24.03.06
15:20
Каде в София има Scitec.И защо го няма на саита им Anabolic Whey и каква е цената на SCI PRO и какво ще кажете за него - сега го гледам на саита им и ми се струва добър
31.03.06
11:58
някой няма ли да каже къде в софия може да се купи нещо на scitec, че и аз се насочвам към нещо чуждо след изледването на тия български продукти които май се оказаха пълни боклуци.
31.03.06
12:11
Споко,няма никъде ЗАСЕГА!!!! :lol:
31.03.06
12:47
[quote author=“energymax”]Споко,няма никъде ЗАСЕГА!!!! :lol:
и аз такава тема щях да пускам понеже тея Скайтек ми изглеждат на далавера
а пък сам чувал че са и мн добри
31.03.06
13:04
ЗА СЕГА :>скоро ще има!КАто станат нещата ще кажа къде е!
31.03.06
13:04
За първи път виждам такова нещо.Толкова голямо търсене , а дистрибуторите заспали ли са или какво?В Пловдив също не мога да намеря.
31.03.06
13:06
Истинската реклама са изказванията из форума :)) Вече гледам пуснаха и реклами в МиФ и там даже пише че сега търсят дистрибутори. Да се надяваме, че скоро Сайтек ще се настанят на БГ пазара.
П.П. От както препоръчах на 1-2ма човека аминото на Дженезис, все за него се говори .. преди никъде не се споменаваха. После иваивалито спомена за Сайтек и така ... аз и преди това бях пил де и ги знаех че са добри, но сега съм убеден 8) 8)
31.03.06
13:07
Истинската реклама са изказванията из форума :)) Вече гледам пуснаха и реклами в МиФ и там даже пише че сега търсят дистрибутори. Да се надяваме, че скоро Сайтек ще се настанят на БГ пазара.
МММММ ДАДА ,добра пазарна низша :lol: ,потраите малко Софиянци,още 5-10 дена!
Звъни народе 0700 1 70 80/на цената на един градски разговор/
Обадете им се бе хора :) има си телефон и то само за 1 импулс, тъй че няма да сте набутани и питаите от къде в София да си купите. Във последните М&Ф има телефона, а и мисля че някои от дистрибуторите им влиза във форума ама много рядко.
П.П. От както препоръчах на 1-2ма човека аминото на Дженезис, все за него се говори .. преди никъде не се споменаваха. После иваивалито спомена за Сайтек и така ... аз и преди това бях пил де и ги знаех че са добри, но сега съм убеден 8) 8)
И аз днес си поръчах сур. на Сайтек 5кг/175лв, а вечер редувам белтъци, извара и соя....
казаха в София на улица Георг Вашингтон 21 се продават продукти на Сайтек.тва е пресечка на Пирутска.тва е от мен
06.04.06
13:47
[quote author=“GoPeee”]казаха в София на улица Георг Вашингтон 21 се продават продукти на Сайтек.тва е пресечка на Пирутска.тва е от мен
мерси за информацията пич
ще го потърся
06.04.06
18:28
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“GoPeee”]казаха в София на улица Георг Вашингтон 21 се продават продукти на Сайтек.тва е пресечка на Пирутска.тва е от мен
мерси за информацията пич
ще го потърся
Търси,ама няма,преди имаще сега 2 кутии и то празни :)