Life Is for Living !

Прескочи до:

казано от Brown Bomber на 19.07.20, 16:11:

Нямало хубави плажове и заведения със свястна храна?! Тази година където съм отишъл на плаж съм останал доволен, дори по градските плажове.
Маргито ясно, ама и ти ли просто така, да се оплакваш от провинциалистите и правителството?

В смисъл??? Оплаквам??? Работим това от години, освен това живея до плаж, ходя на плаж от април до октомври и нинаги като клиент съм имала уважението да не нося храна от вкъщи. Като не ми харесва не ям . Изброявам на прима виста наколко неща за размисъл Наредба 18, Закон за шума, закон за тютюнопушенето, Карантина, многократни ежедневни проверки от данъчни( това спира работата на мига, особено при пълно заведение) , още куп други нови дребни на вид такси, предписания и т.н. Ако си нямал и не си управлявал завединие през последните да кажем 5-7 години, няма да ме разбереш. И да оплаквам се. Защото провинциалистите идват “на море”, ппавят всичко леш от боклуци, мръсни памперси, ужасно селско крещене, кучешки акита, а за мен “на море” е в квартала или напаботното място. Не варвам да се държиш така в квартала си и на работното с място

19.07.20
19:02

Е аз ходя от ноември до март...

Виждал съм как на остров Гуам,  семейство японски туристи сяда на ресторант на плажа към хотела и 4 човека ръфат 2 сухара с мармалад, понеже са им безплатни, а останалата им консумация е 0.

Направи си плаж само за непровинциалисти и сложи табела, забраняваща внасянето на напитки и храна.
Не разбрах само, като не го държиш тоя плаж в момента, какъв ти е проблемът, че ти се дояжда от на сульо и пульо лютеницата ли?

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 19.07.20 20:34.

казано от Brown Bomber на 19.07.20, 19:02:

Е аз ходя от ноември до март...

Виждал съм как на остров Гуам,  семейство японски туристи сяда на ресторант на плажа към хотела и 4 човека ръфат 2 сухара с мармалад, понеже са им безплатни, а останалата им консумация е 0.

Направи си плаж само за непровинциалисти и сложи табела, забраняваща внасянето на напитки и храна.
Не разбрах само, като не го държиш тоя плаж в момента, какъв ти е проблема, че ти се дояжда от на сульо и пульо лютеницата ли?

То табели има. Обикновено, когато има заведение предлагащо храна и  напитки, има и табели да не се внася отвън. Ще ти кажа защо. Ако се подрискаш от лютеницата и излезе слух ,  проверката ог ХЕИ и инспекция по храните , ще я отнесе заведението. Вадят се една камара папки с документи Хасепи и т.н и ти спират работата, хаос и т.н. Концесионера в момента си избива с тия чадъри, немалкото пари. Мното приятели имам с плажове и барове. Та затва ми пука. Нашият бар не го отворихме тази година поради гореспоменатите причини. Проблема с туризма и нулевия сезон ще бръкне в джоба на всички, дори и на тези които не се занимават и са далеч от това. Тия пари??? Откъде мислиш ще ки ги избият, а ти за лютеницата се хвана. И възпитанието няма раса, местожителство, пол. И да пука ми. Дори и да плажа и бара дето не ги държа. Смляха ги тия хора, смляха.

19.07.20
19:32

Все едно само туризмът пострада от пандемията. Всички във вашия бранш са големи ревльовци и изобщо не се замислиха колко други браншове пострадаха и как хората нямат пари дори за лютеница.

казано от Brown Bomber на 19.07.20, 19:32:

Все едно само туризмът пострада от пандемията. Всички във вашия бранш са големи ревльовци и изобщо не се замислиха колко други браншове пострадаха и как хората нямат пари дори за лютеница.

Кой ми бранш точно. Учителка съм по икономика, ПР и експерт реклама, третия бранш е ясен. Дали не съм наясно. И точно това имах предвид. За да се избият парите ще бръкнат в джоба на всички , без значение от бранша. И това ще продължи докато всеки си гледа само неговия бранш.

Оставям отворена политическо-икономическата тема и отчитам днешния ден

Изцяло почивен
Доста натоварена седмица ни очаква.
Бая съм се препекла тия дни.
Отказах плажа днес
10.30 кафе ?
14.00-4 слим царевичоци запечени с козе сирене и домат
Полежах. Имам тъпа болка в яйчниците и долната част на матката. Не ми е комфортно
18.00 малка водка
19.00- омлет от 1 я3 б , салата домат, краставица, чушка, грилована тиквичка, трошено козе кирене, 4 царевичока с маслинена паста и 3 шоко оризовки

Ще опитам да заспя по рано, ама ?

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 19.07.20 20:04.

19.07.20
21:29

Дори и “моя” бизнес пострада....от 80ти приема на година отпадъци....до сега имаме 10…

казано от nervak на 19.07.20, 21:29:

Дори и “моя” бизнес пострада....от 80ти приема на година отпадъци....до сега имаме 10…

Само 10. Тц, тц, тц ?

19.07.20
23:45

казано от Деница Малковска на 19.07.20, 22:11:

Само 10. Тц, тц, тц ?

Знаеш ли сумите за боклуците,които приемаме??)....може и един прием да стигне...ма не в този случай(година).Но не в това е въпроса,активността на хората спадна.... иначе други са ни основните платими дейности.

Мнението беше редактирано от nervak на 19.07.20 23:47.

казано от nervak на 19.07.20, 23:45:

казано от Деница Малковска на 19.07.20, 22:11:

Само 10. Тц, тц, тц ?

Знаеш ли сумите за боклуците,които приемаме??)....може и един прием да стигне...ма не в този случай(година).Но не в това е въпроса,активността на хората спадна.... иначе други са ни основните платими дейности.

Точни суми няма как да знам, само знам че са големи. И също тако знам, че от боклуци най-много се печели. Казвал ми го е човек с такъв бизнес, Друг въпрос е кефи ли ме или не този бизнес. Ще го има така или иначе. Ей Варна виж. Заринаха я.

20.07.20
08:56

При мен боклуците са други и сумите често са смешни....твоя човек няма как да знае,щот в България сме единствените с този” бизнес”-държавен)))
Ей тук човек сам може да сметне:
https://dprao.bg/
Това ,че Варна е зарита са драсканици на журналисти.

Мнението беше редактирано от nervak на 20.07.20 09:40.

казано от nervak на 20.07.20, 08:56:

При мен боклуците са други и сумите често са смешни....твоя човек няма как да знае,щот в България сме единствените с този” бизнес”-държавен)))
Ей тук човек сам може да сметне:
https://dprao.bg/
Това ,че Варна е зарита са драсканици на журналисти.

Боклуци, като нарицателно. За скрап става въпрос.

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 20.07.20 12:21.

20.07
Трен
4х8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
3 х 20(8 на крак за отпадите, забравих ги преди корема)
Коремни на лежанка стежест
Повдигане крака от лег
Странични Отпади

9000 крачки
Чистене ?
Храна няма до 20.00
Вечеря в кварталната кръчма. Всичко което ям беше свършило, имаше само свински работи, та пържени каптофи със сирене, редена салата, грилована тиквичка и доядох 2 хапки последния сафрид на дребния

После сладичко у нас. Мини данонино банан ?, малка праскова, шоко оризовка

И малко спортни снимки, че все от барове и плажове качвам ?

22.07
Плаж 3 часа
8000 крачки

Отменена уговорка. Абе толкова ли е трудно да си коректен.
Та ми се объркаха следващите три дни поради днешната тъпотия. Поне до плажа стигнах

Храна до 19.00 не
Малка водка. Салата с риба тон и ролца от раци, пак “салата” от грилована тиквичка, белен домат и малко козе сирене, шепа картофена салата. Абе.....салата, салата и накрая глад ?

Та после малко пуканки в тенджера , мини праскова и 2 слим царевичоци с мед

Водата е около 2 л всеки ден

Вчера  парти??
Концепция Хавай-Кариби
Съответно и менюто е леко извратено ?
Съответно замина бая Мохито и водка-лайм
Пе понасяме чалга, но Пяхме и ретро чалга ??? Синовете ми трудно изтърпяха тоя  факт, но ги подкупих с десерт ?

Кръвното ми беше много ниско, ама мохитото го оправи. Мъжът ми е бивш барман и тоя бар в нас най-после си свърши работата

Храна през деня няма

18.00- малка водка
19.30-2.30 салата зелена с ролца от раци, малко салата пиле с царевица, ананас и майонезен дресинг, миди натюр, няколко скариди, малко басмати с кориандър, кора и сок от лайм и кокосови стърготини, плодово шишче с пушена гауда и чедър, мохитоооо и после гигантска смокиня за десерт

23.07.20
12:38

Хавай и Кариби са две концепции и заслужват поне две отделни партита. ?

казано от Margi на 23.07.20, 12:38:

Хавай и Кариби са две концепции и заслужват поне две отделни партита. ?

Ех да, ама имахме право на 1 опит ?

Вчера почивка от движение, но ходихме по бизнес срещи
Храната под надслов да живее глутена и сиренето ?
Това имах , това ядох
12.00- 4 малки, тънки запечени с козе сирене филийки квасен ръжен хляб
19.00- 1я и 3 б по панагюрски ама без запръжки, салата домат, краставица малко козе сирене, квасен хляб незапечен последния останал
После смокиня, малко черен тоблерон
Заспах в 23.00 , о чудо!

24.07
Поразцепих се, обичайно петъчно
Трен
4х 8 на страна
Еднастранно гребане
Странични отпади
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Кик бек( супер безмислено упражнение е това)
Странични напади
3 х30
Крънчове с крака върху шв топка
Обратни ексензии на шв топка

Чистене 2 часа
Плаж 3 часа и 20 мин
Ходене 9000 крачки
Готвене, слагане, вдигане пф
Абе седнах в 19.30
Храна чак тогаз
18.30 малка водка
19.30 салата с риба тон , ролца от раци, салата от много вкусен, но грозен домат и грилована тиквичка,мялко козе сирене, басмати варен чист
После разни оризово-цяревични “чипсове” и 30 гр шоко оризовки, смокиня

Днес
Плаж 4 часа. Мега пренаселено, мръсно, шумно и да,., оплаквам се. Не е било така от години. На 20 коли , една варненска. Задръстване,АКИта човешки зад колите с прилежите му салфетки. Ми не можем всеки път иззънградски плаж при положение, че живеем на 9 минути от плажа. Хора осъзнайте се. Има поне 3 тоалетни в близост до акото и поне 20 коша и отделно казани. Отвратена съм ?
10000 крачки с бая багаж, дребния и т.н
Глад през деня. Много добре се чувствам така. Много
Вечерта след 19.00
Водка с фреш
На кръчмата- пил филе и тиквичка на скара, пържени картофи със сирене, краставици, бяло вино с тоник и лед

Котките откраднаха стелките на маратонките на дрецния от перваза на прзореца. ?
Бая ги навиках. Събраха се 4 и ме гледаха виновно. Мъжът ми умря от смях ?

И спомени от последната ми бременност. Краят на 8 месец

Неделята. За дребния основно.
7,30 кафе ииии ми се прецака кафе машината, което за околните е дизастър ?
Фучах 2 часа, отпушвах  цедки. Пих турско кафе, което го ползвам само за гледане. Абе...не тръгна на добре
Малкият е станал доста лигавичьк, а уж не го гледа бабата. Явнл в градината е попаднал на кофти номпания

13,00- ядох салата от печвна тиквичка, домат и малкл козе сирене
Почивахме до 16,00
После 8000 крачки разходка.

