07.04.06
00:08
:arrow: Тренировъчен ден:
Сутрин като стана - 5 гр креатин + 5гр. глутамин + 50 гр гейнер
30 мин преди тренировка - 5гр креатин
Веднага след тренировка 60 гр глюкоза
30 мин след тренировка - 50 гр гейнер + 5 гр креатин
2 часа преди лягане 5 гр креатин + 5гр глутамин + 1 лъжица мед
:arrow: Нетренировъчен ден:
Сутрин - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Обяд - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Следобед(към 5-6 часа) 5гр креатин + 5 гр глутамин
Вечеря - 5 гр креатин
2-3 часа преди лягане 50 гр гейнер
В тренировъчен ден кога е по-добре да пия глутамина - преди лягане или след тренировка :?: Да поясня, че зареждам с креатин и затова пия по 20 гр на ден, а потдържащата доза как да я пия :?:
07.04.06
00:12
[quote author=“dalabepa”]:arrow: Тренировъчен ден:
Сутрин като стана - 5 гр креатин + 5гр. глутамин + 50 гр гейнер
30 мин преди тренировка - 5гр креатин
Веднага след тренировка 60 гр глюкоза
30 мин след тренировка - 50 гр гейнер + 5 гр креатин
2 часа преди лягане 5 гр креатин + 5гр глутамин + 1 лъжица мед
:arrow: Нетренировъчен ден:
Сутрин - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Обяд - 5 гр креатин + 50 гр гейнер
Следобед(към 5-6 часа) 5гр креатин + 5 гр глутамин
Вечеря - 5 гр креатин
2-3 часа преди лягане 50 гр гейнер
В тренировъчен ден кога е по-добре да пия глутамина - преди лягане или след тренировка :?: Да поясня, че зареждам с креатин и затова пия по 20 гр на ден, а потдържащата доза как да я пия :?:
преди и след трен
а относно нетренировачен ден пиеш два пъти гейнер и един път креатин и глутамин след като минеш зареждащата доза
07.04.06
00:22
Първо си объркал раздела. Второ без личните ти данни трудно някой ще ти помогне. И трето какви са тия 150 грама гейнър в нетренировъчен ден? Пък през тренировъчните пиеш по 100. Пробвай обратното. Но при всички положения много ти е гейнъра...
07.04.06
00:29
[quote author=“Sparrow-Hawk”]Първо си объркал раздела. Второ без личните ти данни трудно някой ще ти помогне. И трето какви са тия 150 грама гейнър в нетренировъчен ден? Пък през тренировъчните пиеш по 100. Пробвай обратното. Но при всички положения много ти е гейнъра...
дам и аз тва се очудих в тр ден пие по 100
а пък не 100 ебаси смеха
иска бързо да качи маса сигурно е слабичак
186см, 18г, 77кг, за гейнъра съм се объркал - в тр ден -150гр, нетр ден - 100гр
07.04.06
13:57
[quote author=“dalabepa”]186см, 18г, 77кг, за гейнъра съм се объркал - в тр ден -150гр, нетр ден - 100гр
Ами не си много слаб май. От толкова гейнър само ще сланинясаш. Какъв е гейнъра?
[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“dalabepa”]186см, 18г, 77кг, за гейнъра съм се объркал - в тр ден -150гр, нетр ден - 100гр
Ами не си много слаб май. От толкова гейнър само ще сланинясаш. Какъв е гейнъра?
