тестостерон

Темата е заключена.

29.03.06
20:11

здравеите искам да питам нещо един човек вав фитнеса в които тренирам ми  предложи тестостерон (умадрен) и фособион,б12 през ден значи сам на 17 год 85 кила 172 висок.Тои каза че щяло да мисе отрази добре и нямало да имам никакви проблеми от тези работи та искам да питам дали ще е добре вие как мислите.тренирам от 1 год някаде до свалях бях мазен и ако си зема теа работи и си направа хубава диета как ще ми се отрази..мерси  :)

JI

29.03.06
20:25

темата ще бъде заключена така или иначе , но не мисля че точно в тази възраст тестесторона ще ти се отрази ДОБРЕ ....
хормоните и без това са ти луднали до немай си къде а ти наливаш масло в оганя с тоя тестесторон по добре тренирай още 1 -2 години на чисто и ако решиш се назоби след това твоя работа

29.03.06
21:50

Лека поправка ,името е Омнадрен  :wink: Тренирай си чисто или взимай протеини и аминокиселини ,млад си още да зобиш  :wink:

30.03.06
00:54

BB-TEAM не толерира използването на забранени вещества от непълнолетни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1