05.04.06
00:57
Аз съм 80 кг на ръст 172 см. Искам да свалям мазнини.
Например:
Ставам пия едно кафе и тръгвам за залата. След като се натренирам веднага се прибирам и ям някаква храна в която има повече въглехидрати и по малко белтъчини. Все още нямам диета. Но мисля да направя Равномерно балансиран хранителен режим (РБР). Понеже ще ми излезе по икономично от НВД още не съм правил сметки. Но утре мисля да ходя по магазините и да гледам кое на какви цени върви и след това да реша каква диета да направя.
Точно обратното правиш. Целта е да намалиш въглехидратите и мазнините. След тренировка един шоколадов бар ти е достатъчен (Говоря тия дето са с Протеин и таурин и т.н.)
Мазнини се свалят с подходяща диета, кардио и много мерак. Успех.
Еми пробвай о ще видиш. При всеки е различно. Ако имаш време за опити и тестване на организма още по-добре.
05.04.06
11:37
[quote author=“wizard_m”]Аз съм 80 кг на ръст 172 см. Искам да свалям мазнини.
Например:
Ставам пия едно кафе и тръгвам за залата. След като се натренирам веднага се прибирам и ям някаква храна в която има повече въглехидрати и по малко белтъчини. Все още нямам диета. Но мисля да направя Равномерно балансиран хранителен режим (РБР). Понеже ще ми излезе по икономично от НВД още не съм правил сметки. Но утре мисля да ходя по магазините и да гледам кое на какви цени върви и след това да реша каква диета да направя.
Въпроса е доколко искаш да си запазиш мускулната маса и как по този начин ще накараш организма да се обърне за енергия към мазнините, а не към мускулите.