15.05.06
00:03
Здравейте!
Аз съм момче на 13 години , тренирам Академично Гребане (ходя всеки ден на тренировки + събота и неделя по две тренировки).
Висок съм 182 см , но тежа само 58 килограма.
Ям адски мнго ( по 5-6 пъти на ден в много голями колкичества , но не мога да кача нищо )
А преди да почна да тренирам ( вече ще станат 10 месеца ) бях 43 килограма и 170 см и с много ядене и растеж станах 58 но като раста това е нищо.
Искам да знам какви продукти да ям за да има ефект върху килограмите ми.
Ще трябва ли приемане на някакви хранителни добавки ( ако трябва какви ) или нещо такова?
На фитнес ходя рядко но сега ще почвам много често и ако може някой да ми даде някаква добра фитнес тренировка.
Мерси предварително!
15.05.06
20:45
На 13 години е рано за добавки
още ти е рано за фитнес.Яж повече месо млечни яйчни и др продукти богати на протеин
Успех
[quote author=“manson”]На 13 години е рано за добавки
имам един приятел дето е на 13 години и си маа Креатин , L-карнетин . някакви ампули за възстановяване и други . . . ама е 80 кила
Ти не го гледай него.Още ти е рано за фитнес тренировки.Много добре си се упътил към гребане.Яж си и ще натрупаш маса.За 10 месеца 16 килограма съвсем не са малко.И теглото ти е добро за годините,все пак тепърва започваш да се развиваш като мъж.
16.05.06
21:34
пич както каза Sizе 1.Гребането ще ти помогне да развиеш доста добра структура 2.Тепърва ще виждаш ефекта от пубертета и бих добавил да не се лишаваш от ориз,картофи(по-добре варени,печени),зеленчуци,плодове
[quote author=“Sully_Erna”]пич както каза Sizе 1.Гребането ще ти помогне да развиеш доста добра структура 2.Тепърва ще виждаш ефекта от пубертета и бих добавил да не се лишаваш от ориз,картофи(по-добре варени,печени),зеленчуци,плодове
да но аз не съм много доволен само от този фигура йкоятп правя от гребането. . .
друго си е на фитнес. . .
може ли някой да ми даде някаква фитнес тренировка като за горе-доло начинаещ. . .
да добавя също че аз имам доста телесна мазнина:
на скоро бяхме с отбора на изследванияи имаше един уред който като го хванеш и ти показва колко процена ( % ) мазнини имаш в тялото-
аз съм 57 кг и имам 19 % мазнини.
имаше някой с моите кг и имаха по 13 % мазнини.
как да превърна тези мазнини в мускулна маса?
и на каква храна да наблегна?
има ли си специални дни в които се яде определена храна?
помогнете на начинаещия :oops:
16.05.06
22:10
http://www.bb-team.org/training/000156.php
и все пак на 13 няма как да си доволен от фигурата си,познавам по възрастни гребци,коита са просто огромни и няма съмнение,че е много добър спорт за развиване на мускулатурата.
Аз също съм гребец, тренирам от над 10 години. Не бих ти препоръчал да качваш килограми, защото само ще ти тежат в лодката! Все пак, опитай да приемаш храна веднага след тренировката, с по-високо белтъчно съдържание. И не забравяй, че килограмите не са в твоя полза в този спорт!
01.03.20
09:27
Докторе, много е възможно авторът на темата отдавна да е забравил, че въобще някога е тренирал академично гребане 😂