Life Is for Living !

Прескочи до:
RR

22.03.20
22:22

казано от nervak на 22.03.20, 22:18:

казано от Деница Малковска на 22.03.20, 22:00:

Гледах брифинга на Министердки съвет и в момента мисля, че съм повече притеснена от управляващите отколкото от Ковид 19

А, що тогава дезинфекцираш като улава?

оправи си маникюра и педи кюра))))

Гледах брифинга на Министердки съвет и в момента мисля, че съм повече притеснена от управляващите отколкото от Ковид 19

Аааа след брифинга спрях. Лакирах се и си сипах една водка 😂

казано от Rldik Ridik на 22.03.20, 22:22:

оправи си маникюра и педи кюра))))

Вие да не сте се наговорили 😂
Оправих го 😂

22.03
Нищо особено като движение, освен обичайно но не фанатично чистене и пазар към 3000 крачки
Цялото фемили е налично. Вечеряхме заедно. Майка ми голяма паника заради вечерния час и се прибра рано
Аз спрях да гледам новини и да чета постова за коронавирус
Храна
14.30 доядох тиквичката на фурна
18.00 великденска салата, нвколко шпроти, 2 рибни кюфтета, малко ксртофена салата.
По късно 2 кокоски от пекарна  без брашно, суров бонбон
Към 1.30 посреднощ малка ябълка

В магазина няма мая. Потресена съм.
Козунаци ще меся с квас явно
В аптеките няма, селен, цинк к вит с и  вит д рязбира се.
Сега се сетиха да си вдигат имунитета. А майка ми с Хашимото остава без селен заради презапасяването

И минавам  на руска схема
Водка, шпроти, хининова вода за коса и черна глина от мъртво море за лице и тяло.
Приличах на Венъм 😂

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 24.03.20 15:14.

24.03.20
16:22

Нека яде бразилски орехи вместо селен на таблетки...ако не са се усетили и не са изкупили интях, разбира се.

24.03.20
17:13

казано от Деница Малковска на 24.03.20, 15:13:

Ако до тогава не намериш.
Пробвай с някоя крафт бира...,която има утайка.
Но си направи стартер от нея,тоест възбуди маята с малко количество захар,топла вода и брашно.
Няма да предаде вкус на козунака.

казано от Margi на 24.03.20, 16:22:

Нека яде бразилски орехи вместо селен на таблетки...ако не са се усетили и не са изкупили интях, разбира се.

Да знам аз, но ми е много трудно да я убедя в това, че ще си го набави от нещо което не е хапче. Тя е малко хипохондрик 😂, а е ходила три оъти в Бали на семинари и практики с шамани. Даже гъби пи на чай , ама а де 😂

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 24.03.20 21:55.

казано от nervak на 24.03.20, 17:13:

казано от Деница Малковска на 24.03.20, 15:13:

Ако до тогава не намериш.
Пробвай с някоя крафт бира...,която има утайка.
Но си направи стартер от нея,тоест възбуди маята с малко количество захар,топла вода и брашно.
Няма да предаде вкус на козунака.

Ми що не. Ще пробвам. 👍

24.03.20
22:16

казано от Деница Малковска на 24.03.20, 21:55:

малко хипохондрик 😂,

Хипохондрик на лекар...
-Докторе,нормално ли е да не ми става след 7 пъти за една вечер?
-Ми ,да нормално е разбира се,не си робот!
-А защо ми става?

24.03.20
22:20

казано от Margi на 24.03.20, 16:22:

Да знам аз, но ми е много трудно да я убедя в това, че ще си го набави от нещо което не е хапче. Тя е малко хипохондрик 😂, а е ходила три оъти в Бали на семинари и практики с шамани. Даже гъби пи на чай , ама а де 😂

На мен доктора ми беше забранил да пия хапчета + бразилски орехи заедно, когато бях бременна, защото се оказах доста над нормата (а първото изследване беше под норма). :)

казано от nervak на 24.03.20, 22:16:

малко хипохондрик 😂,

Хипохондрик на лекар...
-Докторе,нормално ли е да не ми става след 7 пъти за една вечер?
-Ми ,да нормално е разбира се,не си робот!
-А защо ми става?

