Във връзка с изследването проведено на Про Голд 90!

Прескочи до:

27.03.06
11:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат  ” да 90 е” винаги измислят нещо да отклонят темата  :mrgreen:  head_hunter 10х и от мен

Хайде не бъди толкова сигурен ако обичаш, изчакай резултатите първо

Естествено , че може да е сигурен нали вече ги правихме тези резултати :evil: , и преди две години пак саправени и са показали 46% и 47%  , вие колко пъти искате да се направят изследванията , 100 пъти ли за да повярвате  :shock: . Всъщност това си ваша работа :) .

27.03.06
12:55

[quote author=“red”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат  ” да 90 е” винаги измислят нещо да отклонят темата  :mrgreen:  head_hunter 10х и от мен

Естествено , че може да е сигурен нали вече ги правихме тези резултати :evil: , и преди две години пак саправени и са показали 46% и 47%  , вие колко пъти искате да се направят изследванията , 100 пъти ли за да повярвате  :shock: . Всъщност това си ваша работа :) .

Всъщност като гледам много хора мислят, че си направихме някаква далавера с тия изследвания. Да не ти пука, не съм очаквал медал да ми закичат.

HE

27.03.06
18:38

[quote author=“Neo”][quote author=“red”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Boyanch0”]под 50 % ще е със сигурност .. ама като питаш и продавачите в магазините ги е срам да ти кажат  ” да 90 е” винаги измислят нещо да отклонят темата  :mrgreen:  head_hunter 10х и от мен

Всъщност като гледам много хора мислят, че си направихме някаква далавера с тия изследвания. Да не ти пука, не съм очаквал медал да ми закичат.

Е момчета аз определено не мисля така - благодарен съм Ви на Вас които направихте изследването /знам вече от личен опит каква разправия е/ и на всички потребители които са помогнали със средства! Да не Ви пука кой какво си мисли направихте нещо добро за потребителите на форума и най-важното проявихте инициатива. От мен голямо БЛАГОДАРЯ!

M_

27.03.06
21:38

[quote author=“head_hunter”]

Е момчета аз определено не мисля така - благодарен съм Ви на Вас които направихте изследването /знам вече от личен опит каква разправия е/ и на всички потребители които са помогнали със средства! Да не Ви пука кой какво си мисли направихте нещо добро за потребителите на форума и най-важното проявихте инициатива. От мен голямо БЛАГОДАРЯ!

@head_hunter ..ако не се лъжа май утре излизат и твоите резултати и скоро ще се уверим във вече доказаното за втори път  :lol:

27.03.06
22:58

head_hunter Колко пари ти струва това изследване?
Аз съм готов да финансирам още едно такова ако не е прекалено скъпо.

за този продукт http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17 ULTRA WHEY PRO В момента съм си купил голямо количество от него за лично ползване и реално не искам да се блъскам с боклук. По добре да малко повечко пари но да знам какво пия...

28.03.06
00:08

Red , neo оценявам какво сте направили не си правете грешни изводи , просто вече като от 2 места се потвърди е по добре нали

HE

28.03.06
08:49

[quote author=“FiLA”]head_hunter Колко пари ти струва това изследване?
Аз съм готов да финансирам още едно такова ако не е прекалено скъпо.

за този продукт http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17 ULTRA WHEY PRO В момента съм си купил голямо количество от него за лично ползване и реално не искам да се блъскам с боклук. По добре да малко повечко пари но да знам какво пия...

Към 40 лв. излезна и много разправии с различните държавни институции. Честно да си кажа радвам се, че днес ще приключи една част от това. Държах сам да финансирам всичко тъй като мисля да не им се размине само с оповестяването на резултатите.

28.03.06
17:43

Еми аз определено искам да проверя този продукт, обаче ме притеснява отнетото време все пак бачкам по цял ден и едва ли ще имам времето за да организирам всичко това.
40 лв ще ги прежаля все пак съм дал 150 лв за протеин.
Обаче търся съдействие от вас в помощ да проверим този продукт.
Парите аз ще ги осигуря.

RE

29.03.06
09:55

[quote author=“head_hunter”]

Във вторник резултатите ще са готови, а съответно в сряда до към обяд мисля да съм ги качил.

