20 години + 3 в САЩ по данни на ББ
31.03.06
20:21
Едвали го интересува дали ние го харесваме важното е че жените го харесват и виждам, че в тази къща му се редят на опашка.
31.03.06
23:00
Еми те жените харесват такива като Киро ,има и изключения.Според мен истинските културисти нямат големи женски аудитории.
03.04.06
00:24
А така брато,напълно съм съгласен с тебе.Киро има добро тяло,но иначе е такъв позиор и тупан,че направо нямам думи.И като почне да говори че е бизнесмен направо става жалко тъп.Има някакво огромно самочуствие и най-смешното е че си мисли и че е умен.Леле такъв тъпир не съм виждал.Той едвам едвам си е завършил висшето тоя глупак а се прави на супер умен :wink:
03.04.06
00:36
А така брато,напълно съм съгласен с тебе.Киро има добро тяло,но иначе е такъв позиор и тупан,че направо нямам думи.И като почне да говори че е бизнесмен направо става жалко тъп.Има някакво огромно самочуствие и най-смешното е че си мисли и че е умен.Леле такъв тъпир не съм виждал.Той едвам едвам си е завършил висшето тоя глупак а се прави на супер умен :wink:
Може да е всякакъв, но на него му дреме за вашето мнение. Човека си прави бизнес и с това предаване и реклама и си му е екстра.
03.04.06
10:48
PowerWave ако казваш на човек с висшо “тъп” не знам какво трябва да кажеш за обиновенните хора със средно :) Според мен не е тъп защото ако беше глупав нямаше да има 3 лимузини
Ами плюйте колкото си искате, обаче факт е че има доста добра физика, като се има предвид че пуши и пие, както някои вече казаха, жените му се лепят и има пачка. съмнявам се че някои от вас двамата може да се похвали със същото :)
03.04.06
13:56
Добре бе човек логично че не мога да се похваля със същата физика като неговата.Все пак в момента обсъждаме като цяло лицето Кирил Вълчев а не само визията му.И ако обичаш не ме сравнявай с него защото този головодник въпреки че е доста по голям от мен не може да ми стъпи и на малкия пръст по акъл... :wink:
А относно висшето му образование...братовчет ми е учил известно време с него и знае за какъв глупак става дума...
както и да е няма повече да го обсъждам тоя
03.04.06
15:16
Много кофти , обаче им се отразява престоя в къщата на Киро и Коцето.Много заспали са в последно време.То като цяло в тази къща 80% от времето име спане. да бяха им направили една истинска зала с фитнес уреди и щеше да е доста по-интересно .Да ги видим как тренират, с какви тежести и тн.
03.04.06
15:44
[quote author=“PowerWave”]Добре бе човек логично че не мога да се похваля със същата физика като неговата.Все пак в момента обсъждаме като цяло лицето Кирил Вълчев а не само визията му.И ако обичаш не ме сравнявай с него защото този головодник въпреки че е доста по голям от мен не може да ми стъпи и на малкия пръст по акъл... :wink:
А относно висшето му образование...братовчет ми е учил известно време с него и знае за какъв глупак става дума...
както и да е няма повече да го обсъждам тоя
Визия означава представа ,а визуално е съвсем друго, ако искаш си вземи тълковния.
03.04.06
17:41
Ха това за лимозините е интересно мнение :wink: Много хора има дето не се славят като мн умни пък карат мн по-хубави и лускозни коли от тези лимозини.Двете неща нямат мн общо :)
Кирил преди го харесвах доста, по разни списания като съм го гледал, сега се чудя как съм могъл.. С добри пропорции е и е едър, но е доста мазен. А като човек е пълен цървул.
03.04.06
22:33
Абе мазен...Вие пък не сте мазни!
[quote author=“largozol”]Абе мазен...Вие пък не сте мазни!
Да, ама не аз съм щръкнал пред цяла България, да ми се смее на простия акъл!! Като е такъв супермен, що не си влезе без добавките, да го видиш за три месеца каква стройна фиданка ще стане. Цяла аптека помъкнал! Тоя ако мине на един допинг, ще им разбие представите честно!
То тая цялата простотия не е ли 1 месец, а? :roll:
Цяла аптека помъкнал! Тоя ако мине на един допинг, ще им разбие представите честно!
:wink: :wink: :wink:
04.04.06
10:35
[quote author=“M16”]
Да 1месец е.
[quote author=“realityman”][quote author=“M16”]
Да 1месец е.
Мислех, че е повече, както и да е. Такъв напомпен бройлер, със също толкова мозък, няма как да ме изкефи, честно.
04.04.06
17:25
[quote author=“Nask0`”] Визия означава представа ,а визуално е съвсем друго, ако искаш си вземи тълковния.
Насе моля те не ми се прави на умен точно на мене за тия неща.Думата визия идва от латинската “визус” която значи точно външен вид.В основата и стои глаголът “видео”,който както предполагам знаеш,значи гледам.Думата няма нищо общо с представа,затова ако обичаш запази размислите за себе си и не ги споделяй с другите :wink:
04.04.06
19:17
Ей ,умния отвори си речника, отиди на думата визия и чети.Означава представа, идея. Визуален - зрителен.
—
Извинявам се за отконението.
А По темата мисля ,че скалата е голям женкар ,обаче най-накрая се усети и започна да си мисли за жената и детето си.Като разбра ,че остава 1 седмица и бързо му мина мерака .. :lol:
05.04.06
00:08
[quote author=“Nask0`”]
А По темата мисля ,че скалата е голям женкар ,обаче най-накрая се усети и започна да си мисли за жената и детето си.Като разбра ,че остава 1 седмица и бързо му мина мерака .. :lol:
Еми така е.Виолета си мислеше друго, ама не и стана работата.Той сега Киро нещо се оплаква от контузии.Говори за стара дискова херния която се обадила в последно време от престоя в къщата.
