Помогнете !

Темата е заключена.
NA

28.03.06
18:32

на 16 съм почти 17 тежа 60кг хода на фитнес 4-пъти в седмицата и тренирам бреик каква химия трябва да си зема за да кача поне 5 кг !

RE

28.03.06
23:54

Не ти трябва химия за да качиш 5 кг.
Увеличи приема на храна и броя на храненията.
Вземи си един креатин  и го пии 1 месец.като го приемаш с декстроза или мед.
Ходи редовно на зала.
Нещата ще се получат и без химия.

29.03.06
11:48

колко време си тренирал до сега?ноо колкото и да си тренирал на тази възраст не ти трябва химия.помисли за здравето си.успех :)

NA

29.03.06
21:01

имам яко мускули имам и плочки а на фитнес хода от 3 месеца !

29.03.06
21:45

за 60 килограмов човек мисля че е ясно ,че има плочки  :roll: Защо си решил точно 5кг да качиш ? Предполгам искаш да станеш по-силен и издръжлив в някои от движенията в брейка...Аз съм тренирал преди време и общо взето знам за какво става въпрос...За този стаж не знам дали е удачно креатин да взимаш ,просто яж повече ,тренирай здраво и редовно и ако имаш възможност протеин пий  :wink: See you….

29.03.06
21:50

[quote author=“napster”]имам яко мускули имам и плочки а на фитнес хода от 3 месеца !

Дам... цели 60 кг. си :wink: .

GO

30.03.06
20:29

:!:

30.03.06
21:07

[quote author=“GOG”]:!:

абе стига с тея химии
гледам,четем още на 13 с фитнес и почваме химии за покачване
яж здраво по пет пъти на ден
и нема нужда да зимаш каквото и да е била химия
само ви пълнат главите с глупости
По-добре бавно,но качествено,отколкото обратното
всички искате да станете бързо яки
е нема братче

30.03.06
21:21

Само, ще кажа нещо. Момчета забравете химията. Тя не е решение на вашите проблеми. Тя причинява само бъдещи такива. Не слушайте, че ако била правилна пирамидата нямало проблеми. Бързото качване на телго прецаква организма.

30.03.06

И аз искам да се съглася с повечето мнения по тази тема. Аз съм на 18 год. и за момента също съм 60 кг. Това, което мислех да направя е да си взема креатин и глутамин, но един инструктор ме посъветва, че е много по-добре да си направя един добър режим на хранене от колкото да започвам толкова млад с химията. Стремя се да се храня ПОНЕ по 5 пъти на ден. Ако успея да ям по 6 7 пъти още по-добре.

30.03.06

Химия в друг раздел и като пораснеш
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1