Чакаме с нетърпение резултатите.дано са готови.

HE

29.03.06
11:32

[quote author=“realityman”][quote author=“head_hunter”]

Във вторник резултатите ще са готови, а съответно в сряда до към обяд мисля да съм ги качил.

Чакаме с нетърпение резултатите.дано са готови.

За съжаление и тук се почна едно разтакаване - след телефонно обаждане, че резултатите са готови отидох на място да си ги взема там се оказа, че не били разписани от директора на въпросното учреждение и да съм минел в петък или понеделник  :( . Е нямам избор ще ходя пак в петък.

29.03.06
11:39

[quote author=“head_hunter”]За съжаление и тук се почна едно разтакаване - след телефонно обаждане, че резултатите са готови отидох на място да си ги взема там се оказа, че не били разписани от директора на въпросното учреждение и да съм минел в петък или понеделник  :( . Е нямам избор ще ходя пак в петък.

Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink:  Ще изчакаме нямаме друг избор!

По-здрави!

30.03.06
00:23

[quote author=“M16”]Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink:  Ще изчакаме нямаме друг избор!

По-здрави!

Цялата ни държава е една огромна бюрократична машина, сега съм в процес на узаконяване на един обект, и няма да и разправям за какво става дума

30.03.06
02:30

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“M16”]Е** си Бюрокрацията. То голямо разписване ще падне :wink:  Ще изчакаме нямаме друг избор!

По-здрави!

Цялата ни държава е една огромна бюрократична машина, сега съм в процес на узаконяване на един обект, и няма да и разправям за какво става дума

А си нямате на идея в Италия з акаква бюрокрация става въпрос. Минаваш през 50 гишета (стнала си в 4 за да оправиш всичко) и те хваща обедната почивка от 12:30 до 15:30….няма проблеми :) утре пак...не можете да си представите за какво става въпрос.

02.04.06
02:50

[quote author=“head_hunter”]Е нямам избор ще ходя пак в петък.

Какво стана ... да нямаше и представители на Нутрим там? :D

HE

03.04.06
10:54

[quote author=“MaXo”][quote author=“head_hunter”]Е нямам избор ще ходя пак в петък.

Какво стана ... да нямаше и представители на Нутрим там? :D

Не за съжаление нямаше - въпреки, че ми се искаше някой от тях да окаже натиск, но явно не стана  :cry: . Не бяха разписани още. Днес вече са готови приятелката ми се обади и ще ходи тя да ги вземе днес това означава, че утре ще пъдат обявени резултатите тук под формата на сканиран протокол който ми се издава от там. Днес ще мога само да напиша резултатите, а утре сами ще ги видите!

SH

03.04.06
14:27

Супер супер супер :) браво !

HE

03.04.06
17:28

Ето и резултатите:

общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0
общ белтък в проценти на база сухо вещество - 43.6

Нямам идея кога ще мога да кача самия протокол - имам проблеми с компа, но обещавам да го кача до няколко дни.

RE

03.04.06
17:38

Значи като цяло резултатите на red се препокриват с твойте.така, че нама съмнение , че Нутрим яко ни будалкат с протеините и тяхното съдържание.

03.04.06
17:43

еми наистина БЛАГОДАРЯ за всичко което направи!!!Дано сега поне да не бъде успорвано и твоето изследване :wink:

03.04.06
17:52

е сега вече няма никакво съмнение че Про 46-47 си е едно обикновенно гейнърче :)
вече минавам изцяло на чужди продукти, останаха ми само 100г креатин на нутрим и тва май ще е последния български суплемнт който ще пия.

03.04.06
18:02

Няма съмнение. Нутрим яко ни будалкат. Преметнаха ни през детската градина. Доста ще се замисля преди да си купя някаква българска добавка.

SH

03.04.06
18:11

и аз имам още малко про голд от този и край нема повече никога на нутрим да си зимам ебати лъжците ...

03.04.06
18:53

Дам ..... до тук бях и аз... и дано някой има нерви да се наеме да ги съди ...

[quote author=“head_hunter”]общ белтък в проценти на свежа маса - 46.0
общ белтък в проценти на база сухо вещество - 43.6

head_hunter, каква е разликата?

