Моля за един човешки съвет...

03.04.06
11:13

Аммм извинявам се за малко страния въпрос....ами значи никога не сам тренирал фитнес или подобен спорт.Бил съм футболист 10 години някаде.Височината ми е 190см и тежа 68кг  :( ...доста малко за мъж на 25г. Винаги сам си бил около това тегло колкото и да се съм се хранил в повече дори и след като спрях спорта. Мисля си че няма начин да кача килограми. Дали си ми е такава структората или има някакв начин. Не настоявам да тренирам и да имам някакви мускули...само да кача някой килограм. Дали има начин да ми помогнете със съвет какво да правя защото определено за тренировки много време нямам просто с работата съм адски зает вращам се вечер уморен и нямам сили и време.Работата не ми е физическа повече психическа. Ако може да ми дадете съве как да кача някой килограм, чрез хранителни добавки като горе долу цената не ме притеснява много само да има ефект....Надявам се по компетентните да ми дадат съвет ...може и да е някоя по силна хранителна добавка....все пак няма да взимам цял живот...целта ми е ако мога поне 10кг (дори и да трае процеса повечко време) да кача като тегло не като мускули....ще съм благодарен на всеки който ми помогне със съвет.
Благодаря на всички предварително

pi1@gbg.bg

03.04.06
13:30

Има разбита се начини, но добавките са скъпи, с 50-100лв нищо няма да направиш, а после ако не ядеш като хората ще го загубиш, а и ако се скапваш от бачкане също!
Това е спорта на богатите,(аз бих казал и на мързеливите)!!!

03.04.06
14:12

Кои са тези добавки .....аз си яам нормално и после ще ям въпроса е колко са надежни тези добавки ...дали наистина може да се качи и някой друг килограм ????  Дайте съвет с имена на добавки ...пак парите ще ги мисля...

03.04.06
15:59

Само да си пиеш добавките и да бачкаш,няма да качиш-това го забрави!!!
Ако можеш да отделяш време поне за лицеви опори,няма да е зле,но ако имаш време да идеш в някоя зала ще бъде най-добре.
Вземи си протеин и гейнер,с тях ще качиш.
Успех!

03.04.06
16:41

Здравей,
ако не тренираш е много лесно да качиш, но само сланини разбира се. Ако това те устройва, не е проблем. Купуваш си някакъв гейнър(не е скъпо) и ядеш по много. Ако до сега мислиш, че си ял много, яж двойно по толкова. За нула време ще се издуеш. Ако искаш обаче да качваш мускулна маса е по-трудно, но е по-добрия вариянт. Ако си много зает и нямаш време да тренираш по 3-4 пъти на седмица прочети тук: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=102975&highlight=heavy#102975
Успех.

03.04.06
21:16

ми пич без щанги трудно ще качиш маса, а ако е за сланини те просто не ти трябват.Радвай се че поне проблеми с наднорменото тегло и холестерола(да чукна на дърво) нямаш

04.04.06
00:36

Ето накратко отговора: вземи си гейнер! Яж 6 пъти на ден през 3 часа да речем, не прекалено мн. но е и малко! За да поддържаш що годе някаква фигура - прави от време на време някакви лицеви опори и кор. пресички! И никога не пренебрегвай яденето - не си казвай: “сега нямам време, след 30 минс ще апна.” Яж както ти казах по-горе без компромиси. Лесно ще качиш, вервай ми.

04.04.06
10:45

Благодаря за отговорите....коремни преси и лицеви опори ще правя няма проблем....ако може само да ми кажете точно какав гейнер да си купя...марка, количество и ориентировачна цена...както казвате за сланинки ще кача...ами на този етап това ми е достатачно някой килограм просто да кача ...и мисля че от лятото ще мога да спортувам по активно в някоя зала или вкъщи ще си направя. Ако някой все пак реши да ми даде още съвети ще съм много благодарен.
Успех на всички и благодаря за разбирането.

04.04.06
19:26

можеш да си вземеш Super Mass Gain na Nutrim,аз даже се омазних от него,така че за теб е префектен и е 18 лв. 1 кг.

SP

04.04.06
20:55

pepi88 - ако имаш пари гейнер на Universal или Ultimate. :wink:

05.04.06
11:23

Нямам проблем с парите за гейнер....просто ми дайте съвет кой е най-добър и от кой най много има резултат понеже явно структората и метаболизмат си ми е такъв...но все пак ......или поне 2-3 добри продукта....като нали всеки ще е с различна цена ..така най добре ще ми помогнете на изборът ми ....

А да ли да го комбинирам геинера с нещо друго ..предложете нещо което с комбинация с гейнера ще даде някакъв сигурен резултат или 2-3 различни комбинации спрямо цените все пак но нека да е  нещо надеждно и да не е много вредно, или изкажете мнения за да не подхващам в грешна посока...

