30.07.04
19:32
Shte vi predstavq edna dieta koqto sam probval nqkolko pati s golqm efekt e.!Systoi se izcqlo otchisti prodykti i e ot radela razdelno hranene.
1den-1kg kartofi -vareni s mnogo malko kolichestvo sol.
2den-6 do 8 qica.
3den-0.5kg Izvara.
4den-0.5kg Krenvirshi ili Pileshki pyrjoli.
5den-2 Kiseli mleka.
6den-0.5kg shunka.
7den-0.5kg Kashkaval.
8den-05.kg Riba.
9den-1kg Zelenchyci ili plodove.
10den-3 litra mineralna voda.
Tova e efekta e ogromen.Koito iska da q probva. :P :))
... pi4 moje da si svalil mnogo kg no negledai kantara a gledai kak izglejda6 e ako iska6 samo da se smalqva6 e drug vapros ti si zagubil ot taq dieta 1/2 muskulna masa .. Tva e dieta za hora koito ne sa sportisti za nekvi debelaci det nemat muskulna masa i ne gi ibe ... istinskata dieta za BB - NVD e 400 g plodove i meso i uspeha e stra6no golqm proporcite da sa do 100 g carb / 200-250 g protein i 100-120 g fat .. as taka sam 4istil i sam imal stra6ni uspehi zna4i spomnqm si kato bqh 110 kg svalih do 106 i brat4e izglejdah mani 4e po dobre no i ka4ih sila i masa ! ae Derzaite :D
Аксел, голяма заблуда е да съдиш дали една диета е успешна по това колко кг си свалил. Аз мога да ти препоръчам да ядеш по 50 гр. сланина на закуска, парче шоколад на обяд и филия бял хляб за вечеря. Калориите които ще приемеш по този начин са по-малко от тези, които изразходва нормален човек и естествено след известно време ще свалиш. Добрата диета е тази която сваля преобладаващо мазнини /а не мускули/, не лишава организма от важни хран. вещества като есенциални мастни киселини, минерали, витамини и т.н., както и не стресира организма до степен, която след време да предизвика контрареакция /надвъзстановяваване на загубеното тегло/. В този смисъл това, което предлагаш не ми се струва разумно и mvm е прав че НВД е много по-добра алтернатива. Иначе ти пак си прилагай разделно хранене ако искаш - това е тактика, а не стратегия.
Прекреасно просто - 3 литра вода за 1 ден - тва е всичко така ли?Еми нищо чудно да си свалил тия 4 кила само от водата :) Аз пия по около 10 литра на ден.И кви са тия глупости 2 млека за деня?!?Аз тия два дена ще получа гърчове ве!Номера момчета е да не правите диети от подобен вид.Яжте си нормално без свинско(или поне много малко) , без шоколади или само след тренировка или на закуска , яжте черен хляб.Тва за мен лично е достатъчно ограничение понеже аз си падам чревоугодник.Аз лично не си смятам %-тите мазнини , въглехидрати и протеини за деня.
31.07.04
11:27
Диетата е жив абсурд!
31.07.04
13:59
offtopic
хах първото мнение на AxelF беше оплюто
offtopic
31.07.04
18:12
То оставете това, че диетата е от рода на тея дето ги пише в списанията (т.е. както каза Image е пълен абсурд), ами има нещо, което трябва да знае всеки: Няма универсална диета. За всеки човек (или организъм ако предпочитате) една диета ще действа по различен начин и съответно ефектът ще е различен. Това, което е написал AxelF, че ще свалите 4 кг за 10 дена, не може да е вярно за всеки. Въобще най-добрия начин да си съставите хранителен ражим (или диета, това е “лоша” дума в България и за това избягвам да я използвам) е да се консултирате с диетолог или да си съставите сами (стига да имате достатъчно познания). Пак повтарям всеки е различен и поради това всеки трябва да спазва диета, специално направена за него.
Q mojete li da mi kajete dali sega kakto q karam e dobre.Ve4e mesec i nqkolko dni prez 3-4 casa qm po ne6to ot porqdaka na 100gr.No bez hlqb i bez koncentrirana zahar. i sam svalil samo 9 kg.q da vi chyq mneniqta sq!
100 гр какво? захарен памук, сланина, ябълки? кажи какви са тези 100 гр. за да чуеш мнение. По принцип не е удачно да си базираш диетата на теглото на храната, защото това не е кой знае колко важен признак.
Пак ти повтарям, това колко си свалил не може автоматично да направи диетата ти добра, въпроса е какво си свалил, дали си осигурил достатъчно енергия на организма, както и достатъчно минерали, витамини и т.н. Добрата диета НЕ Е тази, която сваля най-много кг. за единица време.
Ами Фоули да ти кажа честно:да речем че си буден 15 часа - ядеш през 3 часа => ядеш 5 пъти по 100гр(не знам какво е но е 100 гр) , което ще рече че ти изяждаш по 500гр храна на ден.Ако това те наяжда - евала.Аз не мога да се наям от толкова ако ще да е свинско.На мен само салатата ми е 250гр.
[quote author=“Image”]Диетата е жив абсурд!
ХАХАХАХАХАХХА незнам аз се залижам от смях .
по-здрави
03.08.04
01:29
Както ти каза ваче mvm-това не е диета за спортисти!ако изкаш такава ша ти дам един пример с един виден Балгарин-Христо-от147kg-на 80 и няколко ако се не лажа!
1ден-не се храниш!
2ден-пак не се храниш!
3ден-Малко ядене!!!
и тоwа се повтаря докато издаржиш,или докато е нужно!Ако ти харесха-твоя е![/img][/list]
03.08.04
03:22
За Христомир Христов ли иде реч?
