26.02.20
12:45
Здравейте! На 20г. съм, 52кг, 164см висока. Имам малко корем ( само в долната част), имам и паласки (не големи но....). Не искам да отслабвам повече, а да изчистя корема и релеф,което ще е доста трудно. Знам, че около корема се чисти трудно и затова пиша тук. Общо взето е това..
26.02.20
16:22
Добре, ама това че пишеш тук, ще помогне ли?
26.02.20
16:25
Пиша тук, защото не знам как да се справя с проблема!
26.02.20
16:27
Ахам, това звучи по-смислено.
26.02.20
16:30
Ми в общи линии ще чуеш (ако пише някой) 3-те основнилинии, коитосе ширят тук.
Но като жяло няма как да отслабнеш само в една област.
Щом не искаш да сваляш повече, няма да сваляш.
Можеш да гладуваш, да тренираш или да гладуваш и тренираш.
Ако се храниш според режим и следиш калории ще имаш резултати, можеш да стопиш мазнината и да не окльощавееш ако тренираш и се хранишсъобразно нуждите ти.
26.02.20
17:07
Знам, че нямя как да отслабна в дадаена област!
Не гладувам, храня се добре.
Правя упражнения в домашни условия, но все пак не мога да се справя.
26.02.20
17:22
Направи си дневник, описвай си активноста и храната и ще има кой да те коригира.
През товс време чети дамските дневници, има много силни такива тук.
И ще ти се получи.
26.02.20
17:43
Добре:)
01.03.20
13:00
Може да започнеш да следиш някои IFBB жени в Инстаграм. Предлагат и измислят какви ли не упражнения във всякакви условия. Аз ги следвам, защото са яки, но много жени следят с интерес какво правят.
Здравей Ивайла.Ако искаш да чистиш от корема, а казваш че имаш и паласки по-добре първо потърси причината.Най-вероятно само упражнения няма да ти помогнат.Въпреки че не съм специалист по хранене моят съвет е да направиш промени в хранителните си навици.Прекаляването с въглехидрати може да е основна причина за състоянието ти,но ние няма как да знаем това при положение че не си споделила важни подробности от ежедневието си.Успех :)