05.04.06
16:01
[quote author=“realityman”][quote author=“M16”]
Да 1месец е.
Попринцип е три а не един,ама то като гледам с какво темпо си тръгват си става точно един.
П :roll:
05.04.06
16:12
Не е вярно. “Звездите” имали ангажименти и затова срокът става само един месец.
05.04.06
17:24
dasdas, нещо се бъркаш Big Brother e 3, атва е Vip Brother i e 1.Финала е на 8 или 9 април .Как ще държиш 3 месеца хора , бизнесмени, певци и др.извесни личности/по-принцип говоря/3 месеца.?
[quote author=“manson”]...”Звездите” имали ангажименти и затова срокът става само един месец.
И по-добре... :wink:
05.04.06
18:29
[quote author=“realityman”]dasdas, нещо се бъркаш Big Brother e 3, атва е Vip Brother i e 1.Финала е на 8 или 9 април .Как ще държиш 3 месеца хора , бизнесмени, певци и др.извесни личности/по-принцип говоря/3 месеца.?
На 10 април е финалът :wink:
05.04.06
19:51
Той, Скалата, изобщо никога не си е правил сметката да върши нещо с тая Виолета (не ми е ясно как може да я изберат за Мис БГ), той просто си прави интересен престоя в къщата и нищо повече, а тя пък си търси някой с парички да я нахрани ама удари на камък!
05.04.06
21:18
Сега гледах някакво интервю с Райна.И я питат как така Скалата не я е изкошил.А тя казва ,че той с тия добавки оная работа не му става .
Направо го е подредила :lol:
06.04.06
09:39
[quote author=“realityman”]Как ще държиш 3 месеца хора , бизнесмени, певци и др.извесни личности/по-принцип говоря/3 месеца.?
Ами както миналия сезон държаха търговец на коли, както държаха софтуерен специалист, както държаха певец, както държаха италианец собственик на заведение в бс както държаха собственик на индииски(ако не се лъжа ресторант).Предполагам по същия начин могат да държат и така наречените ВИП звезди.
[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“realityman”]Как ще държиш 3 месеца хора , бизнесмени, певци и др.извесни личности/по-принцип говоря/3 месеца.?
Ами както миналия сезон държаха търговец на коли, както държаха софтуерен специалист, както държаха певец, както държаха италианец собственик на заведение в бс както държаха собственик на индииски(ако не се лъжа ресторант).Предполагам по същия начин могат да държат и така наречените ВИП звезди.
Е явно не могат щом са го направили 1 месец :) .
06.04.06
13:47
[quote author=“realityman”]dasdas, нещо се бъркаш Big Brother e 3, атва е Vip Brother i e 1.Финала е на 8 или 9 април .Как ще държиш 3 месеца хора , бизнесмени, певци и др.извесни личности/по-принцип говоря/3 месеца.?
Да бе верно много сам...сори за грешката :) :wink:
06.04.06
17:54
А видяхте ли киро как носи потник не Генезис.
Насе то само потника да беше къде какво що дават все се виждат доста добре кутииките на Genesis
06.04.06
18:32
[quote author=”Миркони”]Насе то само потника да беше къде какво що дават все се виждат доста добре кутииките на Genesis
Mи Макарони да ти кажа това с кутиите не действа .Не се вижда коя марка са.Само ,ако знаеш ,че кутиите на Генезис са такъв цвят ще разбереш.А се съмнявам зрителите да се пулят постоянно в кутиите. :wink:
че не се вижда не много но пък ефекта е друг - почваш да се питаш какви са тея добавки дето Киро ги пие и влизаш в някой магазин за добавки и “А! Ама това са същите добавки дето Киро беше вкарал.Еее много ясно, че ще си взема от тях” (ако има достатъчно кинти де) и така “лека” рекламка
Видях на една от въпросните кутии надписа “Growth hormone stimulant” - някой да има идея кво ще да е тва животно ?
06.04.06
21:23
Моля придържайте се към темата
Почистен спам
DJGorgio-Astor
06.04.06
21:44
Аз, лично, съм виждал как показват в много близък план кутиите и марката се вижда много ясно - това си е чиста проба реклама, за която 100% е платено под някаква форма!!!
06.04.06
21:50
Реклама си прави човека няма ништо лошо.
07.04.06
01:19
дочух как Киро разправя на Митио как си биел разтежен хормон.Обаче той го каза така.Че си бие хормон които се давали на джуджета да пораснат .И че в БГ го нямало и само на черно можеш да го купиш.Вика от него кожата лицето ти става по младо дори Митио му каза Скалата да му намери и на него.ей тва се казва натурален Културист.А и впрочем ако Стефан Ботев не го беше Уволнил от Мусаши сега кутийките в кухнята нямаше да са дженезиз а Мусаши.Разликата е само че фирмата Дженезис е по добра:) Жалко че Киро ще я провали .Найтина жалко и за човека който я вкара в Бг Атанас Джананов пионера на Бг културизма.
07.04.06
09:44
Ясно е , че само от протеини н е е станала як.Бил си е кой знае още какви стероиди и хормони.Беше казал, че правил експерименти в/у тялото си от години и бил наясно с химията.Подготвял даже футболни отбори и то със зоб.После играели като луди и от Б за много кратко влизали в А група.