Качване на маса с кленбутерол ?

Темата е заключена.

31.07.04
18:57

Повечето хора използват Клена за възтановяване или за изчистване. Вапросат ми е може ли тои да се използва по-скороза качване на маса съа високо калорична диета????

Личното ми мнение е, че неможе.

01.08.04
11:36

Dam i az taka mislq ,no moze da se ispolzva sled steroiden cikal kato zadurzashtoto nivoto postignato ot steroidite .
po-zdravo

02.08.04
23:21

q2 kajete cikala kak se prai s tova ne6to

02.08.04
23:39

tsukero, виж тук.

AR

30.08.04
21:07

чесно казано аз съм ползвал кленбутерол.наблюденията ми са следните за покачване на муслулна маса не е подходящ но ако целта е да се чистиш от мазнини е добър,не колкото ефедрина но все пак става.

31.08.04
14:54

Ае как ги мислите тия високо интелектуални исказвания ? Просто се чуда ебаси .
по-здрави

31.08.04
18:46

За качване на маса няма да ти свърши никаква работа - по-скоро за запазване на мускулатурата докато чистиш (донякъде разбира се)!
За начина на прием - по-новите изследвания показват, че принципа “два дена със / два дена без” клен, не е никак удачен и не дава възможност на бета рецепторите да се изчистят! Препоръчват се две седмици със, две без, но по време на двете седмици без клен - да се замести с нещо (например ефедра) - така клена си действа на макс, а по време на почивката няма опасност от срив (срив е силно казано, ама не намерих друга дума)!

31.08.04
18:48

ае пич спри се темата отдавна е преключена

31.08.04
18:55

[quote author=“emil_mlo”]ае пич спри се темата отдавна е преключена

Сега ако успееш и да ми кажеш какъв беше замисъла на мнението ти - евала!

31.08.04
22:23

Редактирано заради мръсни думи!

Image

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1