Кое е по-добре да си взема Fat Burner или L - Carnitin ?

29.03.06
16:22

От 4 месеца тренирам и имам малко корем и паласки, 184 съм висок и тежа 92 кила - Решил съм да орелефявам. Кое е по - добро от двете добавки ? Препоръчайте ми конкретен продукт който да пия(марка, модел и т.н.) и колко дълго  :wink:

аз специално съм доволен от л-карнитина на Universal 32 лв е стига ти за 1 месец. Сега в момента взимам точно този л-карнитин относно фат бърнера добре и него да взимаш комбинират се и двете. Най добри от фатбърнарите са термогенетиците. Добър фат бърнер мога ти предложа на Univursal Super Cuts 3 той е 48лв. ако не се лъжа даже в него май имаше и л-карнитин ходи на пиротска и провери ако е така значи няма смисъл да си зимаш и л-карнитин отделно. Има още много добри фат бърнари но зависи за колко пари търсиш, тия за цената си са доста добри.

29.03.06
19:58

Ами аз нямам много финанси  :roll:  до 20 лв мога ли да си взема нещо добро.Мислех да си взема липозан на Нутрим,ама вече им нямам доверие  :evil:

до 20лв нищо не си зимай изчакай малко докато събереш 32лв и си земи л-карнитина на Universal.

30.03.06
13:38

[quote author=“RejiMillar”]аз специално съм доволен от л-карнитина на Universal 32 лв е стига ти за 1 месец. Сега в момента взимам точно този л-карнитин относно фат бърнера добре и него да взимаш комбинират се и двете. Най добри от фатбърнарите са термогенетиците. Добър фат бърнер мога ти предложа на Univursal Super Cuts 3 той е 48лв. ако не се лъжа даже в него май имаше и л-карнитин ходи на пиротска и провери ако е така значи няма смисъл да си зимаш и л-карнитин отделно. Има още много добри фат бърнари но зависи за колко пари търсиш, тия за цената си са доста добри.

E то тво има некъв диуретичен комплекс... Тва е кофти щото трябва постоянно да ходиш до кенефа, а аз като съм на даскало как ще ходя до там  :lol: Некво кофти...  :?

04.04.06
13:14

Аз имах същите проблеми като твойте и успях да ги реша с помоща на L-carnitine на Nutrim-500mg за 20лв.

RE

04.04.06
15:32

[quote author=“RejiMillar”]до 20лв нищо не си зимай изчакай малко докато събереш 32лв и си земи л-карнитина на Universal.

пич какво правиш ти ве..моя л-карнитин е 13.5 лв...да не би нещо да си се объркал

EN

04.04.06
15:37

[quote author=“hursovo”]Аз имах същите проблеми като твойте и успях да ги реша с помоща на L-carnitine на Nutrim-500mg за 20лв.

нее лош,даже добър вариянт!

EL

16.04.06
00:00

American Muslce Fat Burne мисля че е към 20лв

EN

16.04.06
00:51

[quote author=“Eldorado”]American Muslce Fat Burne мисля че е към 20лв

14,80лв!

16.04.06
16:06

Да и за нищо нестава, като го пия - пикая през 15 мин., дигам кръвното и немога да спя...

EN

16.04.06
20:28

[quote author=“Mortos”]Да и за нищо нестава, като го пия - пикая през 15 мин., дигам кръвното и немога да спя...

Е незнам на мен ми става,.........аз го пия и съм много доволен,комбинирам го с л-карнитин  з 20 дена-6кг(по-малко от 1см съм свалил на ръката ,а на талията 6см)!

21.04.06
13:39

[quote author=“energymax”][quote author=“Mortos”]Да и за нищо нестава, като го пия - пикая през 15 мин., дигам кръвното и немога да спя...

Е незнам на мен ми става,.........аз го пия и съм много доволен,комбинирам го с л-карнитин  з 20 дена-6кг(по-малко от 1см съм свалил на ръката ,а на талията 6см)!

E да ама пикаеш ли през 5 мин ? Как се чустваш ? И на колко си ?

09.05.06
15:39

Ерм, аз днес си купих Universal L-Carnitine (32лв) и American Muscle Fat Burner (18лв)...

Още не съм ги тествал, щото откровено казано не знам от fat burnera по колко да взимам... Предполагам 4 на ден? (малко над 80 кила съм) Но не знам по кое време и дали преди тренировка или не...

09.05.06
21:21

[quote author=“zull”]Ерм, аз днес си купих Universal L-Carnitine (32лв) и American Muscle Fat Burner (18лв)...

Още не съм ги тествал, щото откровено казано не знам от fat burnera по колко да взимам... Предполагам 4 на ден? (малко над 80 кила съм) Но не знам по кое време и дали преди тренировка или не...

За Fat Burnera го зимай 4 пъти на ден. Сутрин на гладно - 1 хапче, Преди обяд - 1 хапче и ако тренираш вечер 2 преди тренировка  :wink:

FZ

10.05.06
17:22

[quote author=“Mortos”]От 4 месеца тренирам и имам малко корем и паласки, 184 съм висок и тежа 92 кила - Решил съм да орелефявам. Кое е по - добро от двете добавки ? Препоръчайте ми конкретен продукт който да пия(марка, модел и т.н.) и колко дълго  :wink:

И двата продукта са добри . Ако разполагаш с повичко пари си вземи нещо американско. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1