20,00 - яйца по панагюрски без запеъжки, салата като обедната, варен басмати. Доста беше от предните дни, ама не можах да го изям
После доядох картофи и краставички от дюнер бокса на дребния
После някви остатъци от оризов’ чипс”

Днес 27,07
Тренирах и шетах. Отпаднано срещата заради пороя
4х 8-12
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Отпади
Арнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
3х20
Коремни на лежанка с тежест
Странични наведи
Обратни екствнзии

И пазар, разходка, шетане
8,00 кафе, ооравих машината засега поне
През деня малко семки,
Поспах
15,00 трен
Пазар
18,00- малка водка
19,30- зелена салата с ролца от раци, миди с черупки, малко грил тиквичка, малко басмати чист,3 хапки преовчена филия замидения сос
, Бяло вино с тоник
После шепа пуканки

Влизам в пмс схема и вероятнл ще ми дойде по рано
Всички планове за уикенда отпадат защото бабата за пореден път ни отсвири. Абсолютно съм бясна

Добавки няма, опитвам се да ги докарвам от храна
Харесвам този ми режим и не ми тежи

8.00 кафе
Чистих
Отказаха ни кредит от две банки. Условията са вече напълно НЕизпълншми. Вероятно ще изтървем офертата за бистрото което искахме да вземем. А си струваше

Праж 3 часа и нещо
9000 крачки
Глад през деня
Съответно към 18.00 вече бях нокаут с тежките чанти, но... удържах
19.00- малка водка
20.10- салата зелена с домат, грил тиквичка, дом песто, домашни пържени немазни картофи с малко козе сирене, 1 яи 2 б на око
После малко безгл гризки, силистренска праскова и зелена круша. И двете безвкусни

Ще ме избие на сладко, но имам само мед и милка ?

Не ме изби на сладко снощи, но в 2 ядох2 -3 слим оризовки с кашкавал ?

Днес ама изобщо не съм в орбита. Забелязвявм, че преди да ме дойде ставам пълно дърво. Никаква координация, тонус, рефлекси. Пълно зле ?

Иначе съм спокойна тоя път. Обикновено хвърлям предмети и блъскам врати, а ......и крещя по хората

Движение 6000 крачки
Плаж над 3 часа

Пазар иииии колуминацията ???
Риших да пробвам скара под ширм
Продавачката на апартамента ни остави една скара, сравнително нова, каза че пече супер но трябва да се придържа щепсъла....е придържах го 1.30 мин. И двете ми ръце изтръпнеха, ноооо имяхме пържали и тиквички ?

После установих, че цялата съм нахапана от комари и мушичщи и разбира се сърби, щото съм алергичта към ухапвания от насекоми

Обаче ... изпих две водки и ....добре съм ???

8.00 кафе
12.00 много малко семки
13.30-16.40 плаж
18.00 1 водка
19.00 още 1 водка
20.15- разгеле вечеря ?салата краставица, печена на туч гиквичка, домат, дом есто, пил.филе на скара, остатък от басмати чист, огризки от земелка

Е да ама сладкоооо ми се яде. 150 гр кис мляко 0.1 с боровинки и натрошени 4 бисквити какао раден край, парче круша и праскова

Постригаха се мъжете днес, поумняха,  аз ще пропусна ... постригването?

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 29.07.20 22:51.

Не ми се тренира.
9000 крачки
Жега
Плаж 3 часа
Покупки, готвене ?
Ма който яде сладолед с боровинки посреднощ така е?
Глад през деня и продължават да ни режат банките. Къде ги тия облекчения и помощ нещо не схващам  г-н Премиер?
Разбира се в 19.90 вече бях умряла от глад. Даже и водката не ме спаси ?