За сланинясването - трудно ще стане :lol: Доста трудно качвам, така че се тъпча колкото мога повече, без въобще да внимавам с калории и мазнини :lol: Последните 2 месеца качих 7кг, като през това време не съм подбирал въобще...Идеята ми е, че ми писва да се тъпча когато не съм гладен и за това ще пия гейнър :!: Все пак когато започна да го пия ако усетя, че качвам мазно(в което се съмнявам) ще намаля гейнъра веднага.Тези 7кг качих съвсем чисто и не мисля, че имам някакво сериозно основание да се плаша от малко повече калорийки и въглехидрати :lol: Но все пак вие сте разбиращите, затова съм си дал програмата, за да кажете кое и как да променя :?:
07.04.06
15:04
[quote author=“dalabepa”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“dalabepa”]186см, 18г, 77кг, за гейнъра съм се объркал - в тр ден -150гр, нетр ден - 100гр
За сланинясването - трудно ще стане :lol: Доста трудно качвам, така че се тъпча колкото мога повече, без въобще да внимавам с калории и мазнини :lol: Последните 2 месеца качих 7кг, като през това време не съм подбирал въобще...Идеята ми е, че ми писва да се тъпча когато не съм гладен и за това ще пия гейнър :!: Все пак когато започна да го пия ако усетя, че качвам мазно(в което се съмнявам) ще намаля гейнъра веднага.Тези 7кг качих съвсем чисто и не мисля, че имам някакво сериозно основание да се плаша от малко повече калорийки и въглехидрати :lol: Но все пак вие сте разбиращите, затова съм си дал програмата, за да кажете кое и как да променя :?:
еми според мен намали малко гейнера
2 пъти в тренировъчен
един път в нетренировъчен
07.04.06
17:16
[quote author=“dalabepa”][quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“dalabepa”]186см, 18г, 77кг, за гейнъра съм се объркал - в тр ден -150гр, нетр ден - 100гр
Гейнъра е хранителна добавка, не заместител на храната. Хиляди пъти по-добре е да си набавяш нужните вещества по естесвен начин. Не е правилно когато не ти се яде да пиеш гейнър. Насили се малко и яж. Малко воля трябва да имаш. Според мен и 50 гр в нетренировъчен ден са много. А пък и от друга страна храненето ще ти излезе много по-евтино. Ти 500 грама ги пиеш за 4 дена и от най-евтиния да взимаш са си 8 лева. За 8 лева си купуваш 8 кила ориз и има един месец да набиваш въглехидрати до пръсване :)
07.04.06
17:19
не че искам да те убидя но смятам че тези 7 кг не може да са чиста ММ
07.04.06
22:11
[quote author=“Don_Korleone”]не че искам да те убидя но смятам че тези 7 кг не може да са чиста ММ
определено не са
и аз така мисля
сериозно си се заблудил
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Don_Korleone”]не че искам да те убидя но смятам че тези 7 кг не може да са чиста ММ
определено не са
и аз така мисля
сериозно си се заблудил
Абе хора как да ви обясня, че не съм качил въобще мазнини... :?: Вие ли знаете по-добре, или аз дето се виждам в огледалото :?: Казвате, че гейнъра е много - ОК - ще пия по колкото кажете, ама не мога да разбера защо се опитвате да ме обедите в неща които дори вие не сте сигурни...аз вярвам на очите си, а не на човек който не ме е видял и просто решава, че не можело да съм качил ММ а мазно :!: Ако някой може да ме посъветва още нещо относно програмата, с удоволствие ще го послушам :!: Моля ви да не дискутирате вече тези 7кг, целта ми не е да се заяждам с никой :!: Благодаря :!:
::EDIT::
все пак съм начинаещ и мисля, че е нормално да кача бързо и сравнително лесно няколко кг в началото :lol:
08.04.06
13:44
[quote author=“dalabepa”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Don_Korleone”]не че искам да те убидя но смятам че тези 7 кг не може да са чиста ММ
определено не са
и аз така мисля
сериозно си се заблудил
Абе хора как да ви обясня, че не съм качил въобще мазнини... :?: Вие ли знаете по-добре, или аз дето се виждам в огледалото :?: Казвате, че гейнъра е много - ОК - ще пия по колкото кажете, ама не мога да разбера защо се опитвате да ме обедите в неща които дори вие не сте сигурни...аз вярвам на очите си, а не на човек който не ме е видял и просто решава, че не можело да съм качил ММ а мазно :!: Ако някой може да ме посъветва още нещо относно програмата, с удоволствие ще го послушам :!: Моля ви да не дискутирате вече тези 7кг, целта ми не е да се заяждам с никой :!: Благодаря :!:
::EDIT::
все пак съм начинаещ и мисля, че е нормално да кача бързо и сравнително лесно няколко кг в началото :lol:
да,но не е възможно качил си 3 другите са мазно