13.03.06
22:32
Хайде да видим кой кога тренира,кога е най-добре и защо :wink:
-
Сутрин тогава ми идва силата :D
-
И вечер м/у 6 и 10
————-
Добавих още един възможен отговор. ;)
vladimir.nikolov
и аз
vanisher
13.03.06
22:36
Добави и отговор за вечерта!
Аз тренирам от 16:00.
13.03.06
22:37
ми аз мисля, че 99% тренират вечер след шест, а го няма в отговорите :roll: :roll:
Мда много от хората стандартно ходят на работа/училище и ...обикновенно след 7 има пикови часове в залите
13.03.06
22:54
Моля някой от модераторите да сложат в анкетата отговор И вечер м/у 6 и 10
Защото при мен с Edit нестава :(
13.03.06
23:00
да бе верно повечето хора ходят след 5 часа. Погледнете залите колко са пълни вечер и през деня. Аз предпочитам да ходя сутрин след ставане (към 12 :) ) обаче обикновено нямам възможност нито да спя до толкова нито да ходя след ставане, затова ходя следобед или вечер :(
Аз между 14:00 и 16:00 часа. Но май бях чел тука в една тема че не било много хубаво да се тренира сутрин защото някакво вещество в организма ти било в много ниски стойности ама не се сещам кое точно. Вярно ли е това? Ако намеря темата ще дам линк.
14.03.06
11:45
След работа - между 8:30 и 9:30 вечерта. Малко кофти става, щото трябва да стоя до 1-2 часа, за да ям поне 2 пъти..ама няма начин.
След работа, т.е. след 18 часа :lol: ! Е, понякога тренирам и по време на работа :wink: !
най-често блъскам след 22.00, понякога след 23.00. Вече съм му свикнал на този ритъм.
Аз след 14 часа, но по принцип преди съм тренирал и преди обед 10, и след обед 15 ч
Просто времето за тренировка трябва да се спазва горе-долу да е по едно и също време
Като бях 2-ра смяна тренирах от 8, но сутрин нямам много сила.
Сега тренирам между 2 и 3 следобяд и тука вече ми е пика на силата в тоя период от време правя най-пълноценните тренировки.А и залата не е много пълна
Един месец тренирам в 7 сутринта, на следващия в 15:30 и ги редувам в зависимост от смените в у-ще.ДОбре че ми сотават само 2 месеца :roll:
добавих последния отговор, защото аз лично тренирам всеки път различно
или около 2, около 6 или вечер след 8
просто зависи от това колко ми е натоварне деня и когато намеря време, но определено съм си развалил режима на хранене и трениране ...
[quote author=“l3d3n”]Сутрин имам най голяма концентрация и желание за тренировка :)
Това се нарича адаптация.Аз сутрин нямам сила но към обед съм на макс, просто така е свикнал организма, ти си свикнал сутрин, друг следобед и т.н.
Предполагам че той искаше да каже че сутрин организмът е най-отпочинал.Аз примерно вечер много трудно бих отишъл в залата,Цял ден на ляво на дясно училище и психически се скапвам, пък и физически
[quote author=“Pablo”]Предполагам че той искаше да каже че сутрин организмът е най-отпочинал.Аз примерно вечер много трудно бих отишъл в залата,Цял ден на ляво на дясно училище и психически се скапвам, пък и физически
А процеса вработване ??? а зареждане с хранителни вещества ?, но както казахме въпрос на адаптация
18.03.06
18:45
аз вечер след 19:00 часа.....нема как трябва да се бачка. Иначе ако имах избор щях да тренирам към 2-3 следобед. По принцип хич не е лошо да тренира човек по-рано през деня, защото метаболизмът се забързва така за остатъка от деня...
19.03.06
00:40
Аз съм свикнал след 18:00 да ходя на тренировка. Тогава ми е най-свободно. :wink:
По принцип ходя след 7.Имало е моменти,когато съм тренирал сутрин и съм се чувствал много по-добре на тренировката.
29.03.06
20:01
сутрин към 9-9,15 съм в залата
аз съм от 9 до към 11:30 сутринта тогава залата джян джун няма хора и е много спокойно. Аз съм студент и затова мога да си позволя да лентяйствам така :lol: но и по принцип като има много хора в залата хем не ми е ефективка тренировката хем леко се сдухвам от целия тоя народ не ми е някак си комфортно. А пък и знам че най-големия ми ангажимент за деня е минал от рано.
По-здрави!
Aз по всякжо време сам тренирал за мене почти няма значение сутрин,вечер,обяд.Имаш ли намерение за яка тренировка става по всяко време!!!
02.04.06
19:03
Когато бях 2ра смяна ставах в 6 и до 7:30 ,но сега като съм 1ва смяна след 16:00 :wink:
По 3 пъти на ден с кардио програмата е следната
:arrow: 7-7:30 - тичане ; 8:30-9 - тренировка ; 13-14 - тренировка ; 18-17 - кардио ; 21-22 -тренировка
тренировките са ми по час, час и половина
:roll: