Нуждая се от инф.

Темата е заключена.

28.03.06
12:49

Здравейте,мисля да направя 1 цикал с стероиди и по точно - омнадрен + анаполон мислите ли че е подходящо? Ако не с какво мога да комбинирам омнадрена и ако е възможно да ми кажете по подробно..за цикала...защото ще ми е за 1ви път..
Имам стаж 1 година ,на 19г  82кг 175 см 38 ръка,искам да кача кг и разбира се сила, пробвал съм с какво ли не(аминокиселини,креатин,глутамин,протеини и т.н.) и не мога да мрадна повече от 82..
Благодаря предварително.

30.03.06
00:57

Нямаше нужда да се криеш под друг ник, освен ако си непълнолетен

30.03.06
10:00

Колко кила искаш да си бе пич,с твоя стаж :?: 82 кила малко ли са за твоя ръст.Даже са ти в повечко ако питаш мен...

SI

30.03.06
13:26

Омнадрен и анаполон ... :shock:  :shock: за първи цикал..Ако си цениш здравето недеи да предприемаш нищо свързано с анаполон-а:).Опитаи разли4ни тренировъ4ни и хранителни схеми , тренираи здраво пък след време ако пак няма резултата , за което се съмнявам, се обърни към стероидите.Късмет.

30.03.06
13:40

за първи цикъл най-подходящ е тестостерона ... и е препоръчително само с него да е цикъла за да видиш как ще се отрази на организма.....

30.03.06
13:41

Анаполона е един от най-силните и вредни стероиди. Погледни в сайта, имаше май статия за него. Не съм взимал и не бих си позволил да взема подобна гадост, но имам познат, който си го купуваше направо от Турция и направи два-три цикъла. Качваше по десетина килограма всеки път за 4-5 седмици и ги губеше много бързо след края на цикъла. И това е човек с доста години стаж. Комбиниран с омнадрен, анаполона ще те прати право в болницата, поне според мен. Изборът е твой, но аз никога не бих взел приемал този стероид. Това че не можеш да качиш повече от 82, не означава, че си стигнал генетичните си граници. За една година тренировки едва ли си опитал всички тренировъчни схеми, упражнения, хранителни стратегии. Но ако толкова си решил да зобиш и искаш непременно омнадрен, комбинирай го с метан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1