03.04.06
17:56
Добър ли е този протеин? Ползвали ли сте го? Доволни ли сте?
Пиши на кирилица.
Не използвай по три въпросителни знака един след друг.
manson
04.04.06
00:41
За каво искаш да го пиеш за маса ли?
[quote author=“A-momenT”]Добър ли е този протеин? Ползвали ли сте го? Доволни ли сте?
Пиши на кирилица.
Не използвай по три въпросителни знака един след друг.
manson
Соя.
04.04.06
12:13
[quote author=“realityman”]За каво искаш да го пиеш за маса ли?
за каквото и да го пие,тази растителна глупост нестава за нищо,освен да си храниш кучето!
Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд :lol:
04.04.06
13:12
аз сам ги пил незнам какво да кажа за него..щтото кила дигнах докато го пих и то не малко 4 ама пих и 120 гр глутамин на нутрим.Правете си изводи
04.04.06
15:20
[quote author=“FTF”]Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд :lol:
АКО НЕ ТЕ МЪРЗИ СЕ ПОРАЗРОВИ И ЩЕ ВИДИШ МНЕНИЕТО МИ ЗА ТОЗИ”ПРОТЕИН” ОЩЕ РЕДИ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА ПРО ГОЛД 90!2001г за пръв път го пробвах и си беше боклук сега немисля че са го подобрили!
04.04.06
15:22
Аз също съм го ползвал , но не усетих никакво действие , освен лек стомашен дискомфорт. :x
Aз също съм го пробвал и нямаше никакъв ефект точно за това писах предния пост с закачлив а не заядлив тон :lol: Дишай спокойно
04.04.06
23:03
[quote author=“energymax”][quote author=“FTF”]Странно защо но ми се струва че от сега нататък на всички новобранци във форума, на въпрос относно Нутрим ще им бъде отговаряно по един и същи начин. Ако ще е тъй по добре вместо да се мъчите секи път да пишете едно и също(Соя, боклук, храна за кучета и тн..). Предлагам модовете направо да направят един топик с големи букви, примерно В ТОЯ ФОРУМ ИМЕТО НУТРИМ ДА НЕ СЕ СПОМЕНАВА. Или нещо от сорта и да има линк към темите свързани с изследване на Про Голд :lol:
АКО НЕ ТЕ МЪРЗИ СЕ ПОРАЗРОВИ И ЩЕ ВИДИШ МНЕНИЕТО МИ ЗА ТОЗИ”ПРОТЕИН” ОЩЕ РЕДИ ДА ИЗЛЯЗАТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА ПРО ГОЛД 90!2001г за пръв път го пробвах и си беше боклук сега немисля че са го подобрили!
Прятел ти протеина по това как се разтвара ли го преценяваш,колко е добър.Ако говорим за сравнение м/у Биотек и Нутрим все едно да говорим за Мерцедес и Лада.