02.08.04
13:30
Шибана ми е генетиката. Искам да заяквам от кръста нагоре. В същото време дупарата и берата са ми доста масивни. Тренирам ги колкото да не е без хич. Обаче прасеца ми е слаб и го мъча много, пускал съм и тема за него. На морето пробвах яка аеробика - свалям надолу, но смъквам и отгоре. Сега пак започнах да ям много и усещам как опъвам джинсите и ше ги скъсам още малко.
Та кажете има ли начин според вас, да се моделира такова тяло - нагоре да качвам маса, а надолу да свалям или поне да не дебелея.
Освен да тичам 3 пъти по 30 мин в седмицата, друго не се сещам.
И за упражнение, което да ти подсече дупето исках да питам. Нали се сещате какво имам предвид - дупето да се очертае отдолу и да стане секси :lol: :lol: :lol:
Почвам отдолу нагоре ;)
За да ти стане секси дупето трябва да си махнал сланинките по него, там е последното място където се изчиства човек заедно с долната част на корема. За оформяне иначе без да ти порастне, както си мисля, че искаш ти може да правиш магарешко ритане без тежести.
За да не ти растат бедрата прави с леки тежести и много повторения не до отказ, а колкото да ги тонизираш, все пак и те са мускули ;)
Може и да тичаш или да караш колело. Прасците ги тренирай яко 2 пъти седмично (и аз имам твоя проблем). Наблягай на горната част на тялото, за да уравновесиш нещата. Гледай да качваш възможно по-чисто щом дупето ти дебелее... и ти е проблем, другия вартиант е да го чистиш другото лято ;)
Няма друг начин, трябва да се чисти чак, когато се харесваш нагоре.
Само ще помоля да обясниш магарешко ритане, че за първи път го
чувам. Да не е това дето на уред си местиш крака назад като балерина :lol: :lol: :lol:
04.08.04
17:31
Ми не това е уреда който най-вероятно да не казвам със сигурност имаш в залата.Може да му викаш по друг начин на това упражнение но със сигурност го знаеш.Става въпрос да бедрени разгъвания.Има една машина дет сядаш на нея и все едно риташ нали се сети вече :wink:
Бедреното разгъване е за бедрото ;)
Аз гововя за упражнение за глутеусите. Надали имаш уред в залата, който да е предназначен спицялно за тях, за това ти препоръчвам магарешко ритане, което е следното упражнение: заставаш на колене и на ръце на земята свисаш леко единият крак в коляното и го изнасяш назад така, че бедрото да отиде максимално нагоре и да съкратиш седалищните мускули, крака в коляното няма смисъл да се опъва напълно защото там движението не е важно. Може да го правиш и на лежанка като стойката е същата все едно правиш чукчета с дъмбел. Редувай по 20-30 повторения аз лично сам се изпотявал жестоко от това упражнение! мацките не ги мисля просто как ги правят тези неща с часове :) Ако ти е леко може да сложиш тежест на глезена стига да имаш такива... сещаш се как изглеждат.
[quote author=“gotcha”]Бедреното разгъване е за бедрото ;)
Аз гововя за упражнение за глутеусите. Надали имаш уред в залата, който да е предназначен спицялно за тях, за това ти препоръчвам магарешко ритане, което е следното упражнение: заставаш на колене и на ръце на земята свисаш леко единият крак в коляното и го изнасяш назад така, че бедрото да отиде максимално нагоре и да съкратиш седалищните мускули, крака в коляното няма смисъл да се опъва напълно защото там движението не е важно. Може да го правиш и на лежанка като стойката е същата все едно правиш чукчета с дъмбел. Редувай по 20-30 повторения аз лично сам се изпотявал жестоко от това упражнение! мацките не ги мисля просто как ги правят тези неща с часове :) Ако ти е леко може да сложиш тежест на глезена стига да имаш такива... сещаш се как изглеждат.
Колко време си го правил това за да ти стане готино дупето? :lol: :lol:
08.10.04
07:45
Пробвай да тичаш с найлони брат , някакъв найлон си сложи около бедрата и тичай с него , или някакви дрехи от подобна материя . На много места продават неопренови клинове и колани , който предизвикват силно изпотяване , кофтито е че през зимата бавно изсъхват , но можеш да си ги прибираш в някаква найлонова торбичка . Пробвай да тичаш с тях , особено сутрин на гладно , но все пак преди това се увери че нямаш проблеми с ниско кръвно , защото може да ти прилошее . Тренирай усърдно горната част , особено внимание обърни на рамената , от тях и гърба идва естетическия вид на тялото и усещането за обем . Успех !
Повече потене НЕ е равно на повече отслабване, а просто на повече потене :) Няма смисъл от найлони, така се сваля само вода, а не мазнини.
08.10.04
12:33
Повишаването на температурата стимулира топенето на мазнини.
Организмът отделя вода в много случаи, но си струва д асе отбележи, че и при разграждането на мазнини за енергия една от основните отделени субстанции е вода.
Та отделената вода може да е и от това.