😂😂😂

Ми не ми  беше от най- спокойните дни. Не се наспах и като цяло искам да утрепя всичко що мърда 😂

Заспах в 4 станах в . Гледам сняг вали. 😡
За 5 мин от ставането на домашните хора и мишки всичко става дизастър, а аз не обичам, ама никак не обичам
Чакам да пекне и отиваме с малкия в морската, ако трябва ще разхождам Теодор с каишка. До хора няма да се доближаваме, с маски и ръкавици сме, но прекалиха с “ мерките”
Детето вика “ мамо, откачам”

Тренирах
4 кръга  Без почивка х 10/20
Speed skater
Mountain climber
Тяга с дъмбели
Лицеви опори
Linge + twist с дъмбел
Чуково
Задно рамо
Статични напади
Кофи на “пейка”
Toe touch
Имаше още нещо ама???

Храна
12.00 половин морков с филаделфия, 4 зелени маслини, печени белени фъсъчки с морска сол 30 гр
Отчаян опит за дрямка, през 6 минути виках Тихо, тихо, намали, лягай пффф
16.20 тренировка
17.10 готвенето, Никога повече бг “ екзотичен” ориз . Както и да е наготвих го но нищо общо с описанието и обещанието на кутията
Пих водка
19.00- половин салата с риба тон, малко броколи и морков на пара, въпросния тай и черен ориз Биосет,
Преди малко половин оризов “чипс” с морска сол, 3-4 бонбончета ММ и ще ям нещо сладко още

Ми смотано ми е

По въпроса за селена, понеже и аз го търсех под дърво и камък заради щитовидна, а както знаем в магазините за хранителни добавки няма :D, след няколкодневно издирване, попаднахме в една аптека, която имаше селен на GNC, 100 таблетки по 100 мкг.
После търсих в гугъл и мисля, че мернах въпросния продукт онлайн в аптеки Фрамар (наличен!). Може да направиш търсене.

Направо понякога имам усещането, че участваме в зле режисиран филм хаххахаха

А витамин Д имаме тук в нашия магазин, само че браузърът ми се прецака и не мога да ти дам връзка, затова така https://shop.bb-team.org/vitamin-d

казано от Вероника Налбатска на 25.03.20, 20:29:

По въпроса за селена, понеже и аз го търсех под дърво и камък заради щитовидна, а както знаем в магазините за хранителни добавки няма :D, след няколкодневно издирване, попаднахме в една аптека, която имаше селен на GNC, 100 таблетки по 100 мкг.
После търсих в гугъл и мисля, че мернах въпросния продукт онлайн в аптеки Фрамар (наличен!). Може да направиш търсене.

Направо понякога имам усещането, че участваме в зле режисиран филм хаххахаха

А витамин Д имаме тук в нашия магазин, само че браузърът ми се прецака и не мога да ти дам връзка, затова така https://shop.bb-team.org/vitamin-d

Благодаря Рони. Направо ..... не знам какво да кажа и мисля. Поне разбрах, че това което съм пила до сега през всичките години, демек водка, цинк и  вит Д е в правилната посока 😂
Ще погледна за селена, че майка ми е в паника 😀

25.03.20
22:37

Ако е много зор, тези дни открих отворена опаковка на Солгар от бременността ми, но в срок. Мога да пратя. :)

казано от Margi на 25.03.20, 22:37:

Ако е много зор, тези дни открих отворена опаковка на Солгар от бременността ми, но в срок. Мога да пратя. :)

Много благодаря Марги. Ще пиша, ако не се справим ♥

Избива ме на забавен пост, може би щото излязохме с малкия за час  на пазар и щото ми попаднаха доста забавни колажчета днес из мрежата

Прилагам снимков материал на
“Тежестите“ на мъжа ми- Джак 1.75 л, новия стайлинг на Теодор и мъжа ми, постригвах го с машинка за оформяне на брада , най- фино оформяне. За 0 номер с ширина 1.5 см и ножица за хартия, стара, дъвчеща и полуръждясала. 3 часа точно. Косми за един пуловер и мускулна на пещрасците и рамената 😂
Днес си правих и матирах кичурите сама с четка за боя.
Малкият за тоя час разходка чу около 600 пъти “Не пипай”, а аз “ Скучно ми е”. Освен това каза че му писнало тук и искал да се местим в друга държава- Франция 😂
Имам мускулна треска навсякъде, обаче ми е много забавно.
Намерих си маска за 5 лв 😡, цинк и чакам селен след 2 дни

Движение 3000 крачки
Чистене - НЕфанатично
8.30 кафе, ми не спах особено
13.00 шепа сл.семки, 3 зелени маслини
16.30-18.00навън
19.30- салата зелена с краставица, малко салата миди, 2 безгл и половин бяла филийки с филаделфия и топло пушена сьомга, 2 рибни кюфтета
Преди малко 2 веган кокоски и малко оризов “чипс”

Вода 1.5 л
Флебодия, цинк с биотин, иберогаст, витекс. Оставих вигантола за мойте хора.

