Какъв протеин да си купя?

05.04.06
17:20

Искам да попитам какъв протеин да си купя?
ама да е на нормална цена и да е що-годе свестен! :?

Колко нормална? Суроватъчен ли да е? Виж ми темата, сложена е със специален статус, за цените на добавките.

05.04.06
18:30

Ами да суроватъчен. :roll:

До колко грама/пари го искаш?

05.04.06
19:38

manson, на мен ще помогнеш ли :)
Грамаж - около кило.
Парици - около 40-50.

П.П. - без Нутримските 90%-нтови протеинчета, дето в последствие се оказват по-малко от 50%..

05.04.06
20:06

[quote author=“Mopreme”]manson, на мен ще помогнеш ли :)
Грамаж - около кило.
Парици - около 40-50.

П.П. - без Нутримските 90%-нтови протеинчета, дето в последствие се оказват по-малко от 50%..

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607
Виж на Сайтек протеините

05.04.06
23:06

Ами до към 30 лв.

05.04.06
23:09

[quote author=“Adrian”]Ами до към 30 лв.

ам искаш ли да ти дам на П&Б не сам го отварял 500 грама
взех го за 18 ще ти го продам за 14

05.04.06
23:10

Препоръчаи ми фирма и продукт аз ште видя разфасовките. :?
Ама ти в кои град си?

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

05.04.06
23:38

[quote author=“Adrian”]Препоръчаи ми фирма и продукт аз ште видя разфасовките. :?
Ама ти в кои град си?

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

София няма как да стане

[quote author=“Mopreme”]manson, на мен ще помогнеш ли :)
Грамаж - около кило.
Парици - около 40-50.

Scitec е изборът. Колегата добре те е упътил.

05.04.06
23:56

[quote author=“manson”][quote author=“Mopreme”]manson, на мен ще помогнеш ли :)
Грамаж - около кило.
Парици - около 40-50.

Scitec е изборът. Колегата добре те е упътил.

точно така даже скоро мисля да стана дистрибутор
наще имат магазин който искат да пускат под наем пак но в момента се търси наематели
а аз ги навивам за един Магазин за суплементи
ще видиме какво ще стане

06.04.06
00:02

На мене тука на Оптимум сурватката ми я препоръчаха много какво ще кажете за нея ?

06.04.06
00:06

[quote author=“Batgogo”]На мене тука на Оптимум сурватката ми я препоръчаха много какво ще кажете за нея ?

тая 100 Уей дето е ?
Доста добра обаче е скъпа

[quote author=“Batgogo”]На мене тука на Оптимум сурватката ми я препоръчаха много какво ще кажете за нея ?

Ако имаш пари - купувай. Водят я най-добрата.

energymax, прави си. затрих всичко  :twisted:

06.04.06
10:32

Mopreme
Musashi - Muscle Food WPC 85% - 1кг - 42 лева
ако искаш си вземи този протеин тои е добър :)
Scitec - Protein Delite - 500 гр. - 41 лева

[quote author=“_FaCe_”]Scitec - Protein Delite - 500 гр. - 41 лева

Този е прекалено скъп, щото е комплексен. По-добре 100%WHEY Delite или 100%WHEY Protein

- Scitec - 100% WHEY Delite - 920 гр. - 50 лева
- Scitec - 100% WHEY Delite - 2,35кг - 105 лева
- Scitec - 100% WHEY Delite - 5кг - 190 лева
- Scitec - 100% WHEY Protein- 920 гр. - 42 лева

RE

06.04.06
11:14

[quote author=“DirtyandNasty”]
наще имат магазин който искат да пускат под наем пак но в момента се търси наематели
а аз ги навивам за един Магазин за суплементи
ще видиме какво ще стане

Действай смело,има доста пари в този бизнес. :wink:

06.04.06
13:06

Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

[quote author=“Batgogo”]Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

Супер, само че махни тоя млечно-яйчния задължително.

06.04.06
19:39

Ааа как едно кило протеин  на мусаши 40 лв.Те не бяха ли по скъпи ! :?

А какво мислите за universal mega mass 3000 Цена:27 лв????

06.04.06
20:12

[quote author=“manson”][quote author=“Batgogo”]Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

ОК мерси :) Протеина го взех преди малко още не съм го оглеждал че съм на работа :) Аромата на ягода си лъха и през неотворена кутия :) Значи сега сутрин една лъжица (тоест колко е една лъжица) и след трен една лъжица. Аз на нутрим го пиех по 30гр и чак като го свърших осъзнах че това е за 80кг човек а аз съм 100 :):):)
Пердложете някакъв грамаж и начин на приемане като за мене :):):) Мерси предварително

06.04.06
20:15

[quote author=“Batgogo”][quote author=“manson”][quote author=“Batgogo”]Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

ОК мерси :) Протеина го взех преди малко още не съм го оглеждал че съм на работа :) Аромата на ягода си лъха и през неотворена кутия :) Значи сега сутрин една лъжица (тоест колко е една лъжица) и след трен една лъжица. Аз на нутрим го пиех по 30гр и чак като го свърших осъзнах че това е за 80кг човек а аз съм 100 :):):)
Пердложете някакъв грамаж и начин на приемане като за мене :):):) Мерси предварително

еми по 45 гр преди и след

06.04.06
20:16

Виж некаде във форума писаха за тия работи!

06.04.06
20:23

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Batgogo”][quote author=“manson”][quote author=“Batgogo”]Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

Преди и след? Няма ли да е по-добре сутрин 45 и 45 30мин след трен?Преди и след някак си много нагъсто :)

06.04.06
21:27

[quote author=“Batgogo”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Batgogo”][quote author=“manson”][quote author=“Batgogo”]Абе аз да питам как ви се струва да пия Optimum протеина 5lbs сурватка 2 пъти на ден. Също така 9 аминота Universal 2700 (3 преди трен 3 след и 3 преди лягане) и да си взема някакъв млечно-яйчен до 20лв да си удрям малко преди лягане или няма смисъл. Някакви препоръки ?

Преди и след? Няма ли да е по-добре сутрин 45 и 45 30мин след трен?Преди и след някак си много нагъсто :)

няма да е

ама глууупости колкото си искаш
Христомир взема по 45! Той тоя протеин не златен ами не знам какъв ще му излезе. Вътре си има мерителна лъжичка - ползвай нея. Може и с връхче, ама 45 грама са си много.

Другото вече си е въпрос на мнение. Аз бих му препоръчал 1 сутрин и 1 след трен.

07.04.06
00:14

[quote author=“manson”]ама глууупости колкото си искаш
Христомир взема по 45! Той тоя протеин не златен ами не знам какъв ще му излезе. Вътре си има мерителна лъжичка - ползвай нея. Може и с връхче, ама 45 грама са си много.

Другото вече си е въпрос на мнение. Аз бих му препоръчал 1 сутрин и 1 след трен.

относителността е грам протеин/кг тегло
така че 45 ще е добре
а Христомир е към 100

Христомир е малко над 80 кила и е културист и се готви за Европейско първенство! Няма отностителност тука. Ако я пие тази просто ще загуби пари.

07.04.06
00:25

[quote author=“manson”]Христомир е малко над 80 кила и е културист и се готви за Европейско първенство! Няма отностителност тука. Ако я пие тази просто ще загуби пари.

абе да пие по 30 грама и тва е
а Христомир няма парички да се подготви така разбрах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1