03.04.06
23:33
Моето телосложение е 81 Кг на 1.69 см. кажете ми какво да правя - да отслабна ( не мога да права коремни преси което е голям минус , защото имам проблеми с опашната кост ) или да взимам някакви добавки и да правя мускули. И също така какво да взимам за отслабване и какви упражнения за отслабване ( без коремни преси ) или пък ако ще правя мускулна маса какво да взимам за да правя мускулна маса и какви упражнения . МЕРСИ !
04.04.06
00:05
Еми има много написано по този вапрос тоест по няколкото ти вапроса просто се порастърси и ще намериш сичко каквото ти трябва ;)
04.04.06
00:50
Кажете според вас user-ите ко тряаа да прая , кажете си ако вие бяхте на мое място ко бихте напраили и ко бихте пили :) plz
04.04.06
08:11
Бих пазил доста дълго време нисковъглехидратна диета.А ако от коремните преси ти стават ранички на опашната кост ги прави просто на нещо по-меко -аз така правя защото и аз имам раничка там.Виж статията на едно момиче ‘какво направих за да отслабна’ и виж тренировка за изпълнение у дома за дамите.Ако все пак не можеш да правиш коремни замениги с повигане на краката от тилен лег.Упражнения - бол , диети - още повече.Не знам какво ново очакваш да чуеш.Успех!
ами, пич, кажи на колко години си, колко мазнини имаш и какво искаш - да отслабваш или да качваш мускулна маса. не може друг да ти казва каква да ти е целта! разни хора, разни идеали:)
Аз лично бих заложил на изчистването. При тоя ръст килата са достатъчно, зад а изглеждаш добре, представително така да се каже...Вярно е, че зависи ти какво искаш, затова вместо препоръка сега бих ти задал един въпрос, чийто отговор може би ще ти помогне да избереш каква да е целта ти: “кое е по-красиво - огромен човек, или оформен човек”
Тренировка за маратон - 1-ви плюс - сваляне на килограми, 2 - ри плюс - заздравяване на опашната кост и на мускулите, които поддържат гърба изправен, 3-ти плюс - повишаване на издържливостта. Просто бягаш, когато имаш възможност в парка или където можеш - важното е да е на открито. тази тренировка въпреки, че е отречена от повечето фенове на “яката маса” ще те доведе то страхотни резултати - едно, че качваш, друго че качваш мускули, които можеш да ползваш! :twisted: Просто бягаш, като всеки път вдигаш километража. в същото време комбинираш и другите тренировки за маса. Моето предложение е: фитнес, бягане, почивка - след това отново цикъла. Т О В А Т Е П Р А В И МАШИНА! 8)
[quote author=“Evilenko”]Моето телосложение е 81 Кг на 1.69 см. кажете ми какво да правя - да отслабна ( не мога да права коремни преси което е голям минус , защото имам проблеми с опашната кост ) или да взимам някакви добавки и да правя мускули. И също така какво да взимам за отслабване и какви упражнения за отслабване ( без коремни преси ) или пък ако ще правя мускулна маса какво да взимам за да правя мускулна маса и какви упражнения . МЕРСИ !
1/ Сядяш ня гъзут, кято гледяш дя не контузиш опяшкятя :wink: и четеш максимално много за да разбереш кое как става в хранителните режими /хранителен режим не означава епременно луди лишения и оскъдица/ Кякто и при тренировките, кое как се трениря.
И почваш да си тренираш полека полека. като може да почнеш с не особенно тежки кардиота и леко аеробични... като същевременно “апгрейдваш” хранителната си диета. Без някакви тежки НВД. КАто почнеш на първо място от неяденето ня бързи въглехидрати.
С времето ще навличаш повечко в материяла и ще усетиш как точно да зглобяваш тренировки и хранене.
За добавки да мислиш още в началоо няма гол;ям смисъл.
Успех