8.00 кафе
13.20-16.20 плаж
Пазар, малкия от градина, площадки, готвене, малка водка
20.00- намах особено голям избор от продукти. Малка салата с риба тон и ролца от раци, остатък от тиквичка на скара, домат, дом песто, малко варен басмати, но го претупах и беше ужасен.  Доядох домашния сандвич с пилешко филе  на малкия. 3 хапки
После шепа гризки и 3 вини шоко оризовки

Почти съм отсвирила плодовите защото са ужасни. Днес опит със сини сливи. Да видим

30.07.20
23:31

казано от Деница Малковска на 30.07.20, 20:47:

Не ми се тренира.
9000 крачки
Жега
Плаж 3 часа
Покупки, готвене ?
Глад през деня и продължават да ни режат банките. Къде ги тия облекчения и помощ нещо не схващам  г-н Премиер?

8.00 кафе
13.20-16.20 плаж
20.00- намах особено голям избор от продукти. Малка салата с риба тон и ролца от раци, остатък от тиквичка на скара, домат, дом песто, малко варен басмати, но го претупах и беше ужасен.  Доядох домашния сандвич с пилешко филе  на малкия. 3 хапки

Почти съм отсвирила плодовите защото са ужасни. Днес опит със сини сливи. Да видим

Е стига се оплаква,каква жега на плажа подухваше и беше много приятно?Видях те там,на живо седиш по-добре ?Не исках да ти се обаждам защото и моята кола не е с варненски номер?

Мнението беше редактирано от Ivailo Dimitrov на 30.07.20 23:45.

казано от Ivailo Dimitrov на 30.07.20, 23:31:

Не ми се тренира.
9000 крачки
Жега
Плаж 3 часа
Покупки, готвене ?

8.00 кафе
13.20-16.20 плаж

Е стига се оплаква,каква жега на плажа подухваше и беше много приятно?Видях те там,на живо седиш по-добре ?Не исках да ти се обаждам защото и моята кола не е с варненски номер?

??? Изядоха ме мушичките до тия водорасли. Що не се обади. Аз и да те познавам нямаше да те видя без    цайси. Пък и нямаше да питам за номера на колата. Тях си ги псувам наум, докато се прибирам по алеята ???

31.07.20
06:57

казано от Деница Малковска на 31.07.20, 00:38:

Не ми се тренира.
9000 крачки
Жега
Плаж 3 часа
Покупки, готвене ?

8.00 кафе
13.20-16.20 плаж

??? Изядоха ме мушичките до тия водорасли. Що не се обади. Аз и да те познавам нямаше да те видя без    цайси. Пък и нямаше да питам за номера на колата. Тях си ги псувам наум, докато се прибирам по алеята ???

Щеше да ме разконспирираш веднага по твърдия говор,че не съм от Варна и ме хвана шубето?Мен повече ме притесняваше бабето по монокини отколкото мушичките и водораслите,дано не ходи редовно там?

казано от Ivailo Dimitrov на 31.07.20, 06:57:

казано от Деница Малковска на 31.07.20, 00:38:

Не ми се тренира.
9000 крачки
Жега
Плаж 3 часа
Покупки, готвене ?

8.00 кафе
13.20-16.20 плаж

Щеше да ме разконспирираш веднага по твърдия говор,че не съм от Варна и ме хвана шубето?Мен повече ме притесняваше бабето по монокини отколкото мушичките и водораслите,дано не ходи редовно там?

Бабето е там всеки ден. На същото място. Подготви се психически ?

Привет
Днес
Трен
4х8-12-20
Едностранно гребане
Сранични Отпади
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични Напади
Крънчове
Обратни екстензии

Чистих
7000 крачки
Плаж 3 часа, ама в 15.00 започнаха да се оформят едни симпатични буреносни облачета, а в 15.30 дойдоха мушичките и в 16.00 тръгнах

8.00 кафе
Няма храна до вечерта
9.00-11.00 чистих
11.00 трен
13.00-16.00 плаж
После пазар
18.00 малка водка
19.00- миди и скариди с вино и подправки, салата с риба тон, грил тиквичка, грил препечени филийки с мидения сос, 2 последни лъжици басмати

Бях гладна.?
Не ми е добре храносмилането днес
И като цяло вътрешен и външен покой не са ми в баланс ?
Хем сме младоженци тоя уикенд
Но пък си сложих дантелената черна прозрачна секси нощница и готвих с нея. Щото с малкия у дома не мога да я обличам ?

