Power Food мнения

MI

04.04.06
12:50

Здравейте искам да попитам дали някой има мнение за немските продукти Power Food и по-точно за протеините им. Интересува ме за суроватъчния и гейнера. Какво е качеството им и дали това, което пише по опаковките им е истина.

AL

04.04.06
13:08

от каде си ги земаш и на каква цена?

MI

04.04.06
16:22

ами от чужбина има възможност да ми ги докарват. не са много изгодни цените и затова питам за качеството. може и да си струва ако са хубави. някой пил ли ги е по-дълго?

05.04.06
16:44

Пробвалсъм креатина и глутаминаим. Пиехги около 3 седмици и съм доволен, пък и цената им е добра ...
Някои знаели цените на протеините им ?!

05.04.06
19:08

[quote author=“living_proof”]Пробвалсъм креатина и глутаминаим. Пиехги около 3 седмици и съм доволен, пък и цената им е добра ...

ами
Гейнер 1кг 17лв
Протеин 0,5-17лв

05.04.06
20:37

[quote author=“gmilev”][quote author=“living_proof”]Пробвалсъм креатина и глутаминаим. Пиехги около 3 седмици и съм доволен, пък и цената им е добра ...

ами
Гейнер 1кг 17лв
Протеин 0,5-17лв

И каква марка е това(националност).Много тънко нещо.

06.04.06
08:45

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“gmilev”][quote author=“living_proof”]Пробвалсъм креатина и глутаминаим. Пиехги около 3 седмици и съм доволен, пък и цената им е добра ...

ами
Гейнер 1кг 17лв
Протеин 0,5-17лв

на Power and Beaty :lol:

MI

06.04.06
15:16

добре де оставете цените. кажете дали някой е пробвал протеин суроватката или гейнера и как са като качество. имат ли ефект?

MI

08.04.06
16:53

:?

08.04.06
17:51

[quote author=“gmilev”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“gmilev”][quote author=“living_proof”]Пробвалсъм креатина и глутаминаим. Пиехги около 3 седмици и съм доволен, пък и цената им е добра ...

ами
Гейнер 1кг 17лв
Протеин 0,5-17лв

на Power and Beaty :lol:

До колкото прочетох става дума за POWER FOOD а не П&Б
Ако някои е пил първото от посочените да каже мнение

MI

11.04.06
00:10

точно така, за немските продукти Power Food питах... и все пак :? Някой пробвал ли ги е?

15.01.13
19:19

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.13 19:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1