Честити нови републикански титли!!!

Темата е заключена.

29.03.06
00:52

Използвам форума ,за да честитя отново републиканските титли на Бацата,Кочко,Онуфри и Джуджето!!!Да са живи,здрави и още по-кУрави!!!

29.03.06
14:33

Честито на всички ви,браво момчета! Вече сте в пълен състав, и е време тази година да победите 99 и в отборното класиране.

DJ

29.03.06
19:37

Не е хубаво да говоря така ,но мисля ,че в отборното разликата ни с 99 ще бъде фрапираща :lol:  :shock: .Жоро каза ,че щял да докара 11-легаджии за втори кръг ,но дори да са наковани като Стоянчо Тодорчев няма да има смисъл .

30.03.06
02:02

Не можах да проследя добре състезанието,но ми се струва,че нямаше шампион от 99,или греша? Не знам как са легаджиите на Манавски,но на третия кръг нещата едва ли ще са много по-различни от сега.

01.04.06
09:58

[quote author=“Kra4unov-BODY FORM”]Не можах да проследя добре състезанието,но ми се струва,че нямаше шампион от 99,или греша? Не знам как са легаджиите на Манавски,но на третия кръг нещата едва ли ще са много по-различни от сега.

Има шампион, Красьо в категорията до 55кг

А другите малки машини от 99 са още по-надъхани и постоянно качват, така че на отборно няма как да ги минете. Има нещо вярно в това, че Жоро ще доведе едни легаджии-чудовища. :shock:

01.04.06
12:52

честито на победителите!!!!!
честито и на целия отбор на НСА и сички други яки кучета и абе незнам....аз мерси за всичко на цялата банда и си пожелавам да продължават да ме траят долу:)))....лява....дясна....мачкай!!!!!!

01.04.06
14:47

Оpenbsd,при цялото ми уважение и приятелски чувства към пловдивския отбор,ще ти кажа,че колкото и надъхани да са малките и големите машини,тази година отборът на НСА,ще се завърне на мястото,което най-много му приляга в отборното класиране.Какво ще стане на първенството по лег,животът ще покаже,но битка определено ще има.
п.с.Ако имаш предвид,че Краси-Мухата е станал шампион в кат. до 56,жестоко си се объркал.Краси направи нула в клека и не заема място в класирането в трибоя.

DJ

01.04.06
21:18

Цаци омекваш.Няма да има никаква битка бе брачед ние просто ще си се забавляваме,а разликата ще е огромна :roll:  :roll:  :roll: .С тези легаджии чудовища ходи да плашиш Румен Кунов от  “Динамикс’-Оряхово,аколкото до малките машини истината е ,че са само малки.
Ще се радвам обаче ако момчетатата се развиват защото това е добре за спорта.

01.04.06
21:34

[quote author=“Caca”]Оpenbsd,при цялото ми уважение и приятелски чувства към пловдивския отбор,ще ти кажа,че колкото и надъхани да са малките и големите машини,тази година отборът на НСА,ще се завърне на мястото,което най-много му приляга в отборното класиране.Какво ще стане на първенството по лег,животът ще покаже,но битка определено ще има.
п.с.Ако имаш предвид,че Краси-Мухата е станал шампион в кат. до 56,жестоко си се объркал.Краси направи нула в клека и не заема място в класирането в трибоя.

Ха-ха ще се види на кой какво му приляга. :D

А за Краси - да, обърках се, просто от състезанието до днес не се бях виждал с него и имах само информация от трета ръка че е взел някакъв златен медал. А и доколкото разбрах на клека са го отрязали напълно незаслужено. :evil:

DJ

01.04.06
23:07

Че аз в тоалетната на бидето клякам повече отколкото той на състезание.Ха- Ха- Ха.Може обаче Пловдив да станат първи  само ако събера срещу тях отбора на НСА по художествена гимнастика за втория и третия кръг.Ха-Ха-Ха.
и пак не се знае :roll:  :roll:  :roll: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1