кик бокс + фитнес

EA

02.04.06
15:10

отдавна не бях се мяркал в форума поради причината че спрях фитнеса и почнах кик бокса..на фитнес около 7-8 месеца бях ходил ама в форума съм около 2 години :)
значи на кик бокс ходя вторник и събота на фитнес сряда и неделя
сряда и неделя ще правя гърди,бицепс,трицепс ..знам ви мнението че ще претренирам но така съм решил..
гърди -
4 серии права лежанка с лост
4 серии горнна ( 2 с дъмбели и 2 с лост)
3 флаис ( смянам на 1 тренировка с долна част)
бицепс -
3 серии с права щанга
3 серии на лежанка с дъмбели
2 серии концентрично
трицепс -
3 серии с въжето
3 серии с дъмбел зад врат
2 серии френско
с не много тежки килограми да мога да правя 8-10 повторения пълни
70 килограма съм..имам и геинер,протеин,креатин,глутамин,аминокиселини
храненето ми не е супер добре ама става
15-16 годишен съм  :) даите съвети
а гръб и крака не правя... поради причината че за лятото искам да наблегна на определени мускулни групи / рамо правя петък в нас /

Не ти отговарят или защото са се хванали за главата като са прочели написаното и не са искали да те разочароват,или просто не им се е занимавало да четат толкова дълъг пост.Откъде ли да почна... :
1) пич,ти не тренираш ли гърба???
2) каква тренировка ще направиш в залата като предишния ден си бил на тренировка по кикбокс?
3) 2 пъти седмично за гърдите ще им доиде в повечко,още повече че ги натоварваш и в кик-бокса.
4) гърди,бицепс и трицепс в една тренировка!?!?
5) като искаш сила на трицепса,поне включи тесен хват на лежанка
6) кикбоксиор, пък крака не правиш..
Добавки гледам имаш много,от сичките които си изредил смятам, че аминокиселините са наи-важни,при положение че претренираш..

EA

03.04.06
19:21

сичко това го знам..но ще ходя 2 пъти на фитнес и 2 на кик бокс и 1 на танци знам доста е ама трябва
знам че ще претренирам и сичко което си написал..но просто искам да претренирам да стресирам малко..
а не правя гръб и крака защото краката ги правя на кик бокса а гърба ми е наи напреднал от сичко друго..
та значи тогава
втрник - кик бокс
сряда - гърди , бицепс/гърди 12 серии , бицепс 9-10/
четвъртак - танци
петък - почивка
събота - кик бокс
неделя - гръб/с леки тежести мн повторения 12 серии/ , трицепс/9-10/ , рамо/10-11 серии/
понеделник - почивам..
мнение ??

Не пускай поредни постове моля !!! Още по малко от типа подканки,това не ти е за първи път, следващия път ще ти заключвам темата.Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

04.04.06
23:44

Опитай само базови упражнения да правиш. 1-ви ден - гърди, трицепс и рамо, 2-ри ден - крака, гръб и бицепс. По 2 упражнения за голяма и по едно за малка група. Не очаквай да качиш маса, ако стане ще е добре, но много по-вероятно да качиш сила. Ако мислиш да се занимваш с БИ, това ще ти е по-полезно.

ПП: Прави голяма загрявка и стречинг след тренировката. За кикбокса е доста полезно да си разтегнат.

04.04.06
23:44

Опитай само базови упражнения да правиш. 1-ви ден - гърди, трицепс и рамо, 2-ри ден - крака, гръб и бицепс. По 2 упражнения за голяма и по едно за малка група. Не очаквай да качиш маса, ако стане ще е добре, но много по-вероятно да качиш сила. Ако мислиш да се занимваш с БИ, това ще ти е по-полезно.

ПП: Прави голяма загрявка и стречинг след тренировката. За кикбокса е доста полезно да си разтегнат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1