wink: , но ако си на НВД и В. от млякото какво ще ги правим вечер :wink:

22.03.06
22:01

Представители на Genesis за Пловдив е магазин “ФИТНЕСМАНИЯ” ул.Прогрес 19 - 0889608646

28.03.06
16:15

[quote author=“Kang”]Аве няма ли  ,  някои по ефтин протеин за през ноща ве , до преди 2 седмици бях на про 90, но всъщност като се оказа про 47 и сега се чудя  какъв протеин да пия през ноща ,  мислих си за тоя на Дженезис но тои мноо скъпп ?

купи си насипен соев или казеинов но казеина е по скъп соев насипен има за по 13лв килото но казеина е по доброто решение за през ноща

29.03.06
18:02

[quote author=“emodi”][quote author=“Kang”]Аве няма ли  ,  някои по ефтин протеин за през ноща ве , до преди 2 седмици бях на про 90, но всъщност като се оказа про 47 и сега се чудя  какъв протеин да пия през ноща ,  мислих си за тоя на Дженезис но тои мноо скъпп ?

купи си насипен соев или казеинов но казеина е по скъп соев насипен има за по 13лв килото но казеина е по доброто решение за през ноща

А от каде може да се купи?(аз съм от Пловдив)

29.03.06
22:42

ми не знам щот сам от сливен обаче соевия тук го има по аптеките и по дрогериите а за казеинов питаи в специализираните магазини за добавки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1