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 26.03.20 20:53.

27.03.20
11:33

Има селен няколко вида (е, не най-прекрасните, ако се гледа съотношението цена/качество) в ДМ. Поне в няколко магазина видях доста кутийки :)

казано от Atom на 27.03.20, 11:33:

Има селен няколко вида (е, не най-прекрасните, ако се гледа съотношението цена/качество) в ДМ. Поне в няколко магазина видях доста кутийки :)

Няма😭 Проверих. От там си купувам чудесен цинк и магнезий с калий, харесвам им продуктите. Ама са ги изкупили.
Ще ми доставят в био магазинчето от където си купувам кокоските и хляба. 😉

Един час писах и умря
Вчера нищо особено. Ядене,пиене,чистене,филми до 4.00
Днес чистене,ядене,пиене,трениране,пазар

Трен
4 кръга * 8-10-12
Двустранно гребане
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Раменна преса
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични Отпади
Странични Напади
3*20
Коремни на лежанка с тежест
Странични наведи
Пазар 3600 крачки
Хората са безотговорни. Точкс

10,30- кафе
До 14,30 чистих и гладих
Морков, половин крастсеица с филаделфия,  4 суримита
16.00 тренирах
17,00-18,30 пазар
19,40- великденска салата, омлет от 1я и 2б, пресни печени картофки с копър и чесън, малко козе сирене, 2 безгл филийкибс песто. Водка, розе
Днес съм яхнала метлата яко. Пия, пуша, викам , слушам музика (хаус)

Другото същото 🙄
Малко съм се замазала

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 28.03.20 23:17.

Обърках се с тоя нов час
Домакински дейности
Разходка  наоколо 3000 крачки. Ба.и до морската живея 😡
Всъщност търсих ножица за брада и коса, че като гледам ще ни трябва 😂
Храна през деня не. Нищо не ми се ядеше

18.00- докато правя суши пих водка с фреш.
19.00 - малка салата с риба тон, доста суши с краставица, сурими и сьомга
По късно 2 шоко оризовки, няколко ягоди и шепа пуканки

Значи за мен няма количество Малко суши, Малко скариди и Малко водка 😂

Та така

Демоните яко ме обземат. Освен тва имам видения, дежавюта и не дебелеея 😂😂😂 Вещица съм 😈
Шегата настрана, наистина сънувам починалия си баща и постоянно ме преследват разни песни, снимки и тн напомнящи за него
Избухнах сълзи в колата, щото за пореден път пуснаха една паметна за мен и него песен

По същество
Лежерно днес
Почивах
В 16. 00 се завлякох до банята после понаготвих и отидохме да си вземем най-малкото дете от бабата и хапнахме там
18’00- водка с фреш
19.00- великденска салата, шепа пресни бейби картофи с копър ипресен чесън ( от златните х 7 лв килото), малко козе сирене, малко розе
21.00- бе чудех се що съм гладна, но като гледам отчета разбрах. Малко царевични пръчки и триъгълниче тоблерон
И после ще е ябълка май

Айде лека да ви е.

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.03.20 23:00.

Странни дни са ми тия послените.
Никакъв сън снощи. Буквално. Оцъклих се към полунощ и край
Съответно реших да не се пребивам с тренировка и домакинстване, а да го карам по- кротко
Едно след друго в 19.30 ми се счупиха дръжката на фурната и крана  на горната баня. Та ще идва майстор утре. Познат. Много ги изживявам тия битови инциденти 😂

Храна
11.00 кафе(малкия в толкова стана ????)
14.00 2 моркова с филаделфия лайт
17.00 щъках. Пазар и взех на малкия една книжка- игра. “ Как да съм щастлив” или нещо подобно. Доста е идейна.
19.00- водка , не ми вървеше днес
20.00- салата с риба тон, 3 био оризовки запечени с малко кашкавал, малко тиквички печени.
По късно 3 шоко оризовки и малко ябълка
И като ме заболя сл сплит и десния бъбрек. Гррр

Мина ми сега 😔

И другото е същото.  И свърши март

1 aприл, ама за пръв път не ми е смешно. Ако удължат извънредното положение ще стане страшно.
Замислих се, че след тоя ужас нищо няма да е същото.

