01.04.06
22:40
Здравейте всички,
Искам да ви питам дали някой е пазарувал от SNC магазина в София. Наскоро един приятел ходи до София и ми каза че в този магазин продавали много качествен протеин над 90% белтъчно съдържание и бил насипен. Каза че струвал 40 лв килограма и аз му поръчах да ми вземе. Взима ми той, връща се и гледам една торба пълна със бяла, безцветна пудра, която няма вкус и е на бучки. На касовата бележка пише че бил на BIO-FIT. Та мисълта ми е дали някой знае за какво става въпрос. Купувал ли си е от там такъв продукт и какво да очаквам. Мерси нооо :lol:
01.04.06
22:45
Bio Fit са боклуци можеше нещо много по добро да си вземеш, ама са кат си го взел карай на него и тва е. Аз лично ако няма пари за качествена суроватка предпочитам да си давам парите за храна.
Сериозно ли са боклуци :shock:
Аз пък чувам други отзиви за тях.Въпроса не е че нямам пари за качествена суроватка, просто реших да се доверя на сляпо на тожа което ми казаха.Че бил много качествен.Аз досега съм ползвал продуктите само на Сайтек и малко на Нутрим.На Сайтек протеин в Бургас има за 42лв.Първоначално мислех него да си взема но после като разбрах че на същата цена има и по-добър(поне така казваха).Ти пил ли си на Биофит нещо :(
01.04.06
23:05
няколко пъти съм се набутвал за боклуци и повече нищо не зимам ако не качествено по добре не си давай парите.
То все ще има някой за и някой против. В крайна сметка избора си е мой. Наскоро четох във темата” Как е възможно това” едно мнение че Биофит са една от малкото качествени европейски фирми със достъпни цени. Сега ти ми казваш друго. Тай че то не може все по чужди мнения да се водя още повече на непознати, дет само си чешат езиците. Плюс това още не сам почнал да го пия. Ако ми подейства ще се окаже че твойте мнения не важат. Имайки предвид това бих те посъветвал да не се изхвърляш толкова с мнения от сорта че съм си дал парите на вятъра и че били боклук. Ти като си го пил тоя протеин мое да си изпивал по литър водка и да си се хранел 1 път дневно и да си спал по 3 часа и за тва да е нямало ефект :wink:
01.04.06
23:43
объркал си човека на който да го казваш това, винаги съм си спазвал добър режим на хранене относно добавките въобще не ги броя, предимно наблягам на храната и тренировките и не съм почитател на протеините, протеина си го набавям от храната, иначе като добавки съм доволен от комбинацията креатин,глутамин,амино,мултивитамини и минерали и трибестан. Това са добавките които просто немога да си ги набавя в достатъчно количество с храната.
Добре благодаря ти за мненията. Надявам се и други да се включат. Пък аз ще постна резултати като свърша с него. Ти на кои фирми използваш добавки щото като гледам и към Musashi i Universal нямаш много симпатии.
02.04.06
10:07
зависи, всяка фирма си има добри добавки, но към Musashi съм доста скиптично настроен не съм употребявал тяхни продукти но имам приятели които са взимали и знам че са боклук, а бе пак стават ама ако ги стравниш по цена качество хич не си отговарят, прекалено са им надути цените за кaчеството което предлагат. Musashi се крепат единствено на здравата реклама която си прават иначе са нищо особено. Относно Universul за мен това са едни от най добрите добавки на БГ пазара, иначе когато имам пари се готвя предимно с добавки на Ultimate от тях съм най доволен а всичко си взимам от магазина на SNC тъй като живея на Пироткса. Разлика между Ultimate Universal и Optimum не намирам почти никаква на Ultimate са на малко по добри цени някои продукти. Примеро глутамина на Ultimate e 68лв 400г а на Optimum и Universal са пак на същата цена но предлагат 300г за тази цена, а що се отнася до качеството е едно и също.
Креатина също е един и същ на трите фирми той е на Creapure и на Optimum i Ultimate e по 33лв. а на Universal по 39лв.
Аминo си взимам на Universal Amino 2700 от тях съм доволен, знам че много хора говорат че това са аминота които ги произвеждат JC и наистина, взимал съм си JC Monster Amino 2700 и са си направо същите но и цената е същата с на Universal така че по добре да си взема на Universal. Трибестан си взимам на Софарма тъй като за мен той е най добрия на пазара това си е патентована формула на Соффарма и никой от чуждите производители неможе да и стъпи на малкия пръст относно трибестана, дори и той да е на същото качеството като на Софарма със сигурност ще е по скъп. Мулти витамини и минерали си взимам на Centrum сега скоро пак ще си взимам и мисла тоя път да си взема на Universal тъй като те дават за 22лв 100таблетки бяха ако не се лъжа а със Centrum нямат никаква разлика. Когато чиста мазнините си взимам Л-карнитин на Universal за един месец стига и е 32лв. Тази година съм решил да си взема и някакъв фат бърнер за него вече зависи с кви пари ще остана. Въпреки че като карам на 200г белтък и 30-50г въглехидрат и 70 манини на ден доста добре свалям дори не ми е и нужен фат бърнер но въпреки това сега съм решил да изчиста като хората.
И другото което относно протеина който си взел надали ще усетиш някаква разлика от 1кг трябва поне 3кг да изпиеш от дадена суроватка за да си даваш мнението относно нея въпреки че като ти свърши напиши доволен ли си или не от BioFit.
Разбира се че ще напиша резултатите.Иначе не съм съгласен за това че трябва да изпиеш 3 кг. Аз на Сайтек съм пил 1кг от тяхната суроватка и имаше ОГРОМЕН ефект. Нали ти казвам че пак щях същия да си взема но реших да пробвам този. Най лошото е че няма никакъв вкус.аз ще го комбинирам със креатин на Сайтек и с Амино още се чудя какво.btw препорачай ми някое.Тай че едва ли ще мога да различа от кой продукт точно идва напредъка.Но със сигурност очаквяам резултати.Тоз на Биофит мое се окаже добра партида :wink:
02.04.06
18:40
от амино съм доволен от 2700 на Universal, аз винаги от него съм си пил според повечето мнения във форума е доста добро за цена качество. Отделно познавам няколко съзтезатела по плуване и те взимат точно от него и са много доволни.
а и щом ще пиеш креатин си намери от някаде ако можеш “Vitargo” това е най-добрия въглехидрат за комбинация с креатин 10 пъти по бързо се усвоява от декстрозата.
Не пускай поредни постове моля !!! За втори път ти е !!! Горе бе пуснал 3 доредни,Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
[quote author=“RejiMillar”]от амино съм доволен от 2700 на Universal, аз винаги от него съм си пил според повечето мнения във форума е доста добро за цена качество. Отделно познавам няколко съзтезатела по плуване и те взимат точно от него и са много доволни.
а и щом ще пиеш креатин си намери от някаде ако можеш “Vitargo” това е най-добрия въглехидрат за комбинация с креатин 10 пъти по бързо се усвоява от декстрозата.
Не пускай поредни постове моля !!! За втори път ти е !!! Горе бе пуснал 3 доредни,Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
Това “Vitargo” го видях Маркус Рул да го пие във филма Markus Ruhl - Made In Germany. Той точно това спомена - че навлиза в кръвта супер бързо.