Разлика в Гърдите ?!

28.03.06
15:49

Начи забелязал сам че лявата ми гърда е по голяма от дясната знам че по принцип е така че винаги едната е по голяма от другата но мисля че ако продалжава така моге едната да е доста по развита от другата като ги стягам нали не си личи толкова разликата но като са отпуснати по си личи ако някои моге или знае начин да ги изравня моля да пише -правя си упражненията както трябва но нз... (инфо- 17 години ,76 килограма 182 височина занимавам се със фитнес от 9 месеца с прекасвания )

02.04.06
17:21

Абе то винаги е така сас всичко едната част е по развита от другата.Не се претисняваи с времето ще се оправи до някаде.На мен раката ми беше така едната по голяма от другата сега са наравно даже тази която ми беше по малко я мина.Сега са наравно.Ами и сащо това го забелязваш  ти обаче друг трудно ще може да го забелеви това.

02.04.06
21:56

Доста  хора са имали дисбаланс. С течение на времето като понатрупаш маса нещата ще се оправят

03.04.06
13:08

И аз имах такъв проблем и се оправи почти напълно, чудното беше, че само на гърдите ми беше разликата, а повечето се оплакват от ръцете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1