05.04.06
12:02
искам да питам дали този цикъл на метан-а е добър и ако не защо?:
1ва седмица по 5мг
2ра седмица по 10мг
3та седмица по 15мг
4та седмица по 20мг
5та седмица по 15мг
6та седмица по 10мг
7та седмица по 5мг
искам да ви попитам какво да взимам с metan(bionabol) мислех да взимам retabolil но не искам да се боцкам за това може ли да ме посъветвате за нещо друго с което мога да го взимам и схема по която да го взимам иначе retabolil-a мислех да го зимам по следниа начин:
1va sedmica
1ampula
2ra sedmica
2ampuli
3ta sedmica
2ampuli
4ta sedmica
1ampula
5ta sedmica
1ampula
стажа ми е 1 година почти с леки прекасвания (поради травми) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Всички да са наясно 1 ретаболил е равен на 50мг вещество в 1 милилитър ампулка а с 50 или 100 нищо няма да усетиш поне 200мг ползвай а между другото има(м) една качествена дека дето е 200мг на 1 милилитър ампула тя е в пъти по евтина и парите ще ти стигнат за по свестен цикъл
типичен ламер!Страх ме е да се боцкам,ма искам резултати!Ами мои човек и преди е писано във форума,за тези дето хем ги е страх,хем искат!
07.04.06
09:54
[quote author=“DarkWolf”]типичен ламер!Страх ме е да се боцкам,ма искам резултати!
Че защо да не стане.той бионабола си е в шишенче на хапчета.Земаш него и си готов.
на колко си години ? ,кг,ръст ? това 1ви цикъл ли ще ти бъде ?? даи малко инфо ! кажи какво точно смяташ да взимаш ... то аз се обърках от заглавието ти .... викам тоя пич ше вземе да пие три орални стероида в 1 цикъл ......
[quote author=“realityman”][quote author=“DarkWolf”]типичен ламер!Страх ме е да се боцкам,ма искам резултати!Че защо да не стане.той бионабола си е в шишенче на хапчета.Земаш него и си готов.
Ми то май тва е проблема на повечето ламери - пият яко бб :lol: !
08.04.06
22:37
shom te e strah si bii na dobavki kupi si kreatin i geinar i si jivei zdravoslovno
кав ламер бе момко питам тука нали за тва е форума !!! ако имаш такива мнения за ламери или к’вот било си ги задраж за себе си !!! мога да ти кажа че преди да се разчуят тия работи за тия retabolili deca др......и такива сички пиха bionaboli и си направиха мускулите така !! аз лично имам приятели които са в софия кадето учех преди и пиха био (само био) и да не ти казвам за какви тела ставаше вапрос за тва не ми говори за тва не е длажно като искаш големи баници да се боцкаш аз не искам да става с 46-50 рака за 1 година искам да си направя 2-3 цикъла с био и после само да си ям яката да кача някои друг сант от горе и тва е да си зимам протеинче и оше нещо .. пак тои вече тука ламери ала бала не може сички да са разбирачи като теб !!! :roll:
по-яки :)