01.04.06
13:32
Купих 15 ампули от 1000гами вчера и на ,който кажа всички викат “Вай то това не се търпи” или “Като си пипна гъза от преди още усещам болката” Да вярвам ли на тези приказки ? Знам че боли , но чак пак толкоз да боли ....
Апак ако е така “леш” :)
:?: :?: :?: :roll:
01.04.06
13:43
И за какво на ампули, а не си взема на хапчета?
01.04.06
14:12
[quote author=“realityman”]И за какво на ампули, а не си взема на хапчета?
щото Б12 на хапчета в БГ няма, а и по-принцип оралния чрез орален пример не може да усвоиш такова количество.
Орален Б 12 имаше преди около 2 години на Евлоги на Сатурн Нутришън.Не се усвоява добре обаче.Иначе инжекцията не боли повече от пеницилин :wink:
02.04.06
08:41
[quote author=“atanazov”]”Вай то това не се търпи”
Бургазлия си 1000% :)
Сега на въпроса ти, не боли кой знае колко много, ний си 1-2 инжекции ипрецени дали да продължаваш , имах приатели , които не са се оплаквали .
по-здрави
[quote author=“mihail.kolev”][quote author=“atanazov”]”Вай то това не се търпи”
Бургазлия си 1000% :)
Сега на въпроса ти, не боли кой знае колко много, ний си 1-2 инжекции ипрецени дали да продължаваш , имах приатели , които не са се оплаквали .
по-здрави
Бургазлиия съм да :)
Ами сега от 10ти ще вкарам 1,2 да видим
БЛАГОДАРЯ
Много яко хваща ,тва с болката да не те притеснява :wink: не боли.Само не прекалявай,щот се услажда :mrgreen:
[quote author=“atanazov”]Купих 15 ампули от 1000гами вчера и на ,който кажа всички викат “Вай то това не се търпи” или “Като си пипна гъза от преди още усещам болката” Да вярвам ли на тези приказки ? Знам че боли , но чак пак толкоз да боли ....
за колко пари купи 15-те ампули ?
[quote author=“atanazov”]Купих 15 ампули от 1000гами вчера и на ,който кажа всички викат “Вай то това не се търпи” или “Като си пипна гъза от преди още усещам болката” Да вярвам ли на тези приказки ? Знам че боли , но чак пак толкоз да боли ....
Как ще боли бе хора, аз с него си смесвам други неща, които болят много и така намалям болката! б-12 не го усещам като го инжектирам самостоятелно - никаква болка!
явно всеки има разл. мнение за Б12. Ще каже ли някой дали така е прабилно да се прави: Купувам си от аптеката инжекция и ампули Б12, после вкарвам в инжекцията едната ампула и си я бия в дупарата. И тва колко време да го правя, през ден или веднъж в седмицата или..???? А от кои ампули да взема - с колко мг Б12 да бъде? И последно - усеща ли се ефекта му, ако не веднага то поне след време, кога?? Или просо се взима за тонусче??
15.04.06
23:30
Боли си и то мнОгО!