Та.... прилагам снимки на морските неща, които мога да ям денонощно по всяко време на годината

Привет!
Първите 3 дни на август съм абсолютно неадекватен тулуп
Вероятно е хормон в моя случай, ма може да е от прегаряне и пълнолуние и недоспив ?

Което не значи че не си карам по обичайните дейности де, просто го карам отнесено.

1.08
Плаж
7000 крачки
Кръчмата- водка, краставици със серене, картофи по селски със сирене, няколко пържени на тиган хамсии, чаша бяло вино, после вкъщи оризови истории

2.08
До обяд бях нокаут.
После се напънах да хапна остатък от грил тиквички с малко сирене и шепа семки. Обаче умрях от стомях после
Пазар
вечерта на гости
Малка водка, цезар с фиш фингърс, половин филе пъстърва на скара
, пълн филия схайвер
После нещо ядох малко ама забравих, май остатък от бисквити еверест
Лошо си ми беше и заспах като талпа

3.08
Днес
И се събудих като талпа
Тренирах
Първите 2 кръга много зор, после се съвзех
4 х 8-12-20
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак( комичто беше в началото ???)
Флоор прес
Арнолд прес
Сранично рамо
Сгъване за бецепс
Разгъване за трицепс
Странични напади
Цели коремни с тежест

Плаж 3.30 часа
После 10000 крачки
После готвих
Май се олях
19.00 малка водка
20.00- зелена салата с грил тиквича, чесън, балкамико и зехтин, 1 я и 4 б на око, варен басмати, някви остатъци от препечена питка, гризки

После 2 царевичочки с валко мед и ягодово сладко

Утре сме в Бяла

Пълен дроб съм
Дойде ми вечерта и си обясних днешната отпасналост
Изчистих с прахасмукачка и стирка двата етажа и едва се довлякох до леглото. Снощи изобщо не мигнах и ми изтръпват краката и слабините
Ма си направих кола маска поне ?
После 8000 крачки да взема дребния, пазар, площадки с пищящи деца. Изпитвам органически ужас от площадки. Но бях обещала та затова

8.00 кафе
Честих
12.00- 5 останали грил тиквички, 3 ролца от раци, малко семки
Дремах до 15.00
Събудих се отново от сърбеж на пъпките от неизвестно животно. Не е комар.
16.15-18.30- навън
19.00 малка водка, стана голяма. Умирам от болка в яйчниците ?
20.00- печена та фурна тиквичка с домат и подправки,1 я и 3 б на око, шепа зелена салата с 2 хапки сирене, остатъка от басматито
Доядох дюнер бокса на дребния. Няколко хапки основно краставици

После ще гриза нещо и плод

Купувам яйца от магазин. Пакегирани и подредени с такова внимание в уникална опаковка от хартия с упътване и състав. Браво хора, браво.
И нормална цена.

Тва е

Вчера
Плаж
7000 крачки
Миди, салата, пържени в зехтин картофи със сирене, половин черно баунти, праскова, водка сфреш
Много кръвотеч. Ужас, ужас. Подтилах хавлии. Не спах

Днес 6.08
От 5 бях будна но пих кафе в 8.30 на спокойствие
Ог кръвотеча кръвно ниско и треперех, но плана си е план
Чистих, тренирах, плаж, глад, пазар, доста ходене, готвене

Трен
4х8-12
Едностранно гребане
Странични Отпади
Предно рамо
Задно рамо
Кик бек
Концентрично
Странични Напади
3х20
Коремни на лежанка с тежест
Обратни екстензии

10000 крачки
После ясно

През деня храна не
18.30- малка водка
20.00- салата от грил тиквичка, белен домат, риган, зехтин, балсамико, малко сирене, 1 я и 3 б на око, задушен чист басмати с табаско , щото ми се яде люто. Догризах грилованата филийка на дребния

По късно шепа оризов чепс песто и 3/4 мини шоко оризовки

От няколко дни плажа ми е отвратителен, но не остана много така че ще сеходи до последно. Ужасяващ вятър и вълнение. Водорасли, мухи, особено на вид слънце Нищо не е ок. Като се прибера чак не чувам и не виждам от бруленето на вятъра

Та издържах 3 часа, но със зор, пък и тоя тампон ???

