Съвет за шкембето ....

04.04.06
16:13

Проблемът ми е следният: Почнах НВД преди 3 дни, обаче когато се храня постоянно се чувствам с ПЪЛЕН стомах, а около 30 мин след ядене чувствам глад, но пак си усещам стомаха пълен.Проблемът ми е че обиколката на талията ми е 95( преди 1 г беше около 70), за пример като си го глътна се прибира с около 7-8 см - без да се напрягам докраи.Та значи като цяло моля за съвет как да си прибера корема,а не как да му стопя сланините(което ще стане в последствие от НВД).Благодаря предварително на отзовалите се с компетентни мнения !

04.04.06
18:35

прибирането става с стягане а то с тренировки ....а трябва и мазнините да топиш за да е виден ефекта....а това става с кардио

DO

04.04.06
20:47

ми определено свалянето на корема не е лесно то е комплексно така да се каже трябва и да се тича и нвд и преси и преди всичко много упоритост и постоянство

04.04.06
20:58

мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

04.04.06
21:25

[quote author=“DOUBLE_B”]мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

По - принцип няма никакъв проблем да се яде по всяко време на деня и нощта, така че забравете ги тези глупости за неяденето след еди колко си часа.

04.04.06
22:22

[quote author=“DOUBLE_B”]мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

Ти маи не разбра че съм  на НВД ... :?

И все пак някои може ли да ми даде по добър отговор, защото нито коремни, нито кардио, нито фитнес ми липсва ... единствено кросове не правя.Или може би очаквам прекалено бързо резултати- едва н а 3 ден съм.И колкото и да съм изчел, ми кажете колко хранения на ден е добре да имам при НВД , и дали е хубаво да разделя на много хранения по малко, и дали мога да си позволя да пия някакво количество натурален сок през деня, защото само от мялко и вода ми писна? :)

RE

04.04.06
23:57

[quote author=”Петко К”][quote author=“DOUBLE_B”]мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

По - принцип няма никакъв проблем да се яде по всяко време на деня и нощта, така че забравете ги тези глупости за неяденето след еди колко си часа.

Не съм много съгласен.Ти се нахрани добре и се изтегни пред телевизора или си легни пък да видим дали ще изразходиш и 30% от калориите които си поел.
3-ен пост
DJGorgio-Astor

05.04.06
00:09

[quote author=“realityman”][quote author=”Петко К”][quote author=“DOUBLE_B”]мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

Не съм много съгласен.Ти се нахрани добре и се изтегни пред телевизора или си легни пък да видим дали ще изразходиш и 30% от калориите които си поел.

Точно това правя последните 2 месеца и съм свалил 11 кг ;)
Ако общия ти калориен баланс е в нормата няма проблем да ядеш точно преди лягане.
Разбира се, има значение какво и колко ядеш, но не е проблем да ядеш. Съгласен съм също, че калориите трябва да намаляват с напредването на деня, но не съм съгласен, че след определен час не трябва да се яде. Може да се яде плътно до преди лягане - мускулите трябва да се хранят и през нощта. Калории се изразходват постоянно, не само като се движиш, а мускулите горят много за възстановяването си.
И изобщо не съм съгласен да се дават някакви фиксирани часове, след които не трябвало да се яде! Един вика 7, друг 6, трети пък 5 или даже 4! И никаква обосновка защо точно този час.
Аз например се прибирам от работа в 7 - гладен! И какво, трябва да не ям? Защо? И да ходя гладен на тренировка после? И след тренировка пак да не ям, защото се връщам в 22.30?
Кой както иска де, аз току що си изядох един омлет със сирене и кашкавал, и мога да си лягам да спя спокойно ;)

05.04.06
11:05

Той може да яде след 7 номера е само бълтъчини.Не наблягай на уппражненията,много хора се бъркат,че корема се сваля с упражнения.Ти плочите си ги имаш просто не се виждат от слоя мазнини,а те се свалят с кардио и диета разбира се. :lol:

06.04.06
13:06

бих ти препоръчал да си намериш заместител на хляба и да ограничиш сладкото до максимално ;) тичане му е майката:)

06.04.06
13:17

да, белия хляб го зарежи наистина - така направих и аз преди две години и нямам никакъв проблем с теглото от тогава

DA

06.04.06
13:38

[quote author=“FuNkY”]да ограничиш сладкото до максимално

:shock:  :shock:  :shock: интересен подход да отслабнеш!

