Бавно сваляне на килограми..

19.10.20
20:09

Здравейте, имам нужда от помощ. Начинаеща съм. Тренирам в домашни условия вече 1 месец, правя упражненията на Chloe Ting Fitness Mat. Тежа 68 кг. 164см съм. Целта ми е да сваля 10 - 12 кг, но за сега свалих само 1кг.. Нямам определена диета, избягвам сокове, газирано, сладки. Опитвам се да ям повече месо, риба, зеленчуци не ям много плодове по принцип. Сутрин пия кафе и тренирам на гладно  (казват че така се горели повече мазнини ).  Въпросът ми е.. защо свалям толкова бавно килограми.. кое според вас трябва да променя.. тренировката, храната или и двете.
Трябва ли ми строго определена диета или в домашни условия ще е трудно да сваля килограми.

Темата беше редактирана от Yoana Hristova на 19.10.20 20:17.

За да сваляш килограми, трябва да си в отрицателен калориен баланс.

Първото основно нещо, което веднага трябва да започнеш да правиш е да следиш калориите си. Има информация в интернет за почти всяка храна, както и на етикетите на продуктите. Приемай около 1600-1700 калории на ден. Това е най-важното. Намери си някой, който да те тренира и започни да тренираш с железа. Така ще запазиш мускулите си и ще се стегнеш. ( няма да направиш огромни мускули с 1600 калории, спокойно) Целта е да ги запазиш, защото когато с сваляме килограми, освен мазнини, тялото гори и мускули. Редувай една тренировка с тежести, една кардио тренировка. След 20-30 дена, увеличи храната за 3-4 дни. Направи калориите около 2000. После почни отначало. Това се прави за да не се забавя метаболизма Успех !

20.10.20
22:32

казано от Yoana Hristova на 19.10.20, 20:09:

Трябва ли ми строго определена диета или в домашни условия ще е трудно да сваля килограми.

Можеш и да не се затормозяваш със строго определена диета, следене на калории и други подобни, достатъчно е да намалиш приема на въглехидрати значително,като можеш дори да увеличиш приема на протеин от животински произход.Мазното също може да си приемаш в нормални граници.Пий повече вода и не приемай никаква фруктоза,докато не постигнеш поставените цели.Трениране в зала е за предпочитане, защото така ще изразходваш прилично количество енергия.

Bart Simpson

20.10.20
22:34

Гледай “Пияниста”.

20.10.20
22:36

казано от Bart Simpson на 20.10.20, 22:34:

Гледай “Пияниста”.

или Сървайвър :)

Bart Simpson

20.10.20
22:38

Или “Живи”.

21.10.20
22:52

” Приемай около 1600-1700 калории на ден “

Благодаря :) , но не са ли много 1600-1700 калории на ден?
На ден изгарям около 500 - 600 понякога и 700 калории с упражненията които правя. Тренирам 5 дни в седмицата.
Живея в Испания и тук маските във фитнес залите са задължителни..и това е причината поради която в момента не искам да се записвам. Имам си пътека за бягане, колело, тежести от 2,3 и 4 кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1