HE

03.04.06
19:45

Разликата е в това, че едното е приготвено за консумация, а другото е сухата маса взета направо от кутията.

[quote author=“head_hunter”]Разликата е в това, че едното е приготвено за консумация, а другото е сухата маса взета направо от кутията.

Аха. И мислиш ли сега да предприемаш нещо?

HE

03.04.06
19:52

Да имам някои неща в предвид. Ще пратя е-майл до Нутрим, като ще им поискам обяснение за случая, както и публично извинение към потребителите, а също и компенсация, в случай че не се съгласят ще се предприемат мерки за завеждане на наказателно произвдство и граждански иск. Тук вече вариации много.

03.04.06
20:24

Радвам се, че резултатите се потвърдиха. Иначе не знам какво щях правя, сигурно да спра да посещавам форума, тъй като много народ не повярва, вкл и модератори. Но още един подобен резултат показва, че измамата е тенденция от години, а не е вследствие на кофти партида, или някакъв производствен проблем. (предвид изследването от преди две години и сега нашите, направени в двата края на България - Варна и София.) Абсолютни мошеници.

линк към ансамбъла на Нутрим 
:arrow:  http://www.nutrim-bg.com/talkspread/forums/boards/threads/message/default.asp?mid=662

Не е лошо няколкото вече теми по въпроса, да се обединят в една, ако това не е проблем за модераторите.

M_

03.04.06
21:14

Не не..тоя форум техния е под сякаква критика...на всички въпроси относно качесвтото и изследванията Модераторчето само едно си знае...”Това са спекулации от страна на доброжелатели.Нутрим държи на името си , качесвтото е гарантирано.” !!
  И в крайна сметка като някои почне да се репчи повече и акаунта му заминава...не не ,не мисля че това е мястото , където те трябва да бъдат упреквани... Време е за нещо по сериозничко :)

03.04.06
21:47

Да не говорим че трие всички “отрицателни мнения”, бях писал няма нищо останало, егати и цензурата

RE

03.04.06
21:48

head_hunter

, освен ,че съдържанието не е толкова колкото пише , искам да те питам има ли някакви субстанции и вещества, които са вредни за здравето на човек , които е показало изследването  или си изследвал само белтъчното съдържание?

03.04.06
21:51

Интересно е другото какво е

Ред е на Уей-а сега да не се окаже и той с толкова...

RE

03.04.06
21:54

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Интересно е другото какво е

Почти сигурно, че е въглехидрати.Те са най-изгодни и излизат най-евтино за производителя, обаче ме съмява, че има и някакви други вещества в този продукт, които дават такива резултати, които описват повечето, които са го вземали.Толкова много доволни имаше от този продукт.това е само предположение де.

[quote author=“realityman”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Интересно е другото какво е

Почти сигурно, че е въглехидрати.Те са най-изгодни и излизат най-евтино за производителя, обаче ме съмява, че има и някакви други вещества в този продукт, които дават такива резултати, които описват повечето, които са го вземали.Толкова много доволни имаше от този продукт.това е само предположение де.

Ми не може да приемаш въглехидрати и да нямаш резултати .. аз така си го обяснявам  :roll:

03.04.06
22:06

Аз предлагам head_hunter, Red и neo като главни инициатори да се организират, да съберат всички данни, резултати и тем подобни и да дадат публичност на проблема като сигнализират на Господари на ефира. Като знам с какви проблеми се заемат да разследват мисля че този няма да го подминат.

ВН

04.04.06
00:30

Ами, събират се група потребители, взимат камера заснемат скрито покупка на продукт от аптека, хубаво заснемат да се види бандерола и че не е разпечатван. Заснемат как го дават на изследване. Междувременно събират имената на продавача, човека приел препарата за изследване, водят си протокол за събитията и лицата участвали в целия процес от аптеката към службата за изследвания, за да се докаже че въпросната кутия не е отваряна междувременно. След това документират отново скрито как взимат резултатите.

Събират се за по бира, обмислят наемат юрист да ги консултира колко пари могат да получат. Започват дело.
Осъждат ги за 6-12 месеца и взимат компенсация, а междувременно са дали снимките на голяма телевизия за да им сринат имиджа.