Тренирах, чистих готвих
Боли ме корема или по скоро съм подута

Тренировка
4 кръга х 8-10-20
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Лицеви
Концентрично
Кофи на пейка
Напад-отпад
Тяга на 1 крак
Повдигане крака от лег
Крънчове на шв топка

Храна
Гладна си бях, въпреки тежестта в корема
9.00 кафе сле сън 4 часа
Чистих
14.00 - 3 натурални оризовки с кашкавал и песто, нещо като мини шопска салата, шепа оризов пълн чипс  и малко шоко кокосово мляко
15.00-17’00 дремах
17.30- тренирах
20.00- великдеска салата,шепа бейби пресни картофки печени, тиквичка и домат с подправки и чукнато яйце във фурн, розе

По късно ред черен тоблерон

Другото същото

2.04
Ден някой си
Един приятел се развежда, сбил се с жена си. Друг ще жени след драматична раздяла с жена, 15 години връзка и две деца( в жената е причината)
Така започна деня
Аз не спах ъгейн. Помолих да ме оставят да дремна, но неее. И стана голям скандал.
Малкия го направих на дроб сарма. Разберете, това че е дете не означава, че не трябва да има отговорности и уважение. И като кажа” остави ме, почивам, не ме притеснявай”. Това ще е. С тоя дребния по- трудно, но ще си ги ивоювам тия 30 мин лично време.

Станах изкъпах се и излязох да се мотам. С маска и ръкавици по затворени улички 😂
И все пак пазарих и в Лидл и Чаталджа. Спазвам всичко аз.
Но да бъдем реалисти. Всичко донесено от магазин в опипано. И си го нося вкъщи. Не мога да дезинфекцирам всичко което нося. Ноу уей

Както и да е

Движение 6000 крачки.
10.00 кафе
13.00- остатъка от печената тиквичка и домат с песто, няколко маслини, 30 гр печени белени фъстъчки
16.00-18.00 навън
19.30- миди, скариди, (бая) малко хек, салата краставици с пресен чесън, 2 филйки безгл хляб с чорбата от мидите. Пих водка докато готвих, после чаша розе
Преди малко 2 веган кокоски

Това е моята храна. Тия оризовки ме подуват ужасно, плодове не, глутен зле, млечни ужас
Изядох си цинка и селена 😂

02.04.20
21:42

Точно снощи говорихме с приятеля ми по темата с децата и ученето им да уважават личното пространство. Чудим се дали и как ние ще можем да научим нашето дете когато стане време. 😁 Влудяват ме деца, които прекъсват всяко твое изречение докато говориш с някого и нямат грам уважение към това , което вършиш в момента. Приятелят ми пък мисли, че са просто деца и това няма как да бъде спряно.. Ще му мислим и ние скоро хаха!

Мнението беше редактирано от Теди на 02.04.20 21:43.

02.04.20
21:51

казано от Теди на 02.04.20, 21:42:

Приятелят ми пък мисли, че са просто деца и това няма как да бъде спряно..

Глупости,поради подобни разсъждения е пълно с разлигавени и викащи ,нервозни деца.Още от момента ,в който може да формира мисли,може да го прави САМО като не прекъсва никой почнал да говори преди него.

казано от nervak на 02.04.20, 21:51:

Приятелят ми пък мисли, че са просто деца и това няма как да бъде спряно..

Глупости,поради подобни разсъждения е пълно с разлигавени и викащи ,нервозни деца.Още от момента ,в който може да формира мисли,може да го прави САМО като не прекъсва никой почнал да говори преди него.

Да и да! Имам 3 и при всички основната линия на възпитание е в тази посока. Органически НЕ понасям лигави мрънкащи и своенравни деца и още по-лигави родители. Не правят услуга нито на децата си, нито на себе си.

Точно снощи говорихме с приятеля ми по темата с децата и ученето им да уважават личното пространство. Чудим се дали и как ние ще можем да научим нашето дете когато стане време. 😁 Влудяват ме деца, които прекъсват всяко твое изречение докато говориш с някого и нямат грам уважение към това , което вършиш в момента. Приятелят ми пък мисли, че са просто деца и това няма как да бъде спряно.. Ще му мислим и ние скоро хаха!