Голям уикенд беше ?
Малкият ми син стана на 5 годинки в неделя, но честването започна от петък.
Та
Петък 7.08- честене, лека почивка.
На гости до 2 посреднощ , водка, цигари, салата,мезета ?

Събота 8.08
Станах 7.00
Пих кафе правих торта пияна ???
Шетане
Вечерта на гости до 2 посреднощ, водка малко, розе, , цигари, пил  филе на скара, малко тиквичка, филия ръжен квасен хляб, купа крем супа
Потресаващо ми отекоха клепачите и краката от коляното надолу
Дребния държи фронта наравно снас.. не че имаизбор де

Неделя 9.08
Рожденият ден
Тортата стана доста прилична и ми струваше само 17 лв, за разлика от оригинала за 130 ?
Поради жегата не исках да слагам яйца и мляко. Та имаше само заквасена сметана, маскарпоне и пандишпанови блатове
Прималя ми през деня, та 2-3 слим царевичочки смалко козе сирене,4 маслини, краставичка
18.00-1.30??? на плажен бар и после се прибрахме пеш.
Дребното едва се довлачи в леглото
Но беше забавно завсички
В 2.00 си правих нудъли с чукнато сурово яйце, щотобях умряла от глад а само това имах

Днес всички сме пребити кучета и с махмурлийски глад. Старая се да не яв боклуци де

И снимки малко

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.08.20 19:41.

10.08.20
23:04

казано от Деница Малковска на 10.08.20, 19:38:

Тортата стана доста прилична и ми струваше само 17 лв, за разлика от оригинала за 130 ?

Оригиналът е Спондж Боб, а това?
Шегувам се, супер е  :)

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 10.08.20 23:04.

казано от Brown Bomber на 10.08.20, 23:04:

казано от Деница Малковска на 10.08.20, 19:38:

Оригиналът е Спондж Боб, а това?
Шегувам се, супер е  :)

Ей ти на химия и захар за 130 лв ?. Моят Спондж е претърпял побой ???

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.08.20 23:27.

11.08.20
08:30

Кат се засинеете с тази химия...всичко е химия.
Виж, за захарта си права.

Захар и маргарин... :(

Bart Simpson

11.08.20
08:58

11.08.20
08:58

казано от Alexander Krastev на 11.08.20, 08:52:

Захар и маргарин... :(

Повечето сладкарски маргарини са далеч по-добри от тези ъъъъ конвекционалните.Поемат много повече захарен сироп и са по ))))пухкави...аржента крем например ,че и мирише на масло))))))))))))

Добре , че и аз и мъжът ми и трите ни деца не сме особени фенове на сладкарските изделия. Веднъж годишно правя торта ???
Ама от едната прашинка сладкарска боя се боядиса цялата мивка, та се ножи да я мия с доместос . Очете на спондж боб баха изхвърлени в коша след духането на свещите ?

Е време беше да вляза в обичайния режим
Чистих
Плаж
Тренирах
Пазар, малкия,готвене и т.н
12000 крачки

Трен любима ♥️♥️♥️
4 х 8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади
3х30
Крънчове с крака в/у шв топка
Странични наведи

Вчера не съм яла глупости, но имаше хлебни и млечни от които подпухвам, пьк и алкохола не беше малко

Днес храна няма до 20,00
9,30 кафе
Чистих
11,30 трен
13,00-18,30- плаж, пазар и т.н
19,00 малка водка
20,00- зелвна салата с ролца от раци, грил тиквичка и пукани чушки с чесън, оцет и зехтин, задушен чист басмати, общо 160 гр филе пьстърва и бяла риба на туч

Пи късно ще е оризов чипс и кайсии

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1