Искам съвет!!!

Темата е заключена.
TO

31.03.06
12:45

Интересуват ме истинските влияния (положителни и отрицателни) от приема на Данабол и Винстрол! Искам да взема нещо от този сорт за бързо покачване на мускулната маса, но никой не ми казва какво точно се случва! В магазините само ми мрънкат и някакви работи и нищо не ми казват. Интересува ме дали си струва риска от гледна точка на здравословни последствия и ще има ли наистина голям ефект при добра комбинация с хранителе и тренировъчен режим? Има ли риск от нежелано окосмяване? Абе кажете ми какво е най-добре да взема като за първи път, как и откъде?

SI

03.04.06
01:02

Данабол-а е с активната съставка на метана или по български бионабол.Токси4ен е за 4ерния дроб поради нали4ието на 17-алфа алкидна група, лесно ароматизира, което води до водна задръжка в мускули и стави ,което от своя страна води до редица проблеми - кръвно и тнт(ти си прави изводите).Също така при препарати от този вид е налице висока конвентируемост в дехидротестостерон - акне , косопад и тнт.
Винстрола(станазолол) промоцира сила и маса по съвсем разли4ен на4ин.Няма да се сблъскаш с недостатъците на горепосо4ения препарат(естествено при всеки е индивидуално) и няма да придобиеш този подут ефект при4инен от задържането на вода.Цялостния ефект на този препарат комбиниран с добър хранителен режим и при нужда аеробни упражнения ще доведе до изклиу4ителна мускулна плътност и релеф, което ще създаде илиузията за размер.Късмет

Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай Последно предупреждение !!!
DJGorgio-Astor

03.04.06
02:47

Напълно подкрепям SilentHill
или по точно това което е peist-нал :wink:

SI

04.04.06
01:21

1 път съм си го пеистнал в главата ,а сега го пеиствам и тук 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1