03.08.04
20:30
А ето и статията в която Христо Пелов обяснява как е постигнал всичко смятам че все на някой ще му е интересно да разбере нещо ново(Мускули и фитнес брой 69 2003г):
ДВА ДЕНА ГЛАД
Разговор с Христо Пелов
Шампион по силов трибой и лег
-Какво те накара да изчиштиш и от какво тегло тръгна?
-Максималното ми тегло 2001 година беше 137кг за светомното първенство за младежи по трибой и след като не можах да постигна целта си ,която беше да вдигна световен рекорд, просто така реших от само себе си, лично решение взех да сваля всички излишни мазнини.
-Кажи сега какъв беше пътя от 137кг до 89кг?
-Пътя беше много труден, защото през септември 2001 тежах 137кг, а през май 2002-ра на републиканското по лежанка бях 89.5кг, значи цели 47.5кг.Първите месеци беше общо взето два дена без ядене, един ден с малко ядене.Такава диета, коята никой не е правил и не я препоръчвам на никой, но на мене не ми навреди.Два дена никакво ядене, на третия ден малко.
-Вода пиеше ли?
Да само вода, никакво, абсолютно никакво ядене.Това е диетата!Много строга, но дава успех.Много килограми свалих.
-А третия ден?
Третия ден, примерно, половин килограм ориз се изяжда и това е.
-Това са въглихидратите, а белтъчините?
-Ами, почти не.Почти не, има малко месо - една, две паржоли и след това пак два дена без ядене.Това беше примебно първия месец, след това почнах да ям малко.Но много сила се губи и много мускулна маса, това е просто драстично за сваляне на килограми.Не го препоръчвам, не беше много умно, но за сваляне на килограми действа, 47.5 килограма свалих за 6 месеца.
-Кажи сега като контраст, когато качваше, за да стигнеш тези 137 килограма каква ти беше диетата?
-Когата качвах диетата ми беше с около 10 000 калории дневно, това означава примерно, два хляба, 5-6кг мляко и общо взето такива храни, като не съм подбирал специална диета, просто трябва да се тъпчеш, с каквото ти падне и много въглихидрати - много ядене просто.
............
Ако има заинтересовани да чуят и останалата част да се обадят на телефон 010… абе да кажат че ако никой не се интересува не ми се мъче да я преписвам.За мене тоя човек има ОГРОМНА воля просто аз съм се чудел дали да я пробмам тая диета ама тъй и тъй не се наканих
03.08.04
21:53
Дам, циклиен рестриктивен режим. Вие как мислите, колко мускулна маса е загубил?
http://www.musashibg.com/imagesForum/HPbefore.jpg
http://www.musashibg.com/imagesForum/HPafter.jpg
Като гледам не много! :)
Ako тези 2 снимки са на един и същи (въпросния)човек -евала !!!! Направо ми падна ченето !!!! :!:
Много е загубил пича по вина на гадгето му маи. Та загобата е от 60 ръка до 46 ръка колкото и да е бил мазен тая 60 рака немозе да е само мазно било .
по-здрави
04.08.04
15:33
emil в статията си пише
Пелов казва че сега(когата е слаб) ръката му е 52 заглята а преди е стигал 57-8 см не закръглявай числата както ти дойде че то ше излезе че ръката му е наполовина сега а човека си го е казал.
Това което го е направи ,лично аз го уважавам,защото 2 пьти сьм го правил,разбира се не в такива кг и винаги най-ми се е отразявало на рьцете.Там мускули качвам трудно но пьк свалям лесно.От 52 рька,сега е 44,ама си ми е по-добре ма телесата :wink:
[quote author=“Voltmachine”]emil в статията си пише
Пелов казва че сега(когата е слаб) ръката му е 52 заглята а преди е стигал 57-8 см не закръглявай числата както ти дойде че то ше излезе че ръката му е наполовина сега а човека си го е казал.
Братле твърде доверчиво копеле си! Щото на снимката повече от 47 ръката не му е ! А в залата го видех и мога ти кажа че повече от 46,5 не му давам в крика му беше 46,2 лужци са не се очудваи !!
по-здрави
13.08.04
14:28
[quote author=“AxelF”]Shte vi predstavq edna dieta koqto sam probval nqkolko pati s golqm efekt e.!Systoi se izcqlo otchisti prodykti i e ot radela razdelno hranene.
е много е ефективна, щом и няколко пъти ти се е налагало да я правиш..
:lol: :lol: :lol:
14.08.04
01:26
ем пич тва нещо никога не бих го пробвал а и всеки трезво мислещ човек не би го нарпавил каде си я чел тая диета в
ЖЕНАТА ДНЕС ли ?
баси !!! :)
znachi za snimkata…syshtia sluchai sym go nabliudaval pri poznat..ot 140kg do 90 za 5 meseca! kato rakata mu beshe 60 sega mu e 49…naistina tova e porazitelno ...tqloto sega mu e kato na kulturistite
tova stava s hilqdi kalorii kakto e napisano vav spisanieto
..za da stanesh builder se iska tova!!!! drug nachin nqma !!! qdeneto pravi profitata
В правилата пише:
...Всеки потербител се задължава да спазва следните правила:...
... 1. Пишете на кирилица. Има опция във форума, използвайте я....
vanisher
Така е братле ,но тая ръка 49 на 90 кила не е пропорционална и ще я изгуби (просто организма се освобождава от ненужното)! Иначе ръката на Ицо Пелов пак ви казвам ,че му е 47 на снимката. И аз бех тъка преди с голяма ръка и малак труп като свалях ,но тва неможе да се задържи дълго според мене. Виждал съм момчета с над 50 ръка и с много малак труп и кръка въбще ебахти пропорците дето вадат.
по-здрави