T3 или Тироксин

Темата е заключена.

03.04.06
16:33

Не открих нищо по въпроса и реших да пусна темата. Ако се приема Тироксин дали ще има същия ефект както при приема на Т3 и по колко и как да се гълта.

ST

03.04.06
22:07

Спазвай добрия тон във форума !!! Използвай по културен Език
DJGorgio-Astor

04.04.06
19:50

дали ще има същия ефект зависи от дозите. Ако гониш един и същ ефект двата препарата стават еднакво опасни, така че невиждам особен смисъл от приема на тироксин вместо Т3.

04.04.06
21:27

[quote author=“SGK”]дали ще има същия ефект зависи от дозите. Ако гониш един и същ ефект двата препарата стават еднакво опасни, така че невиждам особен смисъл от приема на тироксин вместо Т3.

За опасността от 2-та препарата съм наясно. Идеята е да се ползва Тироксин-а заради ниската си цена. До колкото ми е извесно и 2-та хормона имат една и съща задача (или по-точно сходни) и преминават от единия в друтия. Дозите на Т3 са ми ясни и съм го ползвал, но с Тироксина не съм запознат, затова ме интересува конкретно той и приема му - същите дози през същите часове или....?!

05.04.06
13:57

не, дозите на Т4 са доста по-високи, ако гониш ефекта на Т3. Лошото при Т4 е, че незнаеш колко точно ще конвертира в Т3, това зависи от много фактори и затова Т3 е по-предпочитан, макар и по-опасен.
Цикъл с тироксин не съм правил, така че не мога да ти предложа конкретни дози, но по американските и руските форуми със сигурност има много информация.

05.04.06
17:01

SGK благодаря за инфото.

05.04.06
18:22

малко встрани ама ..
T4 да го разбирам като Тироксин ли ?
Тирозин и Тироксин едно и също ли са ? Майка ми пие всеки ден L-Tyrosine (по-лекарско предписание)Доколкото знам Т3 беше за свалане/релеф, а тя даже си е леко пълничка.
Питам че ми е любопитно.

05.04.06
19:15

[quote author=“emzo”]малко встрани ама ..
T4 да го разбирам като Тироксин ли ?
Тирозин и Тироксин едно и също ли са ? Майка ми пие всеки ден L-Tyrosine (по-лекарско предписание)Доколкото знам Т3 беше за свалане/релеф, а тя даже си е леко пълничка.
Питам че ми е любопитно.

Нямат нищо общо тези двете неща! Едното е аминокиселина, а другото е хормон!

05.04.06
19:27

T3 - триодотиронин
Т4 - тироксин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1