Никога не се намесвам в нечие мнение относно възпитанието на собственото му дете. Само ще кажа, не прави  това, което не ти харесва да виждаш и дразни теб. Твоите навици, дейности, хобита и неща които обичаш да правиш ,не бива да бъдат променяни, а това зависи от теб.

Скучничко
Добре, че са тиквите в парламента да се забавлявам
Днес петъчно отсвирване на света. Младоженски уикенд.

Не чистих, не тренирах, не готвих 😂

9.00 кафе
13.00 тик семки печени от мен, половин краставица 5 маслини
Коремът ми е дизастър от седмица
15.00-18.00 дремах лежах
19.00- водка
20.00 малка салата с риба тон, 5 скариди 4 безгл филийки запечени,, двете с кашкавал
После малко пуканки в тенджера

Яде ми се сладко. Вероятно ще е черен тоблерон или някоя оризовка със сладко без захар

И довечера филмииии

Вчера
Тренирах. Вечерта комшийско гости.
Не знам за Ковид, но мисля че нашия най-голям вирус е Парламента. Някак напира в мен една агресия. 👿

Малко ядох, много Рейка. Днес съм олеле, но беше забавно.

Тренировка
4*8-10-12 всичко с дъмбелите
Двустранно гребане
Арнолд прес
Повдигане напред за рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични Отпади
Странични Напади
3*20
Коремни на лежанка с тежест
Странични наведи

Храна
10,00 кафе
14,00 3 моркова с филаделфия
18.00-2.00- малко салата с риба тон, 2 рибни пръстчета, опитах си императорския ориз и “кекса” с ябълково брашно. Изкара ми нервичките тоя ориз  но стана вкусен.
Много водка, преди лягане банан

Днес се събудих с махмирлук и озверяла от глад
13,00 обядвах 4 безгл филийки запечени с кашкавал

Уф
Забравила съм да пия.2 дни махмурлук, надух се като кифла, но и със солта прекалих. Като съм без очила не виждам колко соля

Вчера
Бямя с нахут
Бамя
Омлет с малко сирене и лютеница без захар
Малко кола с лед и сода и 1 киндерче

Днес, ох леле колко трудно ми се видя чистенето и пазара и готвенето
Още имам мускулна 😂😂😂

Та чистих, пазар 3000 крачки, готвих
Децата и майка ми на вечеря.
11.00 кафе
Домакинстване
14.30- пазар
15.30-19.00- готвих тоз път с малка водка ????
19.00- великденска салата с пъдпъдъчи яйца, 2 рибни кюфтета, бейби пресни картофки с копър и чесън, малко топло пушена пъстърва

2 хапки “кекс” с ябълково брашно и 1 пуричка

Доста вода
Добавки същите без флебодия

Ами “Не си стоим вкъщи”
“Мерките” ми се виждат все по неадекватни и безумни и отказвам да спазвам тази част, която считам за ненормална и необоснована

Та днес с малкия излязохме, напазарувахме и отидохме в двора на училището до нас. играхме на топка, рисувахме с тебешири и беше прекрасно до момента в , който не дойде едно семейство без маски ръкавици и т, н пушейки цигари и пиейки кафета, чийто дете на възрастта на Алек с тротинетка се навря отгоре му.
Та се наложи да обяснявам че не ми се ще да влизаме в контакт, още по малко да ме снимат луди майки
После 5 младежа дойдоха да играят мач и след 5 тата топка отгоре ни си тръгнахме. Те също, щото ги заплашиха
Абе голям ден 😂😂😂

Та поне детето е щастливо. Категорично спряхме говоренето за корона вируса, новоните в негово присъствие и паниката. Той изпитваше ужас да излиза. Е нама да стане

Храна
Не спах снощи. Ядох банан в 3.00 събидих се гладна. Обядвах
9.00- кафе
12.00 - 2 препечени безгл фолийки с топло пушена сьомга и пъстърва и филаделфия лайт
Шетане и игри с дребния. Поизчерпах се вече
15.00-17.00 опит за сън но не
18.00-19.00 навън
21.00- шепа зелена салата с варено яйце, печени пресни картофки и тиквички с копър и чесън, остатъка от бамята, нвколко спагета. Малко водка с фреш

