03.08.04
02:44
Тарся савет?Тренирам от 8 месеца!175см. около 80кг.
Направилсам си една тренировка която може да ви се стори откачена но кажете много ли е зле?
Представлява дву дневна тренировка, но не двапати в седмицата!
1ден-гърди и трицепс!
2ден-гръб и бицебс! Като се повтарят 3пати седмично!като тренирам рамо в парвият ден от седмицата!Защото преди го трениорах ВСЕКИ ДЕН!!!
Гледам да тренирам с мах.тежест- за сила, но саштевременно се стремя и за що годе добра форма!-та лудли сам?Но що годе запреличах на нещо!и несам онзи плужек, дето бях!
Обаче наскоро чух от причтел че ако си достатачно луд да тренираш гръб и гърди в един ден -се дарпа барзо гръдната обиколка?-вярнолие?
от това следва и да тренирам бицепс и трицепс в един ден!-ко ша кажете!
Даите савет!!!На вас разчитам!
Да вярно е за гьрба и гьрдите,много добре се напомпва наистина,ама не знам да ли ще устискаш.Няма лошо да тренираш бицепс и трицепс в един ден Този вариант ми се струва по-удачен от твоя.Твоя е наистина доста харт и сигурно ще претренираш.Ето ти и по-харт:1ден-гьрди,грьб 2ден-рамене,трицепс,бицепс 3ден-почивка После повтаряш сьщото.Всичко в суперсерии.Ако правиш крака 3ден е за тях и след това почиваш 1ден :lol:
03.08.04
12:24
Е поне ще пробвам -пак мисля че ще издаржа!
Важно е олимпийският принцип да участваш!Но още се чудя за крака дали да правя?Защото без крака тамън ми се запълва седмицата със сряда-почивка,и после -събота и неделя!??
Е все пак мерси!!!! :D
06.08.04
14:45
Извиняваи но забравих да поопитам , все пак тая тренировка ша я бъдели за маса и сила все пак :wink: !
:D
06.08.04
18:50
защо :wink: ??Да не претренирам ли или какво?до сега сам следвал само онази (по-горе) като сам тренирал 5 дни в седмицата!
За да имаш по-траен ефект я прави не повече от 2 месеца,слрд това си мини на старата си програма.След 3-4 месеца може пак да я повториш :wink:
20.08.04
11:14
OK! :D Мерси! :o