02.04.06
23:44
Седмица primobolan stanabol
1 100mg 6 tab. дневно
2 100 8
3 200 10
4 200 10
5 200 12
6 200 13
7 100 15
8 100 15
и евентуално дали може примоболана да се замени с примаболин
пс. не е за мен това мен, а за др. човек със стаж над 2г.
ps2.и още нещо , дали ще има ефект за качване на ММ само със станабол+яко ядене+креатин за 8 седмици
03.04.06
00:40
1-во: На този 4овек с 2-годишния стаж какво му липсва за да си попита сам?
2-ро:Креатина го забрави по време на цикал , а относно станабола-бих го препоръ4ал като един от по-безобидните препарати със забележката 4е ако искаш да се надуеш не е това правилния избор.
Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
DJGorgio-Astor
за станабола питам лично за мене, целта е да се качат примерно 5-6 чисти кила и естествено да се задържат(това ако се решат след периода на чистене) и затова питам дали само това ще има смисъл(хем е евтино хем не ароматизира и не е е на инжекции)
Оралните стероиди са по-опасни за здравето, а и винстрола има някои коварни страни, които могат да ти изиграят лоша шега!
Схемата с примоболана и винстрола за мен лично е губене на време, пари и здраве!
[quote author=“Pc_genius”]Оралните стероиди са по-опасни за здравето, а и винстрола има някои коварни страни, които могат да ти изиграят лоша шега!
Схемата с примоболана и винстрола за мен лично е губене на време, пари и здраве!
м/у другото
инж.стероиди са много по добри от оралните!
въпроса е че на мн хора не искат да се бодът и им изглежда страшно...
:D
[quote author=“gmilev”][quote author=“Pc_genius”]Оралните стероиди са по-опасни за здравето, а и винстрола има някои коварни страни, които могат да ти изиграят лоша шега!
м/у другото
инж.стероиди са много по добри от оралните!
въпроса е че на мн хора не искат да се бодът и им изглежда страшно...
:D
Ами в общи линиии да, но всеки трябва да се замисли струва ли си да подлагаш здравето си на риск, само защото те е страх от инжекции!
Според мен, който не е готов да си слага инжекциите, не е готов за стероиди :lol: !
03.04.06
22:50
Скоро гледах един филм за някакво тибетско племе и един от наи мъдрите хора - някакъв Стареишина каза на своя ученик - Ако ти се наложи да избираш път по който да минеш винаги избираи по дългия и труден. Много мъдра мисал... В твоя случаи по трудния път е пътят без стероиди аз до скоро бях решен на сичко да се назобя като куче... не размислих. Пожелавам и на тебе да се откажеш от тая работа знам че тфа е офтопик но исках да го напиша мерси!
[quote author=“Pc_genius”]Оралните стероиди са по-опасни за здравето, а и винстрола има някои коварни страни, които могат да ти изиграят лоша шега!
Поясни по подробно какво имаш предвид като казваш че винстрола има някой коварни страни, и за губенето на здравето?