По късно, меденка от пекарна, по шепа  царевични пръчки и пуканки, малко соево шоко мляко

Малкия вечеря спагети с боб. Разделно. Това си поиска 😂

Имаше още нещо малко

Тежко ми е. ПМС. Как да обясня на Мутафчийски че стоенето вкъщи към тоя момент застрашява живота на домашните😂

Вотекса ми свършва, дано работи дрогерията

След днешния брифинг, цитирам ” последната жертва с корона вирус е 36 годишен мъж с придружаващо заболяване черепно - мозъчна травма” се смях много и вече официално сме терористи с Алек. Влизаме през дупки в оградата на училището и о ужас тренирахме със свалени маски
И боклуците и кучешкото ако се увеличават плашещо. Та утре ще правим оборка

Тренировка
4 кръга х 8 на страна
Степъп
Кофи на пейка
Странични напади
Лицеви на пейка
Отпади
Повдигане крака от лег на пейка
Scater speed lunges
Обиколка бягане на двора на училището
И финално още 2 обиколки и 10 мин ходене

Пейката е супер точна на ширина и височина. За следващия път съм си харесала и стълби

Коремът ми е зле все още
Пия иберогаст. Свързвам го с ПМС и безсъние

Храна
9,30 кафе
До обяд общо взето слагам вдигам, прибирам хиляяяди коли, стикери, листи, топки и т.н
И пишо и ако на Тео 😂. Стирка

13,00 - кисела краставичка, остатък към шепа от вчерашните тиквичка и картоф с малко козе сирене. Доядох разни царевични пръчки които малкия гризе между храненията
15,30-16,30 опит за сън, но не

18.00-19.15 навън
21,00- салата с риба тон, 3 безгл препечени филийки с филафелфия лайт и пушена съомга, 1 с песто, малка водка

Ако ям ще е малко пуканки и оризовка с мармслад без захар

И снимки от Навън ♥

Много крив ден
Наистина  в мен напират толкова крайни чувства че се страхувам от себе си чак
Цял ден шетане
Пазар към 3000 крачки
Малкия нещо му дразни гърлото и хълца 😂
Мъжът с някво възпаление на ингвиналните карантии. Антибиотик и може и в болница
Теодор с нокти като орел, и страхлив и се напикава от страх като ги режа
Добре че другите деца се спасяват сами
Предните трима ми идват ту мач вече

Та от сутринта съм слугиня
10.00 кафе
14.00 първо сядане 30-40 гр печени белени фъстъчки за най-бързо
15.30 опит за сън, малкия покашля абсурд
17.30- пазар
28.30-21’00- готвене, чистене, къпане на малкия, смяна на талаши и т.н Водка
21.00- салата с риба тон, малко рапани салата, шепа пресни бейби картофи печени, 2 безгл филйики препечени с песто

Взехме си едно билково нещо за пречистване по инициатива на мъжа ми който е решил че има паразити 😂 това е човек , който не пие вода, пуши като комин, не пие добавки, не спортува, пие слкохол и има режим на вампир, яде бял хляб, олио, тонове карантия и мазньочи и тъй. Да добиеъе представа за моя шок 😂
Отивам да дослугинствам
После нещо сладко

10 април .Ден Х от карантина
Сън 0
От кортизола съм изпращяла тотално
Нали ми е дневник. Мога да си пиша всичко. Не е като да е нямало движение, даже се разцепих и храната ми е фит😂
И ще се посмеете тъкмо

Алек започна да покашля към 3 посреднощ. Съответно ми минаха поне три филма заради тая психоза. После си викам абе аз Деница ли съм или кво, никакво филмиране. Утре при личната да го прегледа и тва е.
Пролет е , има алерги, задна хрема и тъй.
Нищо по различнонот преди Ковид 19.
Задрямала съм към 6 сутринта

Събуждам се в шок в 9. Отивам в детската. Малкия спи като мумия. Не помръдва, не кашля и ужас 😂 Побутвам го не мърда. Изкарах си ангелите. Дръпнах го за ръчичките. Отвори си очите и изражението му беше направо убийствено. “Ти луда ли си кво ти става ”😂😂😂😂😂