06.04.06
21:07

Не приемай голямо количество храна на 1 ядене, а увеличи броят на яденетата през деня 6-8. Също не пий течности докато ядеш и изчакай да мине пона 1 час от яденето преди да пиеш нещо. Това са в повечето случаи грешките, които водят до разширяване на стомаха.

06.04.06
23:15

Да поясня че от седмца и половина нито ям хляб, нито слядко :), само от тук нататък ще карам на 1-2 филиики препечен хляб бонус  :D

07.04.06
13:35

и да знаеш, че прекаленото ограничаване - няма да е на добре..

имам предвид ако спреш да ядеш и други въглехидрати...и ако спираш нещо( в случая хляба) не го прави ударно, а постепенно...

07.04.06
21:10

Ами смятам веднъж седмично, примерно всяка неделя да си позволявам по малко сладко и хляб(черен само вече  :D ).А и да се похваля вече съм си смъкнал 2.5 см от талията- убеден съм че 2 см са само от по прибрания ми корем в отпъснато състояние  :D

08.04.06
23:06

[quote author=“master”]Ами смятам веднъж седмично, примерно всяка неделя да си позволявам по малко сладко и хляб(черен само вече  :D ).А и да се похваля вече съм си смъкнал 2.5 см от талията- убеден съм че 2 см са само от по прибрания ми корем в отпъснато състояние  :D

Браво на теб:) все така ентусиазиран бъди:)  :wink:

28.04.06
17:36

[quote author=“master”][quote author=“DOUBLE_B”]мда забравих да спомена и да забравиш за белия хляб...и по принцип не яж след 7 часа

Ти маи не разбра че съм  на НВД ... :?

И все пак някои може ли да ми даде по добър отговор, защото нито коремни, нито кардио, нито фитнес ми липсва ... единствено кросове не правя.Или може би очаквам прекалено бързо резултати- едва н а 3 ден съм.И колкото и да съм изчел, ми кажете колко хранения на ден е добре да имам при НВД , и дали е хубаво да разделя на много хранения по малко, и дали мога да си позволя да пия някакво количество натурален сок през деня, защото само от мялко и вода ми писна? :)

Трети ден?!!! хаххааа, аз усетих промяна чак на втория месец при тренировки с усилено кардио всяка сутрин така че търпениееееееееее :lol:

30.04.06
11:08

Извинявам се на автора за оффтопика,но искам да попитам има ли проблем да ям 4 филийки Бонус когато съм на НВД ? Понеже аз съм  90 кг и 1 филийка не ме засища  :roll: Малко смешен въпрос ама по-добре да питам от колкото да бъркам  :wink: 10х предварително и пак сори за оффтопика

KO

30.04.06
20:41

Бате всеки говори нещо ама нищо не казва... И на Рони Колман /при него причината е друга :Ч / и моя корем са издути.. Виж са тва е от неправилнот хранене дълго време.. Предполагам преди си пил вода с храната.. Хранил си се веднъж дневно и то в големи количества.. Дори да го изчистиш ще ти седи леко издут а пресата ще си личи.. Значи имаше някакъв подобен пост потърси го.. там писаха за Вакуумките има даже и филмче.. Пробвай ги може би след два три мсеца нема да ти е толкова издут.. има и некви други упражнения за прибиране ама немам много доверие на тая работа. Абе и да не помогне тумбата си е твоя показвай си я кеф!

AN

30.04.06
22:08

ако ядеш по по-малко по-често може да помогне. На мен това ми помага. Освен това не пий газирано, ако пиеш много. Не пий течности, особено вода, 20 минути след хранене и по време на хранене ги ограничи.

09.05.06
22:13

Ако имаш някаква мускулна маса, от личния си опит мога да кажа че мускулната маса пада от бягането, а че помага за отслабване и прочие не успорвам. Аз лично предпочитам или скачане на важе, велоаргометър и кростренажор ;-) А за нвд си се знае.. и в никав случай газирано! ;-)

10.05.06
00:23

Само да ви кажа, че след дълъг период умерено НВД (8-12 месеца), хляб и шоколад въобще не ми се яде, ама изобщо. За сметка на това ябълки, грейпфурти, банани - всякакъв плод с въглехидрати ми “причернява” от желание да ям.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1