Благодаря на всички предварително :)

05.04.06
11:45

еми гледай са и аз съм като тебе начинаещ и съм си зел гейнер на Универсал-Супер масс 3000.много го хвалят.на универсал и оптимум са най добрите като на оптимум са една идея по добри и по скъпи.от това което ми каза разбрах че с геинер трябва много храна и тренировки ина4е се омазняваш.тъй че си направи най-добре някакъв хранителен режим какъвто си направих аз и яко гейнер.ето го моя:

6 часа-3 яица,мусли-150 грама,кофичка кисело мляко
10 чсаса-сандвич с месо и кашкавал,60 грама геинер
обед-1 часа-месо 200 грама,картофи или ориз,салата
преди тренировка-пак некав сандвич
фитнес
след тренировка-банан,глукоза-150 грама,60 грама ггеинер
ве4еря-400 грама ориз
ве4еря-10 4аса-ка6кавал,сирене,риба,некав санвич
кофичка кисело мляко 30 мин преди лягане

05.04.06
11:45

първо искам да кажа че и аз бях доста слаб(не че сега съм много як де:)) в ученическите години и каквото и да ядях не ставаше, според мен и по едно кило мас да издеш на ден няма да надебелееш. Решението на проблема е да намериш малко време и да почнеш да ходиш на зала. Не отнема чак толкова много време, 3 пъти седмично по 1,5 часа. Ако парите не са ти проблем си вземи аминокиселини, гейнър и суроватъчен протеин( по възможност не бъгарски, ако поразгледаш малко форума ще разбереш защо ). Яж през 3-4 часа, и много наблягай на закуската, трябва да е доста обилна с много бавни въглехидрати( пълнозърнестите храни са идеални ). Успех.

Едит: програмата на колегата над мен е доста добра, само ако тоя ориз го изместиш преди тренировката и преди лягане вместо киселото мляко вземеш 2-3 белтъка ще е перфектна според мен

05.04.06
11:56

Благодаря ...но ако моежеш да ми кажеш в какви комбинации да приемам аминокиселините,суроватачния протеин и  гейнара ...и по възможност имена и марки и количествени расфасовки ...да не са различни грамажите и да останат едните или другите и дака да се наруши цикъла ..и колко време да ги приемам без да има странични ефекти ...че доста почетох във форумите и разбрах 4е Българските са баиа менталиви ...но все пак се двоумя от марките....
Благодаря.

05.04.06
12:04

начи суроватъчния се пие преди фитнеса някаде 40грама ,защото бързо се разтваря в организма.
гейнера се пие между втората закуска и обеда-40 грама и след тренировка
аминотата се пият пак след тренировка
поне така аз знам

05.04.06
12:05

начи суроватъчния се пие преди фитнеса някаде 40грама ,защото бързо се разтваря в организма.
поне така аз знам!!!

05.04.06
12:06

аминокиселини Musashi Kuan(300g), Whey Suprime на Ultimate(от питоска, sncway.com), за гейнър не знам, виж някой от тия по горе на Universal, Ultimate и др. чужди.

Аминотата пии сутрин на гладно( преди закуската ) по 1/2 ч.л.
Гейнъра може да го вземеш към яденето в 10ч.
Суроватъчния 30-45мин след тренировка.

Всичките добавки ако са качествени са абсолутно безвредни и можеш да ги взимаш с години. За разминаването на добавките няма да се притесняваш ако ги използваш по-дълго, ако пък смяташ да ги взимаш за малко по-добре наблегни на храната и не си взимай.

Ако ядеш сериозно и тренираш 3 пъти седмично, за 1 година ще качиш към 10кг. Като повечето от тези ще е мулкули. Това е от лични наблудения.

Едит:

поне така аз знам!!!

според мен е обратното, но както и да е, все ще има полза.
За аминото съм съгласен, в тренировъчен ден, след тренировка също, заедно със малко бързи въглехидрати( шоколад, захар ). 15-20мин след това суроватъчния.

05.04.06
12:15

абе мамалигабг за пръв път си поръчвам от http://www.fitnessbg.com/show.php?category=universal.пратих заявка за поръчка.кога мога да очаквам да ми донесат продукта,до колко време?

05.04.06
12:20

никога не съм поръчвал от там, веднъж поръчах от сайт-а на нутрим ма нищо не дойде, амо то по-добре стана щот бях поръчал 4гк Pure Whey, ама после като излязоха тука резултати от про голда аз въобще се отказах от нутрим.

05.04.06
12:22

хаха.еми тва е мн тъпо.а откъде мога да си взема мега масса 3000 ако не ми го доставят до 2-3 дена?

05.04.06
13:28

незнам, ама по-добре им се обади, ако имат някакъв телефон и ги питай кога ще дойде.

05.04.06
13:45

Скивай сега, не слушай тия хора. Не си вземай добавки. Просто увеличи броя на ккал и пътите на ядене. Почивай колкото се може повече и ако имаш време ходи 2 пъти седмично на лостове.

05.04.06
14:06

ти пък се едно добавките са вредни.тои да не зима анаболи или 50 вида добавки.като си земе геинерче или протеин и креатин си е екстра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1