Съдът ще:
- отсъди в полза на потребителите, понеже данните ще са повече от достатъчно щото ще са събирани с юрист
- фирмата производител ще губи:
А. Пари за подкупи
Б. Пари от пропуснати ползи и имидж
Г. Вероятно лиценза си
Д. Много вероятно компенсации за всички потребители, закупили продукт от тази партида пазещи касовите си бележки, които решат да подадат иск

Това е нормална история случваща се в модерните държави. Единственото нещо което пречи това да се случи тук е липсата на мотивация у определен кръг преебани потребители.

Вие от кой тип потребители сте?

HE

04.04.06
09:47

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Ами, събират се група потребители, взимат камера заснемат скрито покупка на продукт от аптека, хубаво заснемат да се види бандерола и че не е разпечатван. Заснемат как го дават на изследване. Междувременно събират имената на продавача, човека приел препарата за изследване, водят си протокол за събитията и лицата участвали в целия процес от аптеката към службата за изследвания, за да се докаже че въпросната кутия не е отваряна междувременно. След това документират отново скрито как взимат резултатите.

Събират се за по бира, обмислят наемат юрист да ги консултира колко пари могат да получат. Започват дело.
Осъждат ги за 6-12 месеца и взимат компенсация, а междувременно са дали снимките на голяма телевизия за да им сринат имиджа.

Съдът ще:
- отсъди в полза на потребителите, понеже данните ще са повече от достатъчно щото ще са събирани с юрист
- фирмата производител ще губи:
А. Пари за подкупи
Б. Пари от пропуснати ползи и имидж
Г. Вероятно лиценза си
Д. Много вероятно компенсации за всички потребители, закупили продукт от тази партида пазещи касовите си бележки, които решат да подадат иск

Това е нормална история случваща се в модерните държави. Единственото нещо което пречи това да се случи тук е липсата на мотивация у определен кръг преебани потребители.

Вие от кой тип потребители сте?

Идеята е добра, но това е работа на други институции вече съм се консултирал с юристи. Първо съм решил след като сканирам протокола да им го изпратя в един е-майл, в който също да поискам и обяснение, публично извинение към потребителите им, както и обезщетение за пропуснати ползи и нанесени вреди на потребителите им. В случай, че не се съгласят ще направя всичко възможно да се образува наказателно производство срещу въпросната фирма и аз лично ще заведа граждански иск, а от там нататък ако се организират повече хора може и да се заведе още един групов иск. Направих въпросното изследване като основа за разследване, което трябва да проведат компетентните органи - просто като подам жалбата да не гледат на мен като на поредния луд който нещо му е докривяло и е решил да съди някой си. А видео записи не се приемат в съда като доказателствено средство.

04.04.06
10:23

Хм, нищо изненадващо. Просто head_hunter потвърди резултата на Red & Neo…
Лъжат ни братлета, това е истината. Ходиш блъскаш в залата като луд и когато най-много рачиташ на добавките те...
Айде със здраве!

Нищо лошо, но това е голяма компания. Имат достатъчно пари за подкупи и делото така ще се протака, няма да са достатъчни доказателствата и не знам какви още измислени причини ще има и резултатът ще е нулев. Все пак стискам палци! Ако се намеси медия, само тогава би имало ефект. Писмо до вестник “Труд” няма ли да свърши някаква работа?

04.04.06
11:09

Според мен няма да можем да ги осъдим, но както и да е..Поне ще се вдигне доста шум и ще загубят достатъчно. Какво им пречи сега да кажат, че някой недоброжелател е отворил внимателно кутията, сипал е нещо си, затворил я е и я носи еди къде си. Че няма да се извинят - няма. Все едно да си плюят на бизнеса. Ще се назначи там някаква независима експертиза, която ще покаже, че всичко е наред, или ще признаят за някакво малко отклонение от стойностите, (не по тяхна вина)което веднага ще бъде “отстранено” и така... Слеарчо се скъса да ме призовава да отида до офиса им и от там да взема една кутия и да я занеса за изследване, т.е. имат си и с 90% съдържание, ако се наложи.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1