Та пих си кафето. Започнах да чистя, закуски и т.н. На мармалад съм.
11.00-16.00 чистих, после пазар, видях “чудесата” на безхаберието. Има знак ”забранено влизането в тази посока” на едната крайна сергия. Тоест е еднопосочен пазара от вчера, откакто приеха “ по леките” мерки
На пейката ина пластмасови щайги и забранителни ограждения. Не сядсй, не пипай, не дишай 😂😂😂
Дишах. Купих си ваза, зюмбюли, пресни миди и скариди. Щастие. Мслкия е в баба си. Здрав е. Още по голямо щастие
Прибрах се в 17.00
Готвих пиейки водка до 19.00

Новини. Дъщеря на журналист съм. Срам ме е да кажа че гледах новини. Пълно безхаберие, политическа пристрастност и нисък интелект. Това са националните тв медии в момента
Смях се, ядосвах се. Ядох с кеф

Миди и скариди с вино и девисил, салата зелена с краставица, черен ориз с пикснтни индийски подправки. Една безгл. филийка отопена в мидения сос
В момента пуканки
Чистенето е много, крачките са към 3000.

Бели ми се кожата, изприщих се. Проклинам яко вече

Ден 2 от антипаразитната програма

10.04.20
22:02

Недей с дивисил,а с целина.

казано от nervak на 10.04.20, 22:02:

Недей с дивисил,а с целина.

Да,пак е вкусно. Ядеше ми се много рибена чорба,но ме мързеше да си направя 😂, та отбих номер за вкусовите рецептори с тоя девисил.
От март до октомври ям основно миди, скариди и калмари и редувам треволяка за разнообразие.

11.04
Яко ПМС. Изобщо никакъв сън. Кожата ми е отчайваща. Суха, дразнеща. No air 😔
Движение 6000 крачки

9.30 кафе
13.00 3 препечени филийки безгл. Намазани с филаделфия, риба тон и кис.краставичка
13.30-15.00 мятане в леглото
15.30-18.30 навън. До тото, лидл(съжалих), пазара в градинките около нас. Мотане , въздух
Хора, хора. Повече от преди ксрантина
19.00-готвих с една водка 😂
20.00- задушена тиквичка и домст с чукнато яйце, зелена салата с 2 пъдпъдъчи яйца, 2 лъжици от черния ориз и една коричка от франзела за отопяване на соса

По късно оризов “чипс”

И какви за Бога са тия емотикони
Не се сдържах. Топ момент от най-забавните ми  https://youtu.be/cmlq40G9xK8

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 11.04.20 23:11.

Привет!
Честит имен ден на цветенцата и звездичките:)

Моят беше леко опорочен от кофти случка.
Разочарована съм.
Животът тук ли ни е направил зли или сме си такива, като нация.
Търговци от които от 15 години купувам печена и пушена риба и скъпи рибни деликатеси. Ходя през два дни и съм изпратила сума ти народ ни вбесиха днес, навръх празничната вечеря
Вчера ми обявиха, че ще ми сложат надценка за по препечена риба. Поръчах 4 лаврака. 40 лв. Колко по- надценено да е за 2 резки повече от скарата.
Аз само изразих възмущение и “търговката” се светна явно и вика Айде за теб без надценка
Днес ми бяха забравили поръчката, после я объркаха и искаха да ми пробутат филета
После се оказа че нямали 4 лаврака. Та се оказах с 3 лаврака и 1 ципура.
Мъжът ми с ингвиналната си херния вися 2 часа по пазара
Вдигна скандал, а той никога не вдига сксндали за разлика от мен 👿
Та така....изгубиха ни като клиенти, съответно и периферните покрай мен. И ми стана доста неприятно. Но тва е естествена пазарна икономика. Като не можеш да си държиш клиентите, пазара те изхвърля

По същество

Тренирах, шетах,
4 кръга х 8-12
Гребане едностранно
Тяга с дъмбели
Раменна преса
Задно рамо
Странични отпади
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади

3 кръга х 20 с дъмбели
Странични наведи
Коремни на лежанка

Храна нама през деня. Не ми беше тамън много. Заради ПМС е.
18.00- водка с фреш докато шетам
19.00- зелена салата половин лаврак, шепа пресни бейби картофки печени, с чесън и копър, малко печен патладжан, малко псевдо “брауни” без брашно и захар
Нещо става с мен. Цепи ми се устста, едното ми око има няква екзема отдолу, врата и пазвата ми са изринати. Избива ме на вода с лед
В 22.30 изпих сигурно литър
Да видим как ще спя 😂

Айде лека

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1