Японска диета? Мнения>>

29.03.06
11:57

Натъкнах се на 1 диета, за която ми разправят добри неща, но бих искал да разбера вашето мнение. 1.90 съм около 90кг- 17год.

Японска диета
продължителност - 14дни
Първата седмица се отслабва с 7кг, а втората по 700гр дневно.
Никаква консумация на алкохол, захар и сол.
От 7ми до 14-ти ден диетата се повтаря.

1ден
Закуска-1 ч.ч. горчиво кафе /аз ще го замествам евентуало с чай/
Обяд -2 твърдо сварени яйца
Вечеря-парче шунка, салата с лимон и 1ч.ч кисело мляко

2ден
Закуска-1ч,ч. кафе, парче сухар
Обяд-2твърдо сварени яйза
Вечеря-парче месо, салата с лимон

3ден
Закуска-1ч.ч. кафе
Обяд-зеленчуци и плодове
Вечеря- 2твърдо сварени яйза, шунка, салата

4ден
Закуска-1ч.ч. кафе
Обяд -2твърдо свареби яйза и сок от моркови
Вечеря- месо, салата с лимон

5ден
Закуска- настърган морков с лимон
Обяд- печена риба с лимон
Вечеря- не се яде

6ден
Закуска- 1.ч.ч кафе
Обяд-2големи парчета печено пиле и салата
Вечеря- 2твърдо сварени яйцаи настърган морков

7ден
Закуска-1.ч.ч кафе
Обяд-парче месо и плод
Вечеря- може всичко, но в малки количества.

Струва ми се, че има доста грешки в нея, но мислите ли, че ще има ефект?
Мерси

пп: леко ми прилича на неуспешно направено НВД

29.03.06
12:03

Не струва естествено. Съмнявам се да чуеш друго мнение от хората тук.

Тръпки ме побиват, когато чета за “диета”, от която се отслабва с 7 кг за една седмица. Това би ме отказало и да дочета за какво става въпрос.

29.03.06
12:29

:lol:  :lol:
ясно.
Можете да затриете темата или да я оставите за назидание :P

29.03.06
12:57

Невярвам някой нормален да се подложи на тази диета... Освен ако не иска да се чуства като концлагерист навръх Коледа в Освиенцим примерно :wink:  :wink:  :wink:

P.S. Angel Of Death - Slayer!!!

PR

29.03.06
23:05

На мене пък ми харесва... Аз съм държал и на по малко храна само на прясно мляко 2 дена след тфа малко ориз с месо и пак прясно мляко... Тая диета може да я правиш най-много 1 седмица няма да ти навреди според мене. Има такова понятие Лечебно гладуване. Пробваи ако не може да издаржиш повиши дозите... и така Успех!

29.03.06
23:08

E то ако е да се изтезаваш с глад може и по - драстични диети да се измислят.
А лечебното гладуване е пълна глупост според мен и определено не е за спортуващи. Аз предпочитам лечебното хранене ;)

29.03.06
23:13

Ми тепично за китайците.Бях чел някаде че на ден на един китаец му стигал 300 гр. ориз + вода.
Но тази диета не е за предпоръчване(според мен).Трябва да си голям мазухист.

30.03.06
00:07

Хаха, името е трепач.
А също е много интересно и това непрестанно КАФЕ дето се помпи...  :D

30.03.06
16:06

Eми аз на ден и по по малко ям(даже като я гледам храната ми се вижда много  :shock: не се ебавам можеби така съм свикнал вече) и не се чуствам гладен но всичко си е до организам :)

31.03.06
15:42

една колежка беше на тази диета,ефекта наистина беше поразителен,като дойде на работа неможах да я позная,но всичко беше за няколко месеца макар ,че уж се гарантираше година и половина,така че ползата ще бъде временно,а страничните ефекти за цял живот,може вече да звучи банално,но според мен истината е в правилното хранене и спорта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1