24.02.20
14:24
Здравейте, отскоро почнах пак да тренирам и съответно диети яката! Обаче диетата ми, която е доста сурова от към въгл., 20гр. въглехидрати на ден, 5-6 дни в седмицата не ми понася вече и започнах да намалявам дефицита с повече въглехидрат. За пръв път в живота си кашлям след ядене на ориз (200-300гр. примерно на сядане) и след овесени ядки/варени картофи. Получава се нещо като алергична реакция, подобна на тази на хората с хистаминова непоносимост. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Кашлицата отшумява за броени минути но почти винаги се появява след някакво количество въглехидрат/проста захар.
Поздрави!
24.02.20
15:05
за да си сигурен, че от въглехидрати, ..изяж една лъжица мед или захар, да видим))...
24.02.20
15:14
Ям аз, вчера зареждащия изядох почти 100г. мед и... реакция никаква. Но като ядох ориз и овес и се почна кашлицата. Днеска довърших едно суши към 100гр. суров ориз нали в него и замалко да се задуша пак хаха
13.03.20
01:47
Привет,
Интересно, имаш ли същата реакция с фибрести зеленчуци (броколи, карфиол, зеле и т.н), вариви (боб, грах и т.н.) и плодове?
При всички положения, ако реакцията е толкова остра, по-добре посети лекар.