Купувам кутии ...

Темата е заключена.
VA

06.04.06
21:31

да изясня -искам да купя вашите кутии от използваните вече протеини и всичко ,което е било на прах сиреч глутамин ,аргини ,протейн ,гейнери .Марката няма значение варираща ли е не е ли -няма проблем.Колкото повече толкова по -добре.Цената ще договорим за д ани бъде изгодно и на двете страни.Все пак всеки пеи нещо и вие получавате пари за “Боклука си”.ако има заинтересовани моля на лично съобщение или на гсм 0887 12 12 34 .мерси предварително

AL

06.04.06
21:55

хаха да не си решил да правиш бизнес купуваш кутии пълниш с ефтини новозенладски протеин и китаиски креатин и ставаш богат.Иначе идеята ми допада само че едва ли ти се идва до турново да ти дам моите!

VA

06.04.06
22:56

абе не точнио ,колекциоонирам кутии от всички фирми и продукти на тези фирми.На коя фирма са твоите и не би ли могъл да ми ги пратиш по кутиер ,а аз да ти ги платя по пощата едната част от парите преди да ги получа ,а другата след като ги получа?

RE

06.04.06
23:28

Имах 15 кутии на Нутрим, ама ги хвърлих.Минал съм се :lol:

EN

06.04.06
23:30

бус имаш ли, имам 3-4 чувала с кутии! :lol:  :lol:

VA

07.04.06
09:15

мерси че се отзовахте чувалите за какви пари ще ми ги продадеш

07.04.06
15:18

Имам на Wеider и Нутрим.Пиши ЛС.

VA

08.04.06
15:38

извинявам се не оточних става въпрос по възможност за по-удобно човека ,който е съгласен да си продаде кутиите да е от столицата и кутиите да не са на нутрим както и на биогайм поради причината ,че такива съм пил и имам в изобилие както предполагам и вие.Извинявам се за евентуални неудобства ако има такива >лек ден

10.04.06
19:48

Добре бе що му давате от къде знаете че после няма да ги продава като ги напълни с разни работи!Може после и вие да си ги купите

10.04.06
20:13

[quote author=“valerik”]абе не точнио ,колекциоонирам кутии от всички фирми и продукти на тези фирми.На коя фирма са твоите и не би ли могъл да ми ги пратиш по кутиер ,а аз да ти ги платя по пощата едната част от парите преди да ги получа ,а другата след като ги получа?

Нещо по-умно от “колекционирам” не измисли ли? То вярно че в хероина слагат какао и стрити керемиди, ама досега не съм чувал дилър да купува употребявани спринцовки. Аз имам ползвани ампулки химия и празни блистери, те не ти ли трябват?! :evil:

Като няма какво да кажете не пишете нищо!
manson

04.08.06
14:24

ми имам следните кутии:
2-3 на нутрим
2 от НОКС3
2-3 от Амино 2700 на Юнивърсъл
2 от аминостронг на биогейм
1 или 2 мега масс 3000
отделно трябва да видя в гаража какви още съм запратил натам.

12.08.06
11:26

аз имам

Анимал Пак
Анимал Кътс
Оптимум Амино 2222
Оптимум Уей 5 либри
HDT Уей 5+1

имах още сто кутии ама ги хвърлих

12.08.06
15:16

търсиш ли още кутии защото намерих запасите в гаража?

NI

09.09.06
09:26

[quote author=“viliareal”]Добре бе що му давате от къде знаете че после няма да ги продава като ги напълни с разни работи!Може после и вие да си ги купите

Всички кутий са добре запечатани отгоре,личи си ако просто е залепено ан ръка нещо за да се докара до истинското,пък и на вас какво ви влиза в работата какво ще ги прави,човека си е пуснал най-културно обява,че купува нещо,вие го ударихте на обиди

DN

01.02.07
01:33

Ако проявяваш интерес имам 3-4 кутии на Animal Pak и на JC Nutrition по 3-5 кутий от MegaBCAA Pro, ULTRAWhey Pro, micronized CREATINE Monohydrate и TRI Creatinr Malate аз съм от Пловдив ако имаш интерес може да се използва куриерска служба. А ако имаш интерес към Nutrim наеми няколко тира  :wink:

02.02.07
15:23

не знам дали оЩе е актуална темата но имам кутии от ДХЕА няколко, анимал пъмп, както и на ОН 100% Уей от 900грама тая дето е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1