nandrolone

Темата е заключена.
GE

01.04.06
14:53

значи мисля да взимам нандролон от britishdragon ...имам право на два избора Nandrolone Phenylpropionate и Nandrolone Decanoate

до колкото знам Phenylpropionate действа по-бързо от  Decanoate,според вас кой е по добрия избор за цикал за маса?

също така и примерни дози седмично като за по напреднал  :)

п.с.

цикала ми включва омандрен и метан

01.04.06
15:40

Nandrolone Phenylpropionate е по-бързо действащ, но и по-бързо разграждащ се в организма от Nandrolone Decanoate. Поради тази причина трябва да се бие 3 пъти седмично за да се поддържа концентрацията в кръвта. Действието му го дават малко по-слабо от това на N. D., но и задържа по-малко вода.
Не виждам смисъла защо да се бодеш три пъти седмично, а освен това “боцкаш” и омнадрен. А и като сметнем, че не е и по една инжекция всяко едно от тях (като за по-напреднали) се получава бая боцкане! :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1